Proizvodi za njegu

Proizvodi za njegu

Čime prati bebu? Vrijeme kupanja bebe je trenutak zbližavanja i nježnosti. Trebaš odabrati proizvod za čišćenje bebe koji je u skladu s vrlo zahtjevnom poveljom kvalitete i podnošljivosti za nježno pranje bebe.

Filtriraj proizvode
Filtriraj proizvode

4 Rezultat "Proizvodi za njegu"

SAZNAJ VIŠE
SAZNAJ VIŠE

Koje toaletne proizvode odabrati za bebe?

Za zaštitu osjetljive kožu bebe, dopunite toaletni set svoje bebe hipoalergenim toaletnim proizvodima bez mirisa i parabena radi zaštite mališana od alergija i oštećenja kože. Odaberi proizvode za čišćenje bez sapuna da se ne bi isušila njihova vrlo mlada koža.

Odabir bilo kojeg drugog proizvoda za njegu beba ovisi o tipu kože i razini osjetljivosti bebe. Kako bismo odgovorili na uobičajene probleme s kožom s kojima se mogu susresti dojenčad i odrasli, naši laboratoriji osmislili su posebne proizvode za čišćenje prikladne za cijelu obitelj:

  • XeraCalm A.D Vrlo bogati sindet za čišćenje za lice i tijelo obnavlja hidrolipidni sloj osjetljive kože bebe i sprječava isušivanje kože zbog tvrde vode ili niskih zimskih temperatura.
  • Ako tvoja beba ima suhu kožu, XeraCalm NUTRITION Gel za čišćenje ili XeraCalm NUTRITION Krema za tuširanje iz iste linije osigurat će lipide i vlagu potrebnu za obnovu kožne barijere.
  • XeraCalm A.D Vrlo bogati sindet za čišćenje ili XeraCalm A.D Ulje za čišćenje ublažit će ekcem i svrbež bebe.

Za sve kožne osipe, tvoja će beba prihvatiti umirujuća svojstva naše termalne izvorske vode u spreju.

Konačno, neki dodaci za kupanje i čišćenje mogu biti korisni kao što su oblozi, blazinice, krpice za kupanje, ručnici i ručnik s kapuljačom.

Kako održavati bebu čistom?

Sprječavanje iritacije kože u dojenčadi, kao što jepelenski osip ili ekcem u kožnim naborima, zahtijeva pažljivo pranje bebe svaki dan.

Kako mijenjati pelene bebi?

Prije mijenjanja pelena bebi operi ruke proizvodom za čišćenje i pripremi stol za prematanje s bebinim toaletnim proizvodima da bi ti tvoj pogled uvijek ostao na bebi.

Položi bebu na čisti ručnik i pažljivo joj skini pelenu. Stavi vodu ili mlijeko za čišćenje na vatu i nježno očisti preponske nabore, podižući bebu za stopala. Isperi i umiri bebinu kožu termalnom izvorskom vodom u spreju. Osuši je nježnim tapkanjem ručnikom. Ako tvoja beba ima suhu kožu, umiri dijete hidrirajućom njegom. Ako joj je bebina guza nadražena, Cicalfate+ Obnavljajuća zaštitna krema ublažit će upalu i izmamiti joj osmijeh na lice.

Čišćenje bebinog lica

  • Namoči blazinicu umjesto krpice za kupanje termalnom izvorskom vodom u sprejui upotrijebi je bez ispiranja na čelu, obrazima i oko usana.
  • Stavi nekoliko kapi fiziološke otopine na sterilnu gazu i obriši nečistoću oko očiju.
  • Upotrijebi termalnu izvorsku vodu u spreju na gazi za čišćenje vanjskog uha i iza ušiju. Izbjegavaj primjenu štapića za uši što je više moguće.
  • Za nos, umotaj komadiće vate natopljene fiziološkom otopinom i očisti bazu nosnica.

Kako kupati bebu?

Da bi se zajamčilo da kupanje bebe ostane trenutak stimulacije i zbližavanja, pobrini se da držiš bebinu glavu stavljajući podlakticu ispod bebe i hvatanjem jednog od bebinih pazuha.

Operi bebino tijelo i kosu vrlo nježnim proizvodima za čišćenje u vodi na temperaturi od 37 °C ili između 32 °C i 34 °C ako beba ima vrlo suhu kožu ili ekcem. Ako nije odstranjena u bolnici, čistom krpom ili gazom očisti pupčanu vrpcu umjesto pupka. Obvezno osuši taj dio tijela, kao i svaki nabor bebine kože. Ako ih ne osušiš, postoji rizik od osipa i crvenila.

Bebu ne moraš kupati svaki dan: dva do tri puta tjedno može biti dovoljno, uz svakodnevno čišćenje osjetljivih područja.

Back to top