Uz tebe smo od prvog dana.
Bebe

Bebe

Uz tebe smo od prvog dana.

Ništa nije osjetljivije od kože tvoje bebe. Još uvijek ranjiva, ne može u potpunosti obavljati svoju prirodnu obrambenu i zaštitnu ulogu. Stoga moraš uvijek razmišljati o toj osjetljivosti koja može biti ugrožena iritirajućim proizvodima, tvrdom vodom, hladnoćom i vjetrom te trenjem pregrubom odjećom...

Naše linije proizvoda Cicalfate, XeraCalm A.D, XeraCalm NUTRITION, Cold Cream, proizvodi za zaštitu od sunca i termalna izvorska voda odabrani su zbog svoje nježnosti i visoke podnošljivosti tako da imamo rješenje koje je savršeno prilagođeno svakoj potrebi kože tvog djeteta — od higijene do specifičnije njege. Ukratko, sve što ti je potrebno da svojoj bebi pružiš mekoću i nježnost kakvu zaslužuje.

BEBE

JAKO SUHA KOŽA SKLONA SVRBEŽU

XeraCalm AD ulje za čišćenje i balzam za obnavljanje lipida

  • Iznimno učinkovito rješenje za umirenje bebine kože
  • Prilagođene formule namijenjene osjetljivoj koži koja svrbi 

Za suhu do vrlo suhu dječju kožu sklonu atopijskom ekcemu i svrbežu, tu smo od prvih dana s XeraCalm A.D. linijom. Ovi proizvodi za njegu kože visoke podnošljivosti trenutno djeluju na svrbež i pomažu u jačanju bebine kožne barijere.

Otkrij naš must-have za udobnost
JAKO SUHA KOŽA SKLONA SVRBEŽU
Tvoja koža

Tvoja koža

Prevencija i liječenje pelenskog osipa

Volimo one dragocjene male trenutke koje dijelimo s našom bebom na stolu za prematanje... tako da nema govora o tome da dopustimo da ih pokvari pelenski osip!

Otkrij više
Tvoja koža

Tvoja koža

Kako prepoznati i liječiti vodene kozice?

Koža tvog mališana prekrivena je mrljama od vodenih kozica. Nemojte paničariti. Ako poduzmeš prave korake, uskoro će to biti ružna uspomena koja za sobom neće ostaviti ožiljke...

Otkrij više

BEBE

NJEGA I IRITACIJE KOŽE U PODRUČJU PELENA

Cicalfate+ obnavljajuća zaštitna krema i obnavljajući sprej koji suši

  • Trenutno umiruje manje iritacije bebine kože 
  • Popravlja epidermis nakon 48 sati1

Za bebinu kožu sklonu iritacijama i crvenilu, tu smo od prvih dana s Cicalfate+ linijom. Potiče obnovu površinskih slojeva epidermisa i sprječava razmnožavanje bakterija za meku, zdravu kožu. 

Obnova oslabljene kožePomoć pri zacjeljivanju
NJEGA I IRITACIJE KOŽE U PODRUČJU PELENA

BEBE

ZAŠTITA SUNCA

Intense Protect 50+

  • Ultra-sigurna formula za najveću zaštitu 
  • Vrlo vodootporna formula za potpuno sigurno uživanje u ljetu

Za kožu bebe koja je vrlo tanka, vrlo osjetljiva i osjetljiva na UV zrake i plavu svjetlost: tu smo od prvih dana zahvaljujući proizvodu Intense Protect 50+. Naša nova ultra-učinkovita njega za zaštitu od sunca jamči produženu zaštitu od sunca, kako bi tvoja beba i njezina koža bili sigurni. 

Otkrij idealnu zaštitu za djecu
ZAŠTITA SUNCA

PAR RIJEČI NAŠEG STRUČNJAKA

Bebina koža mnogo je osjetljivija od naše. Njezina funkcija barijere još nije optimalna, njena propusnost je veća, njen pH viši... Zbog toga zahtijeva prilagođenu njegu, s formulama visoke podnošljivosti.

