PRAVNE OBAVIJESTI ZA WEB MJESTO LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE

Urednik

PIERRE FABRE DERMO-COSMETIQUE

Pojednostavljeno dioničko društvo s kapitalom od 22.987.907,05 €
Sa sjedištem na adresi 45 Place Abel Gance – 92100 BOULOGNE
RCS (Registarski broj) Nanterre 319 137 576
EU PDV broj: FR42319137576
E-pošta: contact.avene@pierre-fabre.com; Telefon: 33 (0) 5 63 58 88 00

 

Direktor naklade

PIERRE FABRE DERMO-COSMETIQUE

 
Developer

SMILE
Pojednostavljeno dioničko društvo s kapitalom od 814.314,88 €
20 Rue des Jardins 
92600 Asniers sur seine
RCS (Registarski broj) Nanterre 378 615 363

 

Host

PLATFORM.SH
Pojednostavljeno dioničko društvo s kapitalom od 510.747,00 €
131 Boulevard de Sébastopol
75002 Paris, France
RCS (Registarski broj) Paris B 521 496 059
E-pošta: customercare@platform.sh; Telefon: 33 (0) 1 40 09 30 00

 

Izrada

Dizajn: WIDE 
Koncepcija, urednički sadržaj, fotografije/video: PIERRE FABRE DERMO-COSMETIQUE

 

 

OPĆI UVJETI I ODREDBE WEB MJESTA LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE

 

ČLANAK 1. – SVRHA OPĆIH UVJETA I ODREDBI

Svrha ovih općih uvjeta korištenja (u daljnjem tekstu „OUK”) je definiranje uvjeta korištenja i pristupa web mjestu koje pripada LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE® (u daljnjem tekstu „LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE”), zaštitni znak u vlasništvu PIERRE FABRE DERMO-COSMETIQUE (u daljnjem tekstu "PFDC", za koji se smatra da su korisnici (u daljnjem tekstu "Korisnici") prihvatili samim posjetom ovom web mjestu. 

Ukoliko Korisnici ne žele prihvatiti ove uvjete, LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ih poziva da napuste Internet stranicu.
 
OUK podliježu francuskom zakonu i mogu se izmijeniti u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave. Web mjesto se koristi i pregledava isključivo u osobne, nekomercijalne svrhe.
 
Općenito, Korisniku je zabranjeno koristiti cijelu ili dio web mjesta u bilo koju svrhu koja je nezakonita (autorska prava) ili zabranjena ovim OUK.
 
Posjetom web mjestu korisnik se slaže da će se pridržavati uvjeta i uvjeta koji su navedeni na datum posjeta.
 
OUK se primjenjuju na svakog korisnika koji posjeti web mjesto.

 

ČLANAK 2 – OPIS WEB MJESTA

Web mjesto je dostupno samo online na sljedećoj adresi: 
https://www.eau-thermale-avene.hr i samo za korisnike s prebivalištem u Hrvatskoj.
 
Web-mjesto je izrađeno kako bi vam pružilo informacije o LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE (opisi proizvoda, listovi sa savjetima, natjecanja, bilteni itd.), kao i za predstavljanje svih asortimana LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE. Konkretno, web-mjesto pruža neugovorne informacije o LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE, uz stalnu brigu o opisivanju svih njegovih proizvoda, ali bez ikakve želje da ponudi izravnu kupnju proizvoda ili usluge (osim ako je izričito navedeno drugačije) (u daljnjem tekstu "Usluge" ).
 
Ako ste mlađi od šesnaest (16) godina, dužni ste izjaviti da ste dobili dopuštenje od svojih roditelja ili zakonskih zastupnika prije nego što LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE date svoje osobne podatke za pristup web mjestu i za primanje svih komunikacija koje šalje LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE.
 
Web mjesto u potpunosti financira PFDC. Web mjesto ne predstavlja ugovornu ponudu i ne prima bilo kakav oblik oglašavanja. 
 
