Doživi beskrajnu hidraciju.
Hydrance

Hydrance

Doživi beskrajnu hidraciju.

Svakodnevnom izloženošću i vanjskim agresijama (sport, javni prijevoz, zagađenje, ekrani itd.) naša koža postaje dehidrirana. Rezultat? Osjeća se zategnuto, gubi sjaj i svakim jutrom izgleda sve umornije.

I znak i uvjet dobrog zdravlja, hidracija je bitan svakodnevni korak koji jamči blistavost, svježinu i udobnost.

Naš stručni i cjeloviti program proizvoda Hydrance, svojom privlačnošću za osjetila, nudi dugotrajnu hidraciju za sve dehidrirane osjetljive tipove kože.

HYDRANCE

PROIZVOD IZBORA

Hidratantna Aqua krema u gelu

  • Intenzivna i dugotrajna hidracija
  • Inovativna vodeno-gel tekstura

Ovaj sveobuhvatni proizvod za hidracijau, umirenje i detoksikaciju kože okupat će je svježinom i vodom. U jednom nanošenju može se prilagoditi svim željama i ritmovima života: dnevna njega, noćna maska ili njega područja oko očiju. Njegovo obećanje? Za vraćanje svježine tenu i obnavljanje kože vlagom tijekom 24 sata1.

Ugasi žeđ moje kožu
PROIZVOD IZBORA

KLINIČKI DOKAZANA UČINKOVITOST

Moja njega kože, moj heroj!

3 akcije

Hidrira, umiruje i detoksificira

24h

kontinuirane hidracije¹

97%

Vrlo svježa tekstura²

KLINIČKI DOKAZANA UČINKOVITOST

Moja njega kože, moj heroj!

3 akcijeHidrira, umiruje i detoksificira
24hkontinuirane hidracije¹
97%Vrlo svježa tekstura²

HYDRANCE

PROIZVODI ZA HIDRACIJU KOJI PRUŽAJU VIŠESTRUKU ZAŠTITU

Hidrirajuća krema i emulzija SPF 30

  • Hidrirajuća višestruka zaštita
  • Teksture koje pružaju užitak i udobnost

Ova dva sveobuhvatna proizvoda za dnevnu njegu kože kombiniraju prednosti dugotrajne hidracije s prednostima koje nude SPF 30 i antioksidativna zaštita. Za zaštitu kože od sunčevih zraka tijekom cijele godine (i zimi) i očuvanje njezine ljepote!

Otkrij hidrirajuću kremu SPF 30Otkrij hidrirajuću emulziju SPF 30
PROIZVODI ZA HIDRACIJU KOJI PRUŽAJU VIŠESTRUKU ZAŠTITU

ISPITANO I ODOBRENO

Tonirana BB krema koja se vrlo lako nanosi i za sobom ostavlja čist rezultat. Vrlo ugodno tijekom cijelog dana. Preporučujem!

Dijana, 18 godina05.02.2020

Tražim Hydrance proizvod za

Jedinstvena kombinacija djelatnih sastojaka

Jedinstvena kombinacija djelatnih sastojaka

U srcu našeg asortimana

  • <h3 class="">Cohederm&trade;</h3><p>Patentirani kompleks s u&#269;inkom rezervoara vode i velikom snagom hidracije.</p>
    Cohederm™Patentirani kompleks s učinkom rezervoara vode i velikom snagom hidracije.
  • <h3 class="">Av&egrave;ne termalna izvorska voda</h3><p>Pru&#382;a sva svoja umiruju&#263;a svojstva bez iritacije.</p>
    Avène termalna izvorska vodaPruža sva svoja umirujuća svojstva bez iritacije.

Neiscrpan izvor hidracije

Visokokvalitetni patentirani kompleks: Cohederm™

Koža se sastoji od 70% vode, pa joj je potrebna kako bi ostala lijepa i obranila se od agresija s kojima se svakodnevno suočava.

