Izvrsna zaštita tijekom hladnog vremena.
Cold Cream

Cold Cream

Izvrsna zaštita tijekom hladnog vremena.

Ruke su, kao i usne, područja koja prirodno imaju malo zaštitnih lipida.
Zimi su ova područja stalno izložena hladnoći i vjetru, što ih čini još ranjivijima. Stoga zahtijevaju posebnu njegu kako bi dočekale zimu bez gubitka udobnosti i mekoće.

Kako bi ih razmazio, Dermatološki laboratoriji Avène ponovno su oživili tradicionalnu Cold Cream formulu s njegujućim, zaštitnim i omekšavajućim svojstvima, posebice zamjenom ružine vodice Avène termalnom izvorskom vodom koja dokazano ima umirujuća i antiiritirajuća svojstva. Cold Cream je stoga prilagođena osjetljivoj koži kako bi ti ponudila potpuno rješenje za zaštitu tijekom hladnih dana.

COLD CREAM

UČINKOVITO RJEŠENJE ZA OŠTEĆENE USNE

Hranjivi balzam za usne

  • Trenutačno hrani i štiti suhe i vrlo suhe usne
  • Mala veličina, snažna učinkovitost

Delikatna, preosjetljiva... S hladnim vremenom naše su usne na najtežoj kušnji.

Cold Cream Avène: kombinacija sastojaka iz europske farmakopeje koja umiruje, hrani i štiti suhe ili vrlo suhe usne kako bi umirila i osigurala osjećaj ugode čak i u intenzivnim uvjetima. Uz nju tvoje usne nikada neće biti ne zaštićene.

Zaštiti moje usne
UČINKOVITO RJEŠENJE ZA OŠTEĆENE USNE
DOKAZANA UČINKOVITOST

Moja njega kože, moj heroj!

6 h¹hidracije
94%²Glatka tekstura
97%²Meke i hidrirane usne

ISPITANO I ODOBRENO

Volim to! Moja majka ju je koristila i još uvijek ga koristi. Ona je ta koja me upoznala s njom. Krema je savršena, jer mi se zimi ruke jako brzo isuše i bole. Preporučujem ju svima koji imaju suhu kožu poput mene ili samo zbog užitka u njezinom mirisu i mekoći.

Elodie, 27 godina10.11.2017
Iz iste linije

TO NIJE SVE...

Otkrij i naše ostale proizvode za njegu suhe kože cijele obitelji

Cold Cream krema

Cold Cream krema

Hranjiva njega - Štiti - Dubinska njega

Cold Cream krema

Cold Cream krema

Hranjiva njega - Štiti - Dubinska njega

Tražim Cold Cream proizvod za

JEDINSTVENA KOMBINACIJA DJELATNIH SASTOJKA

JEDINSTVENA KOMBINACIJA DJELATNIH SASTOJKA

U srcu naših proizvoda

  • <h4 class="">Av&egrave;ne Cold Cream - Uravnote&#382;ena kombinacija p&#269;elinjeg voska, ulja, masnih tvari i Av&egrave;ne termalne izvorske vode koja hrani ko&#382;u i pru&#382;a za&scaron;titu i ugodu.</h4><p>&nbsp;</p>
    Avène Cold Cream - Uravnotežena kombinacija pčelinjeg voska, ulja, masnih tvari i Avène termalne izvorske vode koja hrani kožu i pruža zaštitu i ugodu. 
  • <p>Av&egrave;ne termalna izvorska voda - Pru&#382;a umirenje, omek&scaron;ava i djeluje protiv iritacije.</p>
    Avène termalna izvorska voda - Pruža umirenje, omekšava i djeluje protiv iritacije.

SVEOBUHVATNO RJEŠENJE ZA SVAKI IZAZOV

Legendarna formula neusporedive učinkovitosti

Stoljećima upotrebljavana, formula na bazi Cold Cream kreme, siguran je izbor za suhu kožu. U čemu je tajna? Čuva hidrolipidni film kože (njezin zaštitni sloj) zahvaljujući kombinaciji pčelinjeg voska, ulja slatkog badema, ružine vodice i natrijevog borata, formule koja postoji još od 2. stoljeća. Iako njezin sastav može varirati, uvijek se radilo o zaštiti kože korištenjem prirodnih zaštitnih i hranjivih sastojaka, ono najbolje što nam priroda može ponuditi.

Naši su laboratoriji unaprijedili ovaj proizvod za njegu kako bi ga prilagodili najosjetljivijoj koži, zahvaljujući prirodnoj formuli koja kombinira mineralno ulje i pčelinji vosak za jačanje barijere kože i, naravno, Avène termalnu izvorsku vodu sa svojim umirujućim i omekšavajućim svojstvima.

Na taj način Cold Cream proizvodi pružaju sveobuhvatnu, visoko hranjivu zaštitu za usne, ruke i suhu kožu. Ispitana u ekstremno hladnim uvjetima (do -25°C), proizvodi linije Cold Cream otporni su na najniže temperature i pružaju ugodu i njegu u najekstremnijim uvjetima.

av_packshot composition_cold cream_nature orte_still life product background_473x473

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Imaš pitanje ili nedoumicu? Uvijek smo tu za tebe

Cold Cream je pogodan za cijelu obitelj: dojenčad, djeca i odrasli. Zahvaljujući punoći bijelog pčelinjeg voska, ovaj proizvod za njegu kože štiti dječju kožu od vanjskih utjecaja i pruža trenutačni osjećaj ugode. Cold Cream hranjivi balzam za usne savršen je za zaštitu usana djece starije od 2 godine od vanjskih utjecaja.

Tradicionalna formula je modernizirana kako bi ponudila i duboku njegu i izvrsno senzorno iskustvo. Na temelju naše stručnosti u stvaranju formule, nudimo hranjive proizvode koji nisu ljepljivi i koji su savršeno prilagođeni za svakodnevnu uporabu.

Da, Cold Cream proizvodi za njegu usana poslužit će kao hidrairajuća i zaštitna baza. Usne će ti biti mekše, ugodnije i spremne za nanošenje ruža, što će ih dodatno naglasiti!

¹Indeks hidracije izmjeren korneometrijom. Jedna primjena. ²% zadovoljstva, 65 ispitanika. Najmanje dvije primjene dnevno tijekom 21 dana.

Back to top