Sakrij pretragu Pretraga linija proizvoda / potreba
Zaštita od <i>sunca</i>

Zaštita od sunca

... kojoj možete vjerovati.
KREMA I MLIJEKO ZA ZAŠTITU OD SUNCA – PRAVA NJEGA ZA SVAKI TIP KOŽE

Sunce i njegovi učinci na našu kožu
Volimo sunce. Kad sja, osjećamo se dobro u svojoj koži. Sunce nas grije, omogućuje obilje biljnog i životinjskog svijeta i značajan je čimbenik našeg zdravlja. Sunčeve zrake aktiviraju proizvodnju vitamina D, esencijalnog vitamina koji ima ključnu ulogu u metabolizmu kalcija i kostiju.
Ali dobro je poznato da sunce ima i negativne strane. Gotovo svi smo bar jednom bili na otvorenom bez kreme za zaštitu od sunca, pa smo navečer u ogledalu mogli vidjeti bolne rezultate prekomjernog UV zračenja: sunčane opekline. Crvene opekline na slojevima kože prilično brzo prestanu boljeti, ali posljedice ostaju. Koža pamti svaku štetu koju je pretrpjela. Brže se mijenja, nastaju bore i tamne mrlje. U najgorem slučaju dolazi do nemelanomskog ili čak do melanomskog raka kože, odnosno melanoma.


Krema za zaštitu od sunca, melanin i trajanje vlastite zaštite kože od sunca
Vaša koža ima svoju prirodnu učinkovitu zaštitu od sunca, ali ona često nije dovoljna. Ovisno o tipu kože, Sunčevu zračenju i okolini, trajanje zaštite od sunca može se jako razlikovati – od nekoliko minuta do nekoliko sati. U većini slučajeva koži je ipak potrebna naša pomoć izvana: učinkovita krema za zaštitu od sunca za lice i tijelo koja pouzdano štiti od UVB i UVA zraka. Eau Thermale Avène nudi vam širok spektar proizvoda za zaštitu od sunca za gotovo svaku potrebu kože – ne samo za kožu odraslih, već i djece!
Intense Protect 50+ 
nova je krema za zaštitu od sunca, ultra širokog spektra, koja udovoljava najvišim standardima za njegu kože uz minimalni utjecaj na okoliš. Po prvi puta, fotozaštita je proširena i dalje od UVB i UVA zraka kako bi pokrilo i za kožu opasan dio sunčevih zraka: visokoenergetsko vidljivo plavo svjetlo (HEV Blue Light). Intense Protect 50+ pogodan je za novorođenčad od 6 mjeseci, djecu, trudnice, postoperativno zaštita, zaštita svježih ožiljaka i tetovaža.

Zaštita od sunca za osjetljivu kožu: Eau Thermale Avène narančasta linija za zaštitu od sunca
Eau Thermale Avène narančasta linija proizvoda za zaštitu od sunca pruža pouzdanu zaštitu, lica i tijela, za cijelu obitelj, uz minimalan broj filtara.

Medicinski proizvod za zaštitu od sunca: SunsiMed
SunsiMed je razvijen posebno za osobe preosjetljive na sunce, kako bi se spriječio rak kože (osim melanoma) i aktiničke keratoze. Vrlo visoka zaštita kože učinkovito sprječava aktiničku keratozu, nemalnomske oblike raka kože i fotostarenje kože. Antioksidans Pre-tokoferil neutralizira slobodne radikale i osnažuje barijernu funkciju kože.

Zaštita od sunca za preosjetljivu kožu: Eau Thermale Avène mineralna linija za zaštitu od sunca
Eau Thermale Avène mineralni proizvodi za zaštitu od sunca pružaju vrlo visoku zaštitu od sunca za preosjetljivu kožu, netolerantnu i alergijama sklonu kožu. Ne sadrže kemijske filtere ni parfeme, čime se minimizira mogućnost iritacija. Mineralni filteri štite od UVB i UVA zraka, a istodobno su optimalno podnošljivi za kožu.
 
22-logo_n1_dumarche-enpharma_gb-solaires.jpg
Avene  zaštita od sunca je broj 1 u ljekarnama u Europi

Eau Thermale Avène zaštita od sunca je broj 1 u Europi*
*Based on internal analysis by PIERRE FABRE Group using sales volume and value data from the following source: IQVIA CH Customized Insights - sun products market (class 83F) in pharmacy in Europe *(in Germany, Austria, Spain, France, Greece, Italy, Poland, Portugal, Slovakia, Switzerland, Czech Republic, Bulgaria) – for Year 2022 reflecting estimates of real-world activity. Copyright IQVIA. All rights reserved.


Dermatološki laboratoriji Avène: stručnjaci za zaštitu od sunca!

Naši proizvodi za zaštitu od sunca, kao i svi naši proizvodi, bazirani su na Avène termalnoj izvorskoj vodi koja izvire iz mineralnog izvora Sainte Odile u blizini sela Avène na jugu Francuske. Sa svojim umirujućim, antiiritacijskim i omekšavajućim svojstvima, Avène termalna izvorska voda je prirodni djelatni sastojak koji se nalazi u srcu svih naših proizvoda.  Njezino jedinstveno djelovanje čini je idealnom za njegu osjetljive kože lica, a potvrđeno je u više od 300 znanstvenih ispitivanja.

Svi Eau Thermale Avène proizvodi rezultat su dugogodišnjih istraživanja. Avène termalna izvorska voda nastaje u jedinstvenom prirodnom okruženju i ulijeva čistoću, kvalitetu i dermatološku učinkovitost u naše proizvode, razvijene za potrebe svih tipova osjetljive kože.

Neprekidno ih ispitujemo prema najvišim dermatološkim standardima kvalitete i predano slijedimo farmaceutska načela. Zato se proizvodi Eau Thermale Avène i prodaju samo u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.
Pošaljite e-mail

Pretraga u tijeku

Za ovaj korak Vam je potrebna lozinka!

Prijavite se u Eau Thermale Avène klub u svoj korisnički račun kako bi pospremili ovu informaciju.


Prijavite se ili otvorite svoj korisnički račun u Eau Thermale Avène klubu

You can't post more than one comment on a product

Recite nam svoje mišljenje

* Obavezna polja

MOJ KUTAK

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Hvala na dijeljenju!

Administratori web mjesta postavili su vaš komentar na pregled i bit će objavljen nakon odobrenja.