Rutina higijene za nježno svakodnevno iskustvo.
Body

Body

Rutina higijene za nježno svakodnevno iskustvo.

Osjetljiva, ponekad suha ili dehidrirana koža zahtijeva svakodnevnu njegu. Ali kao što znamo, nije uvijek lako odvojiti (ili pronaći) vrijeme koje vam je potrebno za sebe. Pa ipak, radi se o važnoj stanci koju trebamo napraviti za dobar početak ili završetak dana.

Kako bi svakodnevna rutina njege kože bila trenutak koji se računa – trenutak užitka – Dermatološki laboratoriji Avène razvili su proizvode za higijenu i njegu kože koja kombinira učinkovitost i senzorno iskustvo.

Body

INTENZIVNA HIDRACIJA

Hidrirajući balzam za tijelo

  • Hidracija do 24 sata1
  • Brzo upijajući, nemasni i neljepljivi završetak

Hidrirajući balzam pruža intenzivnu i dugotrajnu hidraciju kože. Koža je baršunasta, podatna i hidrirana do 24 sata1. Njegova glatka i kremasta tekstura pruža ti pravu ugodu. Kome to ne treba?! 

Moja dnevna doza hidracije
INTENZIVNA HIDRACIJA

ISPITANO I ODOBRENO

Nježan proizvod savršene teksture, ostavlja kožu savršeno mekom i nježno namirisanom. Toplo ga preporučujem.

Natalija, 50 godina13.10.2019

Body

24-SATNA ZAŠTITA

24-satni dezodorans²

  • Dugotrajna svježina
  • Prikladno za obrijanu ili depiliranu kožu

Više od dezodoransa, pravi proizvod za njegu kože. Poštujući prirodnu fiziologiju kože, 24-satni2 dezodorans štiti od mirisa i ograničava osjećaje vlage. Njegova formula visoke podnošljivosti, koja ne ostavlja bijele ili žute mrlje na odjeći, čini kožu mekom, hidriranom i zaštićenom. Povjerenje je to koje traje cijeli dan! 

Moja zaštita svježine
24-SATNA ZAŠTITA

Tražim proizvod za tijelo

JEDINSTVENA KOMBINACIJA DJELATNIH SASTOJKA

JEDINSTVENA KOMBINACIJA DJELATNIH SASTOJKA

U srcu našeg asortimana

  • <h4 class="">Oleo-umiruju&#263;i kompleks - Kombinacija Av&egrave;ne termalne izvorske vode i tri prirodna biljna ulja za nje&#382;nu hidraciju i umirenje osjetljive ko&#382;e.<br>&nbsp;</h4>
    Oleo-umirujući kompleks - Kombinacija Avène termalne izvorske vode i tri prirodna biljna ulja za nježnu hidraciju i umirenje osjetljive kože.  

Budući da smo predani ići još dalje u iskustvu njege koju nudimo osjetljivoj koži, razvili smo novi djelatni sastojak: oleo-umirujući kompleks. To je kombinacija umirujućih svojstava Avène termalne izvorske vode i hranjivih, restrukturirajućih i antioksidativnih svojstava tri prirodna biljna ulja: karite ulje, ulje kamile i šafranike. 

Ulja kameline, shea i šafranike zadovoljavaju potrebe kože svojim bogatstvom esencijalnim masnim kiselinama. Na taj je način lipidna barijera ojačana, a koži je vraćena ugoda i optimalna razina hidratacije. 

Podrijetlo i kvaliteta ovog trija biljnih ulja savršeno su kontrolirani, budući da su dio pristupa Pierre Fabre Botanical Expertise, koji jamči njihovu učinkovitost i sigurnost te etički i odgovoran proizvodni okvir.

Rezultati
3Prirodna biljna ulja
94%³Korisnici smatraju da im je koža mekana nakon nanošenja
0%Kartonska ambalaža

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Imaš pitanje ili nedoumicu? Uvijek smo tu za tebe

Za mekoću i ugodu tvoje kože, preporučamo slijedeću rutinu za njegu kože. Nježno očisti kožu toplom vodom i nježnim gelom za tuširanje. Osuši je i svakodnevno nanosi Body hidrirajući balzam, posebnu se posvećujući najsušim dijelovima. Osim toga, jednom tjedno nježno napravi piling kože nježnim pilingom. Imat ćeš ponovno ugodan i nježan osjećaj kože!

Body hidrirajući balzam mogu upotrebljavati i žene i muškarci. Njegova formula obogaćena Avène termalnom izvorskom vodom i prirodnim biljnim uljima, omekšat će i umiriti sve tipove osjetljive kože, pa čak i mušku!

Formula Body 24h dezodoransa razvijena je za sve tipove kože, čak i za najosjetljiviju. Njegova strogo testirana formula zajamčeno je sigurna za kožu koja je postala osjetljiva uslijed tih medicinskim tretmana.

¹Procjena indeksa hidracije površinskih slojeva epidermisa, 19 ispitanika, 1 primjena. ²24 sata: Test mirisa, 20 ispitanika.
³Test primjene. Minimalni postotak zadovoljstva na svim proizvodima u Body liniji.
*Biorazgradiva formula prema OECD301B standardu. 

Back to top