av_tolerance control_social_7_post_3282770138801_hd  1440*579
Na izvoru novih postbiotičkih djelatnih sastojaka

AQUAPHILUS DOLOMIAE Na izvoru novih postbiotičkih djelatnih sastojaka

Nakon više od 12 godina rada, istraživački timovi Pierre Fabre laboratorija spoznali su kako Avène termalna izvorska voda ne sadrži u svom sastavu jedino i samo minerale. Otkrivena je I jedinstvena i specifična mikroflora, dosad nikad opisana, a koja preživljava samo u vrlo dubokim, čistim i kristalno bistrim vodama izvora Avène.

Mikroflora koju su nazvali Aquaphilus Dolomiae. Ova bakterija, koja ne postoji ni u jednom drugom ekosustavu na svijetu, izvor je djelatnih tvari koje djelomično doprinose učinkovitosti Avène termalne izvorske vode.

I-modulia®, prvi postbiotički djelatni sastojak protiv svrbeža

Avène termalnaizvorska voda poznata je po svom umirujućem i antiiritirajućem učinku na kožu, što se dijelom može objasniti njezinim jedinstvenim biološkim nasljeđem: Aquaphilus Dolomiae. Ova mikroflora, izolirana i potom pojačana biotehnologijom, izvor je prvog postbiotičkog djelatnog sastojka: I-modulia®

I-modulia® smiruje svrbež, smiruje atopijski dermatitis i ima mjerljive učinke na ekcem. Osnovni je djelatni sastojak XeraCalm A.D linije proizvoda. Linija je to osmišljena upravo za ublažavanje svrbeža i njegovo nestajanje nakon 5 dana.

  • <span class="ezstring-field">av_instit-doctor-skin-patient-hdrvb-square</span>
  • <span class="ezstring-field">av_thermal spring water spray - xeracalm soothing concentrate_social_1_post_3282779003131_328277-1-jpg_368x460</span>
  • <span class="ezstring-field">av_instit-children-hydrotherapy-center hdrvb-square_368x460</span>

[C+-Restore]™, prvi postbiotik za obnovu kože

Ljekovita svojstva Avène termalne izvorske vode znanstveno su dokazana kroz klinička istraživanja. Istražiujući njezin učinak na oporavak i obnovu kože, znanstvenici su iz mikrobiote Avène termalne izvorske vode izolirali drugi postbiotički djelatni sastojak: [C + -Restore]™.  [C + -Restore]™ je jedinstveni postbiotički djelatni sastojak koji potiče opravak i obnovu kože i osnovni je djelatni sastojak Cicalfate + linije za obnovu iritirane, nadražene, oštećene kože i zacjeljivanje kože.

U kombinaciji s antibakterijskim kompleksom bakar/cink i umirujućom i antiiritirajućom Avène termalnom izvorskom vodom, pomaže obnoviti iritiranu osjetljivu kožu u 48 sati.

av_thermal spring water_spray_social_13_post_3282779003131_hd

Radimo u obrnutom smjeru od onoga koji se koristi u razvoju lijekova, počevši od molekule i ispitivanja njezinog učinka. To je uistinu zadivljujuće otkriće.

D-Sensinose™, prvi postbiotik za kontrolu kožne hiperreaktivnosti

Avène termalna izvorska voda ima umirujuća i antiiritirajuća svojstva zahvaljujući svom jedinstvenom mineralnom i biološkom dvostrukom nasljeđu. Dermatološki laboratoriji Avène razvili su još jedan postbiotik iz mikrobiote Avène termalne izvorske vode: D-Sensinose™. Svoju snagu u njezi preosjetljive kože izražava kao osnovni djelatni sastojak Tolerance CONTROL linije. Trenutno umiruje preosjetljivu kožu i kontrolira njezinu reaktivnost. Koža se umiruje za 30 sekundi, a njena zaštitna barijera se obnavlja za 48 sati.

 

Ovaj treći postbiotički djelatni sastojak, koji koncentrira svo unutarnje bogatstvo Aquaphilus Dolomiae.

Katia Ravard-HelfferVoditelj inovacijskog centra Eau Thermale Avène
Back to top