U mjeri u kojoj se web mjesto održava ažurnim, uzimajući u obzir sve aktivnosti, može se dogoditi da određene nove informacije, usluge ili objave više ne budu valjane u trenutku njihove distribucije ili da su jednostavno zastarjele. LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ne može jamčiti, usprkos svim naporima da to učini, da su sve informacije i usluge dostupne na web mjestu savršeno ažurne.
 
LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ne jamči za točnost i potpunost informacija i Usluga sadržanih na web mjestu. LABORATORES DERMATOLOGIQUES AVENE izvršit će potrebne korekcije. Osim toga, pružene informacije i usluge mogu biti ažurirane između vremena kada su ih korisnici pregledali i trenutka kada su korisnici postali svjesni njih. LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ni na koji način ne jamči da su ove informacije i ove Usluge točne, potpune i ažurne.
 
Korištenje web mjesta isključiva je i potpuna odgovornost Korisnika. LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ne može se smatrati odgovornim za bilo kakve ishode kao rezultat korištenja web mjesta.
 
Osim ako nije izričito navedeno drugačije, svaka nova značajka koja poboljšava ili povećava jednu ili više postojećih usluga ili bilo koja nova usluga koju je pokrenuo LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE bit će predmet OUK.
Korisnici prihvaćaju da im se Usluga pruža "kakva jest". Korisnici se obvezuju da će koristiti web mjesto u skladu sa svrhama opisanim u OUK, da neće koristiti web mjesto na bilo koji drugi način osim za koji je namijenjen i da neće pokušati preusmjeriti korisnike na drugu uslugu.


ČLANAK 3 – UVJETI PRISTUPA WEB MJESTU

3.1. Za pristup web mjestu Korisnik mora imati hardver i softver potreban za korištenje interneta. Za pristup web mjestu na računalu, tabletu, mobilnom telefonu (u daljnjem tekstu „uređaj“), Korisnik mora imati odgovarajući brzi pristup internetu, širokopojasnu ili podatkovnu pretplatu koja omogućuje pristup internetu s računala/tableta/ kompatibilan mobilni telefon kao što su: pametni telefon (IOS, Android), WAP veza, Wi-Fi i/ili 3G/4G.
 
Korisnik potvrđuje da će uvjeti ugovora s njegovim internetskim/mobilnim operaterom i dalje vrijediti prilikom korištenja web mjesta. Korisnik će sam preuzeti sve troškove koje operater može potraživati u vezi s pristupom uslugama internetske veze, Wi-Fi, WAP i/ili 3G/4G, za korištenje web mjesta.
Prilikom korištenja web mjesta, korisnik se slaže da neće ometati pravilan rad web mjesta, poslužitelja, mreža i/ili mijenjati, prilagođavati, hakirati web mjesto i/ili mijenjati aplikaciju ili web mjesto treće strane kako bi se stvorila zabuna u pogledu poveznicu s web mjestom.
 
Korisnik je svjestan ograničenja i ograničenja internetskih i telekomunikacijskih mreža te se stoga obvezuje:

 • zaštititi svoj Uređaj od bilo kojeg oblika virusa, pokušaja upada, neovlaštenog pristupa i/ili korištenja od strane trećih strana;
 • osigurati uvjete instalacije, rada i održavanja svog Uređaja potrebne za pravilno funkcioniranje web mjesta.

 
3. 2. OBVEZE KORISNIKA

Korištenjem web mjesta korisnici su suglasni da neće

 • Koristiti web-mjesto na bilo koji način osim za namjeravanu svrhu; 
 • Obavljati nezakonite radnje, posebice kršenje autorskih prava na fotografije, slike, tekstove, video zapise i sl.; 
 • Oglašavati ili poticati druge korisnike na korištenje bilo koje druge usluge, bez obzira radi li se o konkurenciji ili ne; 
 • Na bilo koji način ugrožavati funkcioniranje web mjesta; 
 • Kršiti zakone o intelektualnom vlasništvu;
 • Kršiti primjenjive zakone i propise.

