Nahranite kožu cijele obitelji, u jednom koraku.
TriXera NUTRITION

TriXera NUTRITION

Nahranite kožu cijele obitelji, u jednom koraku.

U već užurbanom svakodnevnom životu teško je pronaći vrijeme za njegu kože. No, kada je osjetljivo i suho tijelo je potrebno svakodnevno hidrirati kako biste izbjegli bezbroj neugodnosti: zatezanje, nelagodu, nedostatak gipkosti...
Dermatološki laboratoriji Avène donose sveobuhvatna rješenja za dobrobit cijele obitelji i uvode inovacije koje spajaju higijenu i njegu kako bi vaš život (i život vaših bližnjih) učinili jednostavnijim.

Linija TriXera NUTRITION stručno je rješenje za njegu osjetljive i suhe neproblematične kože, koje osigurava trenutnu i dugotrajnu njegu kože. Brz i učinkovit način za bijeg od stresa bez žrtvovanja udobnosti.

TRIXERA NUTRITION

NAŠA NAJNOVIJA INOVACIJA

Krema za tuširanje

 •  2-u-1 rješenje za higijenu i njegu
 •  Bogata i kremasta formula

Dajte svojoj koži dnevnu dozu mekoće s našim novim sredstvom za čišćenje koje nadoknađuje lipide! Zahvaljujući svojoj formuli obogaćenoj hidratantnim i hranjivim tvarima, krema za tuširanje pri nanošenju osigurava pravi užitak za osjetila i trenutno ublažava osjećaj zatezanja. Nema potrebe dodavati još proizvoda u svoju kupaonicu; ova je krema prikladna za sve tipove suhe do vrlo suhe osjetljive kože u obitelji, čak i od najranije dobi.

 

NAŠA NAJNOVIJA INOVACIJA
DOKAZANA UČINKOVITOST

Moja njega kože, moj heroj!

24 h¹hidratacije
96,8%²Trenutno ublažava osjećaj zatezanja
9,1/10³Sveukupna zahvalnost za dojenčad i djecu

TRIXERA NUTRITION

HJEJUJUĆI TRETMAN ZA SUHU KOŽU

Nutri-Fluid Losion

 • Zajamčena hidratacija 48 sati⁴
 • Brzo nanošenje i oblaganje

Čini li vam se koža zategnutom nakon tuširanja ili grubom na dodir? Onda je ovo PRAVI proizvod za vas. Bogatstvo kreme u teksturi losiona koji će vašoj suhoj koži, ali i cijeloj obitelji vratiti ugodu i gipkost. S obzirom na to da se formula brzo upija u kožu, jamčimo da se možete odjenuti odmah nakon nanošenja!

 

HJEJUJUĆI TRETMAN ZA SUHU KOŽU

TRIXERA NUTRITION

UTJEŠNA NJEGA ZA JAKO SUHU KOŽU

Nutri-Fluid balzam

 • Zajamčena hidratacija 48 sati⁴
 • Brzo nanošenje i oblaganje

Kada Imaš vrlo suhu kožu, trebate se osjećati umireno, kao i obnoviti kožnu barijeru bogatijom teksturom. Ovdje Nutri-Fluid balzam stupa na scenu: pruža dubinsku njegu i vraća vašoj koži ugodu i gipkost. Zahvaljujući ultra hranjivoj teksturi obogaćenoj lipidima (ali koja ostaje tekuća poput losiona), primjena ovog tretmana je još ugodnija.

 

UTJEŠNA NJEGA ZA JAKO SUHU KOŽU

ISPITANO I ODOBRENO

Tekući balzam? Iskreno, nisam baš vjerovao. I onda bam! Ovaj proizvod je nevjerojatan! Dubinski hidrira kožu ne ostavljajući mastan osjećaj na koži, čime omogućava odijevanje odmah nakon nanošenja. Uvijek ga imam sa sobom: kod kuće, kad putujem, na bazenu; ukratko, nikad me ne napušta. Obavezno imati.

