Neprestano nastojimo unaprijediti svoja znanja i znanje u dermatologiji.
Za zdravlje osjetljive kože

Za zdravlje osjetljive kože

Neprestano nastojimo unaprijediti svoja znanja i znanje u dermatologiji.

Također, neprestano nastojimo predlagati rješenja za poboljšanje kvalitete života osoba s osjetljivom kožom. Poboljšanja razvijamo zajedno s liječnicima, akademicima, dermatolozima, ljekarnicima i udrugama oboljelih od dermatoloških bolesti. Činimo to s njima, udružujući našu stručnost, kroz programe istraživanja i razvoja Avène termalne izvorske vode, inovativnih djelatnih sastojaka i naših proizvoda. Pri tome se oslanjamo i na znanje i iskustvo zdravstvenih djelatnika koji rade u Avène hidroterapijskom centru. To činimo i kroz obuke i inicijative solidarnosti. Uvjereni smo da ćemo udruživanjem svojih napora uvijek donijeti umirujuće učinke najosjetljivijoj i najzahtjevnijoj koži.

av_instit-doctor-skin-patient-hdrvb 625*800

Kako bismo pružili odgovore prilagođene osjetljivoj koži, uspostavili smo bliske odnose i višestruku suradnju s dermatolozima..

 Više od 30 godina zajedno s njima razvijamo učinkovite, sigurne i dobro podnošljive proizvode za njegu kože koji nadopunjuju terapijske tretmane. Pri tome se oslanjamo i na znanje i iskustvo zdravstvenih djelatnika koji rade u Avène hidroterapijskom centru. To činimo i kroz obuke i inicijative solidarnosti. 

Podržavamo inicijative javno-zdravstvenih projekata poput Euromelanoma, koje su stvorili renomirani dermatolozi, na području prevencije raka kože. Također, zajedno radimo na kontinuiranim programima usavršavanja i razvoju usluga za zdravstvene djelatnike sa zajedničkim ciljem: poboljšati zdravlje i kvalitetu života osoba s osjetljivom, netolerantnom i kožom sklonom alergijama.

Side Onco Skin i You Dermoscopy su aplikacije za zdravstvene radnike posvećene onkološkoj dermatologiji

Side Onco Skin: Side Onco Skin aplikaciju razvili smo u suradnji s dr. Vincentom Sibaudom sa Sveučilišnog instituta za rak u Toulouseu i prof. Caroline Robert s Instituta Gustave Roussy u Villejuifu, subspecijalistima dermatološke onkologije. Ova aplikacija podržava liječnike i druge zdravstvene radnike u liječenju i savjetovanju oboljelih koji pate od dermatoloških simptoma povezanih s liječenjem raka (kemoterapija, ciljane terapije, imunoterapija ili radioterapija). 

You Dermoscopy: Podržali smo razvoj You Dermoscopy aplikacije, koju je osmislila tvrtka Meeter u suradnji s profesorom Giuseppeom Argenzianom i talijanskim Centrom za rak kože. Ova aplikacija omogućuje liječnicima da poboljšaju svoju sposobnost prepoznavanja dermoskopskih lezija. Dermoskopija je mikroskopski pregled površine kože. Prvenstveno se koristi za dijagnosticiranje malignih kožnih lezija (tj. onih koje su po prirodi kancerogene).

av_lifestyle-woman-and-her-baby 577*753

Suradnja s oboljelima

Koža ima vrlo važnu ulogu za svakog od nas... Odražava sliku o tome tko smo, omogućuje nam osjetiti svijet oko nas i štiti nas od njega. Predani smo umirivanju svih tipova kože, zahvaljujući prilagođenim i personaliziranim tretmanima koji pomažu oporavku kože. To činimo sa stručnim timovima za edukaciju o zdravlju kože u Avène hidroterapijskom centru i zajedno s udrugama oboljelih ili zakladama kao što su Eczema Foundation i European Skin Cancer Foundation, pružajući im svoju stručnost ili podršku. 

Otkrij partnerstvo Avène hidroterapijskog centra i udruge Association Ichtyose France

Radionice i edukacije o zdravlju kože

Tretmani u Avène hidroterapijskom centru često su trenutak mira u kojem se možeš ponovno osjetiti ljepotu života. To je također prilika da se ponovno povežeš sa sobom. Osim tretmana, timovi oboljelima od dermatoloških bolesti i njihovim pratiteljima predlažu radionice i edukacije o zdravlju kože. Naša misija je pomoći oboljelima da svakodnevno žive sa svojom patologijom, omogućiti im da steknu dobre preventivne navike za produljenje blagotvornih učinaka hidroterapijskog tretmana, sprječavanje pogoršanja stanja i smanjenje anksioznosti i stresa. Ove su radionice također prilika za razmjenu iskustva svih onih koji žive s problemima kože.

Saznaj više o Avène hidroterapijskom centru

av_1709-02_72_stationthermale_avene_ateliers_enfants_hd 577x738
AD_LOGO_FONDATION-ECZEMA-PF_2021 577x505

Eau Thermale Avène i Eczema Foundation

Eau Thermale Avène je jedan od osnivača Pierre Fabre Laboratories korporativne zaklade koja je u potpunosti posvećena upalnim bolestima kože - ekcemima (dermatitisima) čiji je naziv Eczema Foundation. Misija ove Zaklade je olakšati bolesnicima život s ekcemom. Ona osmišljava, financira i provodi projekte terapijske edukacije kako bi se poboljšalo znanje o bolesti i za oboljele i za njihove obitelji. Djeluje na zbližavanje oboljelih i zdravstvenih radnika kako bi se smanjila terapijska “lutanja”, ubrzalo i olakšalo liječenje.

Back to top