Njega za bebe

Njega za bebe

Koža tvoje bebe je krhka i nježna. Nudimo ti proizvode za bebe koji zadovoljavaju vrlo zahtjevnu povelju kvalitete i podnošljivosti. Za njegu bebe koja je nježna poput milovanja!

Filtriraj proizvode
Filtriraj proizvode

19 Rezultat "Njega za bebe"

TVOJA KOŽA
TVOJA KOŽA

Ne brini, ako se dobro liječi, pelenski osip će nestati za tri do četiri dana.

SAZNAJ VIŠE
SAZNAJ VIŠE

Koje proizvode odabrati za svoju bebu?

Koje proizvode trebam koristiti za kupanje svoje bebe?

Za malu djecu treba izbjegavati proizvode za njegu koji sadrže alergene, proizvode koji uzrokuju iritaciju ili endokrine disruptore. Isto tako, konvencionalni sapuni su preagresivni za bebinu kožu.

Dermatološki laboratoriji Avène stoga su osmislili dvije linije proizvoda za higijenu beba s minimalističkim sastavom, bez mirisa i sapuna, za savršenu podnošljivost:

Koji proizvod koristiti za mijenjanje pelena?

Dojenčad se presvlači gotovo deset puta dnevno tijekom prvih nekoliko tjedana, zatim četiri do pet puta dnevno nakon toga. Odabir prilagođenih i iznimno podnošljivih proizvoda za njegu bebe stoga je ključan za zaštitu tvog mališana od crvenila, iritacije ipelenskog osipa.

Praktičnija od kreme, Avène termalna izvorska voda hidrira i umiruje bebino lice i tijelo u jednom koraku. Bonus: nema potrebe za ispiranjem! To je idealan proizvod koji možeš nositi u torbi za prematanje bebine pelene čak i kada ste vani. Ako tvoje dijete ima pelenski osip, Cicalfate+ Obnavljajuća zaštitna krema bit će idealna za ublažavanje iritacije.

Jednostavno nakapajte nekoliko kapi na blazinicu i nježno nanesite na pregibe ruku i nogu.

Koji proizvod za njegu bebe koristiti?

Pri rođenju, koža novorođenčadi još nije zrela i stoga je vrlo krhka kada je izložena vanjskim utjecajima i neprikladnim kozmetičkim proizvodima.

Isto tako, barijera mlade kože izlučuje manje sebuma nego kod odraslih i stoga čini epidermis sklon dehidraciji i suhoći.

Zbog toga je nužno hidrirati bebinu kožu svakodnevno hipoalergenom kremom bez mirisa i parabena. Naši proizvodi za bebe također su osmišljeni da reagiraju na uobičajena stanja naših mališana:

Koristi je ujutro i navečer i drži ju na stolu za prematanje bebe. Koristi ovaj hidrirajući proizvod za masažu bebe : važan način povezivanja s bebom za majke i očeve.

Avène termalna izvorska voda upotpunjuje svaku rutinu njege kože za antiiritirajuće i umirujuće djelovanje.

Za dugotrajne probleme s kožom nakon izlaska iz rodilišta, preporučujemo da se posavjetuješ s pedijatrom za personaliziranu dermatološku terapiju.

Koje proizvode za zaštitu od sunca koristiti za bebe?

Bez obzira na fototip kože, bebe imaju tanku, krhku kožu koju treba što više zaštititi od izlaganja suncu odjećom, šeširićem i suncobranom.

Mlada koža ima nizak sadržaj melanina i posebno je osjetljiva na sunčeve UV zrake. Proizvodi za zaštitu od sunca sa SPF 50+ nadopunjuju zaštitu odjeće u dijelovima koji su pod rizikom od izlaganja.

Naši su laboratoriji osmislili liniju . Otkrij ih u sljedećim teksturama: mlijeko, sprej i krema

Za kožu osjetljivu na kozmetičke proizvode, naši mineralni proizvodi za zaštitu od sunca ne sadrže kemijske filtere i prikladni su za cijelu obitelj, čak i za novorođenčad.

Back to top