Valerie, 47 godina11.08.2017
JEDINSTVENA KOMBINACIJA DJELATNIH SASTOJKA

JEDINSTVENA KOMBINACIJA DJELATNIH SASTOJKA

U srcu našeg asortimana

 • <h4 class="">Selectiose</h4><p>Patentirani djelatni sastojak koji obnavlja barijeru ko&#382;e, ograni&#269;ava isparavanje vode i smanjuje suho&#263;u ko&#382;e.</p>
  SelectiosePatentirani djelatni sastojak koji obnavlja barijeru kože, ograničava isparavanje vode i smanjuje suhoću kože.
 • <h4 class="">Lipidni trio</h4><p>Na biljnoj bazi, dugotrajno hrani i vla&#382;i ko&#382;u. </p>
  Lipidni trioNa biljnoj bazi, dugotrajno hrani i vlaži kožu.
 • <h4 class="">Av&egrave;ne termalna izvorska voda</h4><p>Pru&#382;a sva umiruju&#263;a, omek&scaron;avaju&#263;a svojstva bez iritacije.</p>
  Avène termalna izvorska vodaPruža sva umirujuća, omekšavajuća svojstva bez iritacije.

Jer problem suhe kože pogađa sve generacije...

Cijela obitelj treba odgovarajući proizvod za njegu. Mladi ili stari, muškarci ili žene, potrebe su iste: učinkovitost, praktičnost i iznad svega udobnost. Dermatološki laboratoriji Avène osmislili su linijuTriXera NUTRITION kako bi pružili rješenje za svakodnevnu njegu kože za sve.

Proizvodi za higijenu i njegu kombiniraju sastojke odabrane prema njihovoj podnošljivosti za zaštitu svih tipova kože, čak i one najosjetljivije. Odabrani su za optimalno poštovanje i besprijekornu nježnost, kako bi sigurno zadovoljili potrebe cijele obitelji. 

Nutri-Fluid, jedinstvena galenska formula iz ove linije, klasičan je primjer teksture sljedeće generacije. Praktičan, nemastan i neljepljiv, omogućuje vam da se obučete odmah nakon nanošenja i olakšava uključivanje koraka njege kože u tvoju svakodnevnu rutinu. 

Idealan asortiman koji će voljeti cijela vaša obitelj!

 

AV_TriXera NUTRITION_Nutri-fluid Balm_1_Instagram_3282770074758_HD

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Imaš pitanje ili nedoumicu? Uvijek smo tu za tebe

Mineralna ulja izvrsni su emolijensi / hidratantna sredstva za suhu kožu jer poboljšavaju funkciju barijere, štite i omekšavaju kožu sprečavajući istovremeno iritacije uzrokovane okolišem. To su neutralne, inertne masti s izvrsnom podnošljivošću koje uzrokuju iritacije. Sve formule Pierre Fabre Dermo-Cosmetics koje sadrže mineralna ulja zadovoljavaju stroge standarde kozmetičkih propisa i osiguravaju visoku razinu čistoće prema farmaceutskim standardima. Formule TriXera NUTRITION ne sadrže mineralna ulja, već esterificirana ulja prirodnog podrijetla koja su lagana, bogata i odmah se tope u dodiru s kožom.

Proizvodi TriXera NUTRITION obnavljaju, hrane i umiruju suhu kožu zahvaljujući: - lipidnom triju i sastojku Selectiose (patent tvrtke Pierre Fabre) koji obnavljaju barijeru kože; - Avène termalnoj izvorskoj vodi koja umiruje suhu kožu iritiranu zatezanjem. Naši stručnjaci uspjeli su pronaći rješenje za kombinaciju tekućih tekstura i učinkovitosti te nude proizvode visoke učinkovitosti (48-satna hidratacija) s nemasnim, neljepljivim teksturama koje se lako nanose i omogućuju vam da se odmah odjenete.

Da, proizvodi TriXera NUTRITION univerzalna su hidrirajuća njega. Prikladni su za sve tipove kože.

1HI kinetika, 31 ispitanik sa suhom i vrlo suhom kožom, 1 do 2 aplikacije dnevno. 2Klinička studija. Postotak zadovoljstva kod 31 ispitanika. 3Procjena podnošljivosti pod dermatološkom, pedijatrijskom, oftalmološkom i ginekološkom kontrolom. Test upotrebe proveden na 31 odrasloj osobi, 33 dojenčadi i djece s osjetljivom, suhom do vrlo suhom kožom, u usporedbi s klasičnim pranjem s pjenom. 4Procjena hidratantnog učinka 48 sati nakon primjene, nakon 7 dana upotrebe.

Back to top