Korisnicima je zabranjeno:

 • Preuzimanje, slanje, slanje e-poštom ili širenje na bilo koji drugi način bilo kakvog sadržaja koji je nezakonit, štetan, prijeteći, uvredljiv, koji predstavlja uznemiravanje, koji je klevetnički, vulgaran, opscen, koji prijeti privatnosti drugih, koji je pun mržnje, rasistički ili na bilo koji drugi način nepoželjan; 
 • Savjetovanje, prikazivanje, preuzimanje, prijenos bilo kakvog sadržaja koji bi bio u suprotnosti sa važećim zakonima zemlje u kojoj se web mjesto pregledava, a posebno u pogledu intelektualnog vlasništva;
 • Pokušavanje dovođenja u zabludu drugih korisnika preuzimanjem imena ili naziva tvrtke drugih osoba, a posebno pretvarajući se da ste zaposlenik ili podružnica PFDC-a i LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE, moderator, vodič ili domaćin; 
 • Preuzimanje, prikazivanje, slanje e-poštom ili širenje na bilo koji drugi način bilo kojeg sadržaja uključujući računalne viruse ili bilo koji drugi kod, datoteku ili program dizajniran za prekid, uništavanje ili ograničavanje funkcionalnosti bilo kojeg računalnog softvera ili telekomunikacijskog alata (ovaj popis nipošto nije konačan);
 • Preuzimanje, prikazivanje, slanje e-poštom ili širenje na bilo koji drugi način bilo kojeg sadržaja koji krši bilo koji patent, zaštitni znak, proizvodne tajne, prava intelektualnog vlasništva ili druga autorska prava (u daljnjem tekstu zajedno "prava") trećih strana;
 • Ometanje normalnog tijeka dijaloga, ubrzavanje tempa pomicanja po ekranu tako da korisnici ne mogu pratiti i upisivati svoj dijalog ili počiniti bilo kakvu radnju koja ima sličan ometajući učinak ometajući sposobnost korisnika da komuniciraju u stvarnom vremenu;
 • Ometanje ili prekidanje usluge, poslužitelja, mreža povezanih s uslugom ili odbijanje poštivanja potrebnih uvjeta, postupaka, općih pravila ili regulatornih odredbi primjenjivih na mreže povezane s uslugom;
 • Uznemiravanje na bilo koji način drugog ili više korisnika;
 • Prikupljanje i pohranjivanje osobnih podataka i identifikacijskih podataka povezanih s drugim korisnicima.

LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE, ili bilo koja osoba ili subjekt imenovan od strane LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE imat će pravo izbrisati ili ukloniti bilo koji sadržaj koji krši odredbe ovih uvjeta i/ili važećih propisa i/ili bilo koji sadržaj koji je na bilo koji drugi način vrijedan osude.
Korisnici također shvaćaju da moraju dobro prosuđivati i snositi sve povezane rizike pri korištenju usluge web mjesta.

 
ČLANAK 4 – INFORMACIJE SADRŽANE NA WEB MJESTU

4.1. Informacije o proizvodima i uslugama
Osim ako nije drugačije navedeno, proizvodi i usluge predstavljeni na web mjestu opća su prezentacija asortimana proizvoda LABORATORES DERMATOLOGIQUES AVÈNE. Ove informacije dane su samo u informativne i izvan ugovorne svrhe.
 
4.2. Korištenje savjeta danih na web mjestu
Informacije su dostupne korisnicima web mjesta. Takva odredba neće utjecati na prijenos bilo kojeg prava vlasništva povezanog s informacijama. Korisnicima se daje licenca samo za konzultacije i korištenje ovih informacija, na neisključivoj osnovi i za njihovu privatnu upotrebu. Kao takvima, Korisnicima je zabranjeno kopirati ili reproducirati sve ili dio informacija, na bilo koji način i na bilo kojem postojećem ili budućem mediju, te prevođenje informacija na bilo koji drugi jezik i prilagođavanje informacija.
 
LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ne može se smatrati odgovornim za posljedice, izravne ili neizravne, i/ili bilo kakvu štetu nastalu kao rezultat neispravnosti ili hakiranja informacija. Nadalje, obveza LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE odnosi se na sredstva, a ne na ishod u vezi s informacijama i savjetima koji će biti isporučeni Korisnicima.
Konačno, LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ne daje nikakvo eksplicitno ili prešutno jamstvo i ne prihvaća nikakvu odgovornost za korištenje ovih informacija ili savjeta. Oni su navedeni samo u informativne svrhe.
Za sve dodatne informacije i/ili nedoumice možete pisati na sljedeću adresu:
E-poštom: contact.avene@pierre-fabre.com Poštom: LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE “Les Cauquillous” 81506 LAVAUR, FRANCE CEDEX

 

ČLANAK 5 – OBJAVA KORISNIČKIH ONLINE RECENZIJA I OCJENA

Web mjesto omogućuje Korisnicima da se identificiraju i koriste internetsku uslugu ocjenjivanja i pregleda za objavljivanje ocjena ili recenzija (u daljnjem tekstu "Ocjene/recenzije") o proizvodima LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE. Zaposlenicima LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE/PFDC ili jedne od njegovih podružnica zabranjeno je davati ocjene/recenzije na web mjestu.

Svaki je korisnik odgovoran za svoju ocjenu/recenziju. LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ne može se smatrati odgovornim u odnosu na bilo koju osobu za ocjene/recenzije koje ostavi korisnik.

5.1. Uvjeti za podnošenje ocjene(a)/recenzije(a)
Objavljivanjem ocjene ili recenzije na web mjestu, korisnici izjavljuju i jamče:

 • Da je njegova/njezina Ocjene(a)/Recenzija(e) usklađena(e) s OUK i usklađena(e) s važećim zakonskim i regulatornim odredbama; 
 • Da su oni autori Ocjene(a)/Recenzije(a), da se ne lažno predstavljaju kao druga osoba, te da ne koriste lažnu adresu e-pošte ili pogrešno zavaravaju porijeklo svojih Ocjena(e)/Recenzija(e); 
 • Da su njihove Ocjene/Recenzije njihov izvorni rad i da ne krše prava intelektualnog vlasništva trećih strana;
 • Da su svi objavljeni sadržaji točni i precizni.
   

Korisnici nadalje izjavljuju i jamče da neće slati nikakav sadržaj: 

 • Koji će ih vjerojatno identificirati (Korisnici ne koriste svoje puno ime i prezime, već samo svoje osobno ime ili "pseudonim"); 
 • Koji sadrži informacije (uključujući cijene) o konkurentima LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ili njihovim proizvodima (uključujući druge proizvođače i/ili distributere i/ili dobavljače kozmetičkih proizvoda koji se odnose na ljepotu/zdravlje kose);
 • Nepovezan s procjenom proizvoda LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE predstavljenih na web mjestu; 
 • Za koji primaju naknadu od treće strane u bilo kojem obliku;
 • Koji će se vjerojatno smatrati oglasom ili promotivnim materijalom ili bilo kojim drugim oblikom promidžbe;
 • Koji sadrži referentne informacije za druga web mjesta, URL adrese, adrese e-pošte, podatke za kontakt ili telefonske brojeve; 
 • Koji sadrži računalni virus ili bilo koji drugi potencijalno ometajući ili štetni računalni program ili datoteku ili upute o tome kako stvoriti takav virus, program ili datoteku.
 • Koji je klevetnički, prijeteći, uvredljiv, zlonamjeran, potiče nasilje ili mržnju, vulgaran, nepristojan, koji narušava privatnost ili prava na sliku ili je neprikladan na bilo koji način; 
 • Koji bi se sastojao od dobivanja ili davanja dijagnoza ili savjeta koji se odnose na medicinske, psihološke, pravne, financijske itd. probleme.