Cohederm™, patentirani kompleks djelatnih sastojaka prisutan je u svim proizvodima Hydrance linije i djeluje na stres kože uzrokovan dehidracijom. U dodiru s kožom i tijekom nanošenja proizvoda, iz ovog se kompleksa oslobađaju djelatni sastojci i Avène termalnu izvorsku vodu. Zajedno prodiru u površinske slojeve epiderme kako bi napunili stratum corneum i pružili dugotrajan, umirujući osjećaj. 

 

av_hydrance_page-gamme 577x511

Hydrance hidrirajuća njega dolazi u dvije teksture, no koju odabrati? Bilo da je masna, suha ili normalna, svaka koža mora biti hidrirana, ali s odgovarajućom teksturom i količinom vode kako bi se spriječilo sjajilo ili zatezanje. Svaka ima vlastite moći, stoga se nemoj dati ponovno zavarati! Otkrij proizvod za njegu kože koji ti odgovara...

 

Krema

Za njegu suhe do vrlo suhe osjetljive kože preporučujemo bogatu hidrirajuću kremu bogate kremaste teksture koja dubinski njeguje kožu i vraća joj dugotrajnu ugodu i vlažnost.

u5wa3z31qn5sj8kgcnn1dqmgbycmkyegqo3bqiy
u5wa3z31qn5sj8kgcnn1dqmgbd8oqxwu9tmn4po

Emulzija

Ako imaš normalnu do mješovitu osjetljivu kožu, odaberi laganu hidrirajuću emulziju za ugodu i hidraciju bez ikakvih ljepljivih ostataka. To je tajna? Prozračna tekstura koja se topi, za hidraciju uz lagan osjećaj.

 

 

Kao što vidiš, svatko ima svoj stil!

Bogata, kremasta BB krema za suhu do vrlo suhu kožu ili lagani fluid za normalnu do mješovitu kožu.

u5wa3z31qn5seo3iftzqyqmmdd8oqxwu9tmn4po

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Imaš pitanje ili nedoumicu? Uvijek smo tu za tebe

Dehidracija je povezana s pogoršanjem funkcije barijere kože. Uzroci: hormonalne promjene, hladnoća, vjetar, pušenje itd. Kako bi smo izbjegli oštećenje zaštitnog sloja kože, važna je nježna higijena. Zato je potrebno koristiti proizvode za čišćenje kože bez sapuna, izbjegavati pranje vrućom vodom i prejako trljanje tijekom sušenja kože. Nanesi hidrirajuću njegu za svoj tip kože svako jutro, hidrirajuću masku prije spavanja za pojačanu hidraciju tijekom noći i hidrirajući serum pri svakoj promjeni godišnjeg doba.

Osnova tvoje rutine bit će ista tijekom cijele godine: nježno čišćenje ujutro i navečer nakon čega slijedi prskanje termalnom izvorskom vodom; hidrirajuća njega ujutro; navečer hidrirajući tretman, tretman protiv nepravilnosti ili anti-aging tretman... Osim toga, jednom ili dva puta tjedno upotrijebite nježni piling i hidrirajuću masku. Prilagodi svoju rutinu promjeni godišnjih doba: dodaj hidrirajući serum i zamijeni svoju dnevnu njegu hidrirajućom njegom s SPF zaštitom tijekom sunčanih dana.

Preporučujemo ti proizvod za njegu lica kao što je Hydrance Aqua-Gel, koji se može upotrebljavati kao hidrirajuća krema za dan i noć, krema za područje oko očiju ili maska. I ne zaboravi na micelarni losion, termalnu izvorsku vodu u spreju, ali i SPF njegu, za njegovan izgled, zaštićen od sunca.

¹Kinetika hidracije 24 sata nakon jednog nanošenja. 22 ispitanika. ²% zadovoljstva, ispitano na 90 ispitanika, u dobi od 18 do 60 godina (prosječna dob 43), 21 dan primjene.

Back to top