Iz iste linije

TO NIJE SVE...

Otkrij naše druge proizvode

Avène termalna izvorska voda

Avène termalna izvorska voda

Umiruje - Obnavlja kožnu barijeru - Ublažava nelagodu

Cold Cream krema

Cold Cream krema

Hranjiva njega - Štiti - Dubinska njega

Tražim proizvod za bebe

NAŠA STRUČNOST ZA DOBROBIT BEBE

Koži tvoje bebe potrebna je sva tvoja pažnja (i puno nježnosti)

Uz našu stručnost, u kombinaciji s našom nepopustljivošću u pogledu podnošljivosti i djelotvornosti, Dermatološki laboratoriji Avène uvijek su uz tebe u brizi za osjetljivu kožu beba i djece (kao i odraslih!).

Tanja, propusnija, krhkija i ranjivija: zato bebina koža treba još više pažnje. Kao odgovor na to, razvili smo umirujuće proizvode za njegu bebine kože, posebno prilagođene njihovoj osjetljivosti, u skladu s farmaceutskim standardima.

Bogati Avène termalnom izvorskom vodom, s njezinim jedinstvenim svojstvima, naši proizvodi su:

  • formuliran s minimalnom količinom sastojaka;
  • odabrani zbog svoje nježnosti i visoke podnošljivosti;
  • bez alkohola i parabena;
  • i ispitan pod pedijatrijskom i dermatološkom kontrolom.

Uz jamstvo korištenja samo sigurnih, zdravih formula, sve što trebaš učiniti je razmaziti svoju bebu. Za sve ostalo brinemo za zdravlje i ugodu njihove kože, od prvih dana njihova života. .

 

av_bebe_page-gamme 2

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Imaš pitanje ili nedoumicu? Uvijek smo tu za tebe

Važno je znati da je bebina koža mnogo osjetljivija od naše: Različiti slojevi kože su tanji: funkcija barijere još nije optimalna. Koža je puno propusnija i, kao rezultat toga, bebe često imaju probleme sa suhoćom. pH kože je manje kiseo, što kožu može učiniti sklonom iritacijama. Proizvodnja melanina je vrlo niska zbog čega je koža vrlo osjetljiva na UV zrake.

Naša termalna izvorska voda u spreju, Cicalfate+, XeraCalm A.D, XeraCalm Nutrition, Intense Protect 50+ i Cold Cream proizvodi ispitani su pod pedijatrijskom i dermatološkom kontrolom te savršeno odgovaraju specifičnim potrebama bebine kože. Ti su proizvodi formulirani s minimalnim brojem sastojaka za iznimnu mekoću i savršenu podnošljivost. Njihove formule zajamčeno su bez alkohola, boja, parabena, a imaju dobrobiti jedinstvenih svojstava najprirodnijeg sastojka: Avène termalne izvorske vode.

U slučaju crvenila u području pelena, operi bebinu guzu blagim, fiziološkim pH proizvodom kao što je XeraCalm A.D Relipidirajuće ulje za čišćenje. Isperi i zatim dobro osuši. Nakon toga upotrijebi Avène termalnu izvorsku vodu u spreju za pojačano umirujuće djelovanje. Završit nanošenjem Cicalfate+ Obnavljajuće zaštitne kreme za umirenje i poticanje oporavka nadražene kože. U slučaju crvenila koje je podložno maceraciji, odaberi Cicalfate+ Obnavljajući sprej koji suši. Ako imaš pitanja o određenom problemu, najprije se obratite svom liječniku ili ljekarniku za savjet.

¹Ispitivanje podnošljivosti i učinkovitosti pod dermatološkom, pedijatrijskom i ginekološkom kontrolom na 248 ispitanika s površinskim iritacijama kože, 2 primjene dnevno tijekom 21 dana.

Back to top