5.2. Kontrola, objava i izmjena ocjena i recenzija

 • Kontrolne karakteristike
 • Prije bilo kakvog objavljivanja DERMATOLOŠKIH LABORATORIJA AVENE.
 • U roku od dva (2) mjeseca od dana podnošenja od strane Korisnika.
 • Odbijanje objave

LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE pridržava pravo odbiti objaviti bilo koju ocjenu(e)/recenziju(a) za koju se smatra da, prema vlastitom nahođenju, krši uvjete navedene u članku I.

Osim toga, LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE zadržava pravo neobjavljivanja:

 • Dupliciranog sadržaja; 
 • Recenzije napisane na jeziku koji nije jezik web mjesta; 
 • Svakog sadržaja koji je nerazumljiv (osobito sadržaj s nasumičnim znakovima i nizovima riječi).

Objavljene ocjene/recenzije

Ocjene/recenzije objavljene nakon moderiranja bit će vidljive na web mjestu u razdoblju od tri (3) godine. Na kraju ovog razdoblja, LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE pohranjuje ocjene/recenzije na razdoblje od tri (3) godine.
Ocjene/recenzije koje je poslao korisnik neće se mijenjati.

5.3 Intelektualno vlasništvo
Za bilo koju ocjenu(e)/recenziju(e) koju korisnici dostave na web-stranici, korisnici ovime daju PFDC-u i njegovim podružnicama i LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE besplatnu, neopozivu, neisključivu svjetsku licencu i na razdoblje od tri (3) godine od objavljivanja Ocjene/Recenzije, za reproducirati, predstavljati, koristiti, kopirati, mijenjati, prilagođavati, prevoditi, stvarati izvedena djela, integrirati u druga djela, distribuirati ovu/ove Ocjene/Recenzije (u cijelosti ili djelomično), te na drugi način iskorištavati i/ili ugrađivati takav sadržaj u bilo koji drugi medij, medij ili tehnologiju.
Korisnici ovime prihvaćaju da PFDC, kao i njegove podružnice i LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE mogu prevesti i objaviti svoje ocjene/recenzije na svojim trenutnim i budućim stranicama društvenih medija (bez da je takav popis konačan: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Snapchat itd.) i bilo koja strana verzija njegove web mjesta, uključujući web mjesta partnera/distributera.
Korisnici se ovime obavještavaju da takva objava može sadržavati njihovo ime (ili pseudonime kako je gore preporučeno) korištena za objavljivanje njihovih ocjena/recenzija. Korisnici ovime prihvaćaju da se njihove ocjene/recenzije mogu koristiti zajedno s robnom markom LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE i povezanim logotipima marke LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE, te pod uvjetima navedenim u ovom stavku.

5.4. Kontakt
Za sva pitanja ili komentare u vezi proizvoda LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ili njihove uporabe, korisnici se mogu obratiti LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE na sljedeću adresu: contact.avene@pierre-fabre.com

LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVENE zadržava pravo priopćiti vaše mišljenje svom odjelu za korisničku podršku ako to smatra prikladnim.

 

ČLANAK 6 – JAMSTVA I ODGOVORNOSTI

 6.1 ODGOVORNOST
 Korištenje web mjesta isključiva je i potpuna odgovornost korisnika. Korisnici se obvezuju koristiti Internet stranicu u skladu s njezinom namjenom.
LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE korisnicima jamči mirno uživanje u web mjestu, a posebno jamči da web mjesto ne krši nikakva prava intelektualnog vlasništva trećih strana te da je izvorna. LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE jamči da je web mjesto u skladu s trenutnim francuskim zakonskim odredbama i primjenjivim industrijskim standardima za web mjesta.
 
