Sadržaj

Eau Thermale Avène „Skin Protect“formule

av_solaires_engagement-formulation_laborantine_microscope_1x1 473x473

Eau Thermale Avène posvećenost i obveze

Eau Thermale Avène stručnjaci 30 godina stvaraju inovacije kako bi ti ponudili najbolju fotozaštitu. Naši proizvodi za zaštitu od sunca razvijeni su u skladu s farmaceutskim standardima i uz 3 prioriteta: sigurnost, učinkovitost i podnošljivost. Svaki sastojak u našim proizvodima je strogo odabran i precizno izmjeren. Zahvaljujući jedinstvenom načinu formulacija, stvaramo formule koje su učinkovite i stabilne tijekom vremena. 

Formule naših proizvoda za zaštitu od sunca čine*: Patentirani sustav filtera koji sadrži najmanje 4 filtra za zaštitu od sunca za vrlo široku UVB-UVA zaštitu. Jedinstveni antioksidativni kompleks za potpunu zaštitu stanica od oksidativnog stresa. Avène termalna izvorska voda, poznata po svojim umirujućim, antiiritirajućim i omekšavajućim svojstvima.

*Narančasta linija SPF 50+ izuzev stikova, SPF30 i SPF20.

Vrlo širok raspon zaštite od UVB i UVA zraka

Eau Thermale Avène proizvodi za njegu i zaštitu od sunca formulirani su tako da nude maksimalnu UV zaštitu zahvaljujući svom jedinstvenom patentiranom sustavu filtera koji kombinira 4 filtra za zaštitu od sunca u optimiziranim omjerima kako bi se osigurala optimalna fotostabilnost. Kombinacija je to koja se bori protiv svih vrsta UV zraka, bez obzira na njihovu duljinu: UVB, glavnog uzroka sunčanih opeklina i starenja kože, i UVA zraka.

av_solaires_shema_protection_uva_uvb_1x1 473x473 1: hipodermis 2: dermis 3: epidermis 4: krema za zaštitu od sunca
av_solaires_protection_stress-oxydatif_laboratoire_pipette_1x1_473x455

Poboljšana zaštita od oksidativnog stresa

Eau Thermale Avène ide korak dalje u zaštiti od sunca dodavanjem dvaju komplementarnih antioksidansa u svoj sustav filtera za za dvostruku zaštitu stanica: tialdin i pre-tokoferil (ne, to nisu imena dinosaura!). Tialdin djeluje na rani oksidativni stres. Odmah štiti srce stanice i njen vitalni izvor , mitohondrije. Pre-tokoferil, prekusor vitamina E, dugotrajno štiti stanične membrane produženim otpuštanjem. Zajedno, ovi antioksidansi pružaju cjelokupnu staničnu zaštitu od slobodnih radikala: nestabilnih pojedinačnih molekula visoke kemijske reaktivnosti koje uzrokuju starenje kože i druga stanja kože.

 

NAŠE EKSKLUZIVNO PARTNERSTVO SA ZAKLADOM ZA BORBU PROTIV RAKA KOŽE

Uloga prevencije je ključna. To je suština našeg partnerstva sa Zakladom za borbu protiv raka kože.

Sve je veći broj oboljelih od raka kože, a jedan od tri raka koji se danas dijagnosticira je rak kože. Zato su Dermatološki laboratoriji Avène ekskluzivan partner Europske zaklade za borbu protiv raka kože, udruge osnovane 2008. godine radi podizanja svijesti javnosti o raku kože koji je pravi problem javnog zdravlja. Cilj je osvijestiti i djecu i odrasle o štetnosti sunca i educirati ih o fotozaštiti učeći ih dobrim navikama od malih nogu, za cijeli život.

Optimalna podnošljivost

Optimalna podnošljivost

Na našim se proizvodima za njegu i zaštitu od sunca sustavno ispituje učinkovitost fotozaštite i visoka podnošljivost. Kao takvi, svi naši proizvodi za njegu i zaštitu od sunca analiziraju se pod dermatološkom, oftalmološkom i pedijatrijskom kontrolom za dječje proizvode, kako bi se zajamčila optimalna podnošljivosti kože, čak i za najosjetljivije tipove kože. Učinkoviti i sigurni, Eau Thermale Avène proizvodi za njegu i zaštitu od sunca daruju inovaciju kako bi zaštita od sunca postala jednostavnija i ugodnija u svim trenucima života na suncu, za nesmetano uživanje u životu!

PRIJATELJSKI I STRUČNI SAVJETI

Odabir Eau Thermale Avène proizvoda za zaštitu od sunca znači da ćeš imati koristi od 30 godina istraživanja i inovacija u području fotozaštite. Važno je pronaći pravu liniju za tvoju kožu:

Back to top