Sakrij pretragu Pretraga linija proizvoda / potreba
Njega <i>tijela</i>

Njega tijela

NJEGA TIJELA
Eau Thermale Avène svakodnevna njega kože tijela
Osjećati se dobro u vlastitoj koži – to je stanje kojem svi težimo. Kad se osjećamo dobro u svojoj koži, zračimo prema van, djelujemo otvorenije, neopterećeno, privlačno. Razlog je meka, nahranjena, blistava i prije svega zdrava koža. Kad nas koža svrbi, kad nastaju ekcemi, kad se koža ljuska, crveni ili zateže, to utječe i na naš svakodnevni život. Stalno o tome razmišljamo, češemo se i to nam odvraća pažnju od  drugih ponekad i važnijih stvari u životu. Osjetljiva koža tijela posebno često reagira osjetljivo na vanjske utjecaje poput pretople vode, suhog zraka, vremenskih uvjeta, pogrešnih proizvoda za njegu ili abrazivnih materijala. Svi ovi čimbenici mogu kožu iritirati, isušiti te na kraju dovesti i do kožnih stanja i bolesti.

Pravilna njega tijela
Redovita njega tijela koja poštuje kožu i njezine potrebe i pruža joj ono što joj treba ključna je da bismo se dobro osjećali u vlastitoj koži. Za učinkovitu njegu tijela ne morate utrošiti više vremena ili truda. Često je dovoljno posegnuti za malim brojem prilagođenih i odgovarajućih proizvoda za njegu tijela koji djeluju relipidirajuće, ne oštećuju prirodni zaštitni kiseli sloj kože te već tijekom pranja svojim njegujućim sastojcima djeluju protiv isušivanja. Nakon tuširanja, Eau Thermale Avène njega za tijelo, kao što je  XeraCalm NUTRITION Hidrirajući balzam
, intenzivno hrani kožu i sprječava gubitak vlage.
Ne zaboravite i na naš 24-satni dezodorans za osjetljivu kožu koji štiti od neugodnih mirisa i smanjuje osjećaj vlage, s antibakterijskim i upijajućim sastojcima. Obogaćen oleo-umirujućim kompleksom, prava je njega, koja umiruje i vlaži kožu. Njegov svjež i nježan miris , bez alkohola, bez aluminijevih soli, daje osjećaj svježine.

 
Eau Thermale Avène nudi vam velik izbor proizvoda za njegu tijela za gotovo svaku potrebu vaše kože.

Dermatološki laboratoriji Avène: stručnjaci za njegu tijela!
Naši proizvodi za njegu tijela, kao i svi naši proizvodi, bazirani su na Avène termalnoj izvorskoj vodi koja izvire iz mineralnog izvora Sainte Odile u blizini sela Avène na jugu Francuske. Sa svojim umirujućim, antiiritacijskim i omekšavajućim svojstvima, Avène termalna izvorska voda je prirodni djelatni sastojak koji se nalazi u srcu svih naših proizvoda.  Njezino jedinstveno djelovanje čini je idealnom za njegu osjetljive kože lica, a potvrđeno je u više od 300 znanstvenih ispitivanja. Svi Eau Thermale Avène proizvodi rezultat su dugogodišnjih istraživanja. Avène termalna izvorska voda nastaje u jedinstvenom prirodnom okruženju i ulijeva čistoću, kvalitetu i dermatološku učinkovitost u naše proizvode, razvijene za potrebe svih tipova osjetljive kože. Neprekidno ih ispitujemo prema najvišim dermatološkim standardima kvalitete i predano slijedimo farmaceutska načela. Zato se proizvodi Eau Thermale Avène i prodaju samo u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.
Pošaljite e-mail

Pretraga u tijeku

Za ovaj korak Vam je potrebna lozinka!

Prijavite se u Eau Thermale Avène klub u svoj korisnički račun kako bi pospremili ovu informaciju.


Prijavite se ili otvorite svoj korisnički račun u Eau Thermale Avène klubu

You can't post more than one comment on a product

Recite nam svoje mišljenje

* Obavezna polja

MOJ KUTAK

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Hvala na dijeljenju!

Administratori web mjesta postavili su vaš komentar na pregled i bit će objavljen nakon odobrenja.