Korisnici se obvezuju da neće svojevoljno ili čak nenamjerno unositi viruse, bugove ili datoteke bilo koje vrste koji bi ometali funkcioniranje web mjesta u tom slučaju sami preuzimaju isključivu odgovornost za njih.
U duhu poštovanja prema svima, LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE može pokrenuti pravni postupak protiv nepoštenih korisnika.
Korisnik izjavljuje i jamči da je u potpunosti svjestan karakteristika i ograničenja interneta, a posebno da prijenos podataka i informacija na internetu ima koristi samo od relativne tehničke pouzdanosti, koji kruže heterogenim mrežama s različitim karakteristikama i tehničke mogućnosti, koje u određenim trenucima ometaju ili onemogućuju pristup.
 
LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu povezivanjem s web-stranicom ili korištenjem web-stranice od strane korisnika.
LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ne može se smatrati odgovornim za pogreške, propuste, viruse ili rezultate koji se mogu dobiti zlouporabom usluga, informacija i web mjesta. LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE vezan je samo jednostavnom obvezom sredstava.
 
LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE, menadžeri ili zaposlenici LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE/PFDC ne mogu se smatrati odgovornima:
- Za bilo kakvu štetu nastalu povezivanjem, pristupom ili korištenjem web mjesta; - Šteta koja proizlazi izravno ili neizravno iz pregleda web mjesta ili korištenja usluga dostupnih na njoj; - Izravna ili neizravna šteta koja proizlazi iz korištenja web mjesta, a posebno svaki operativni, financijski ili komercijalni gubitak ili gubitak web mjesta ili podataka u bilo kojem informacijskom sustavu, čak i ako je LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE svjestan mogućnosti takve štete.
 
LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE se ni pod kojim okolnostima neće smatrati odgovornim za gubitak informacija/usluga ili štetu povezanu s ovom uslugom. Bilo koja informacija ili usluga koju pruža web mjesto ne može se tumačiti kao bilo kakva vrsta jamstva.
U skladu s važećim zakonskim ili regulatornim odredbama, LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu, posebno, ali ne ograničavajući se na, gubitak dobiti, kupaca, podataka, nematerijalne imovine koja može nastati kao rezultat korištenja ili nemogućnosti koristiti web mjesto, i općenito bilo koji događaj vezan uz web mjesto i/ili bilo koju stranicu treće strane.
 
6.2. AŽURIRANJA WEB MJESTA ILI VRIJEME ZASTOJA
LABORATORES DERMATOLOGIQUES AVENE nastoji održati pristup web mjestu sedam dana u tjednu i 24 sata dnevno, ali nema obvezu to učiniti. LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE stoga može prekinuti pristup, posebno zbog održavanja i nadogradnje. LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ni na koji način nije odgovoran za bilo koji od ovih prekida i posljedica koje mogu proizaći za Korisnika ili bilo koju treću stranu.
LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE pridržava pravo izmjene ili brisanja web mjesta bez prethodne obavijesti i bez ikakve odgovornosti. Brisanje ili izmjena web mjesta ne može ni na koji način opravdati za korisnike određenu naknadu, ili dodjelu štete i kamata.
 
6.3. JAMSTVA
Korisnici potvrđuju i izričito prihvaćaju da:
• korištenje web mjesta i usluge provode na vlastitu odgovornost. Usluga se pruža na temelju usluge "kakva jest" i dostupna je prema svojoj dostupnosti, LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ne daje nikakvo izričito ili implicitno jamstvo u vezi s kvalitetom i kompatibilnošću Usluge za određenu upotrebu i nekršenje pravila korištenja usluge od strane njenih korisnika (ovaj popis nije konačan).
 
• LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ne jamči da će web mjesto i/ili usluge ispuniti njihova očekivanja; da će biti neprekinuti, svrsishodni, sigurni ili bez ikakvih pogrešaka; da će rezultati koji se mogu dobiti korištenjem usluga biti točni i pouzdani; da će kvaliteta svih Usluga, informacija ili bilo kojeg drugog materijala koji dobiju putem Usluge ispuniti njihova očekivanja; da će nedostaci u korištenom softveru, ako postoje, biti ispravljeni.
 
• je svaki materijal preuzet ili dobiven na bilo koji drugi način tijekom korištenja usluge na vlastitu odgovornost. Korisnici će biti isključivo odgovorni za bilo kakvu štetu na svojem računalu ili bilo kakav gubitak podataka koji nastane preuzimanjem ovog materijala.

 
ČLANAK 7 – INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO

Osim ako nije drugačije navedeno ovdje, svi elementi koji se pojavljuju na web mjestu (uključujući, posebno, tekst, podatke, baze podataka, grafike, logotipe, robne marke, nazive, animacije, slike, video zapise, zvukove, softver i sve druge elemente) (u daljnjem tekstu „Elementi”) isključivo su vlasništvo PFDC-a i LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE i/ili trećih strana koje su dale licencu i potpadaju pod francuski i međunarodni zakon o autorskim pravima i, šire, intelektualno vlasništvo.
 
Ovi Elementi su zaštićeni autorskim pravom, autorskim pravima, zaštitnim znakovima, patentima, pravima baze podataka, poslovnim tajnama i/ili svim drugim pravima intelektualnog vlasništva.
Pridržana su sva prava reprodukcije, prikazivanja i javnog priopćavanja, uključujući vizualne, fotografske, ikonografske ili druge prikaze. Reprodukcija cijelog ili dijela web mjesta na bilo kojem elektroničkom mediju strogo je zabranjena bez izričitog odobrenja direktora izdavaštva.
 
Robne marke i logotipi korišteni na web-mjestu registrirani su, njihova bi reprodukcija predstavljala kršenje. Sva prava korištenja su pridržana. U skladu s člankom L.122-4 Zakona o intelektualnom vlasništvu, svako predstavljanje ili reprodukcija koja nije izričito odobrena, u cijelosti ili djelomično, i na bilo koji način, bila bi nezakonita i predstavljala bi prekršaj kažnjiv prema člancima L. 335- 2. i slijedeći Zakonik o intelektualnom vlasništvu.
 
Korisnik nije ovlašten prodavati, kopirati, iznajmljivati, stavljati na tržište, prenositi, dodjeljivati ili na drugi način ustupati, modificirati, prilagođavati web mjesto, spajati ga u cijelosti ili djelomično s drugim softverom, prevoditi ga, dekompilirati ga, rastavljati ili stvarati bilo koji softver ili bilo koje funkcije izvedene s web mjesta bez izričitog pismenog dopuštenja direktora izdavaštva. 
 
LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE Korisniku daje besplatnu, neisključivu, neprenosivu, osobnu licencu ograničenu na njegovu/njezinu privatnu upotrebu, za pristup, korištenje i pregled web mjesta i njegovih elemenata. Ovo se pravo daje isključivo za osobnu, privatnu i nekomercijalnu upotrebu, uz poštivanje svih napomena koje se odnose na reprodukciju i prava intelektualnog vlasništva u vezi s tim. Kao takvom, Korisniku je zabranjeno kopirati i/ili reproducirati sve ili dijelove Elemenata na bilo koji način i na bilo kojem postojećem ili budućem mediju radi prevođenja Elemenata na bilo koji drugi jezik i prilagođavanja Elemenata.
 
Svaka druga uporaba Elemenata strogo je zabranjena i predstavlja kršenje odredbi Zakonika o intelektualnom vlasništvu.

 
ČLANAK 8 – OSOBNI PODACI

Za više informacija o POLITICI ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA na web mjestu, LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE poziva korisnike da pogledaju sljedeće obavijesti: https://www.eau-thermale-avene.hr/politika-zastite-privatnosti

 
ČLANAK 9 – HIPERVEZE

Korisnik se obavještava da LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE može pružiti poveznice na web mjesta i/ili aplikacije koje pripadaju ili ne pripadaju grupi Pierre Fabre. Ove web mjesta i/ili aplikacije neovisne su o web mjestu.
LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ne uređuje niti kontrolira izvore i sadržaj ovih web mjesto ili njihove veze s drugim web mjestima i/ili aplikacijama.
Poveznice na ova web mjesta i/ili aplikacije ni na koji način ne predstavljaju odobrenje, potvrdu ili privrženost LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE sadržaju ovih web mjesta i/ili aplikacija i, još više, njihovom korištenju.
Slijedom toga, LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ne može se smatrati odgovornim za sadržaj, proizvode, usluge, oglašavanje, kolačiće ili druge elemente ovih web mjesta kao ni za bilo kakvu štetu ili gubitak, dokazani ili navodni, uzastopni ili povezani s korištenjem ovih informacija, usluga ili podaci dostupni na ovim web mjestima i/ili aplikacijama.
 
Hiperveze se mogu stvarati samo uz prethodno pismeno odobrenje LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE. Svi zahtjevi za autorizaciju moraju se poslati na sljedeću adresu: contact.avene@pierre-fabre.com

 
ČLANAK 10 – POLITIKA KOLAČIĆA

 Za više informacija o korištenju kolačića na web mjestu, LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE poziva korisnike da pogledaju tablicu kolačića koja je dostupna na: https://www.eau-thermale-avene.hr/politika-zastite-privatnosti

 

ČLANAK 11. – NEODRICANJE I DJELOMIČNA NIŠTETNOST

Ako je jedna od odredbi OUK ništavna promjenom zakona, propisa ili sudskom odlukom, to ni na koji način neće utjecati na valjanost i usklađenost s ostalim odredbama OUK.
Ako jedna od stranaka ne nadvlada bilo koju od odredbi OUK, ne može tvrditi da se kasnije poziva na istu odredbu.

 

ČLANAK 12. – RAZNE ODREDBE

U mjeri u kojoj bi neka odredba OUK izgubila valjanost ili ako bi sadržavala prazninu, predmetna bi se odredba zamijenila onom koja joj je najbliža sa stajališta pravnog tumačenja.
Korisnici izjavljuju i potvrđuju da su pročitali Uvjete i uvjete te korištenje web-mjesta od strane Korisnika predstavlja potpuno i bezuvjetno prihvaćanje svih Uvjeta i uvjeta.
Za bilo kakva pitanja koja se tiču uvjeta i uvjeta, ili bilo kakvo pitanje ili primjedbu o web mjestu ili njegovom korisničkom računu, korisnici mogu pisati na sljedeću adresu: contact.avene@pierre-fabre.com

 

ČLANAK 13 – PROMJENE OUK

LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE može izmijeniti Uvjete i odredbe u bilo kojem trenutku. Korisnici će biti obaviješteni o ovim izmjenama. Svako korištenje web mjesta nakon obavijesti o izmjenama predstavljat će prihvaćanje OUK. Primjenjivi uvjeti i odredbe tada će biti oni koji su na snazi na web mjestu na datum korištenja od strane korisnika. Ukoliko se Korisnik ne slaže s promjenama OUK, Korisnik se slaže da neće pristupati web mjestu. 
U slučaju prijevoda OUK, samo je francuska verzija važeća i primjenjiva.

ČLANAK 14. – VAŽEĆI ZAKON I MJERODAVNI SUDOVI

OUK podliježu francuskom zakonu.
Svaki spor koji se dogodi u vezi s OUK bit će predmet medijacije prije bilo kakve pravne ili proizvoljne radnje. Ako medijacija ne uspije, spor će se iznijeti pred nadležni francuski sud.

Back to top