Riješi se crvenila. Danas i sutra.
Antirougeurs

Antirougeurs

Riješi se crvenila. Danas i sutra.

Općenito povezano s osjetljivošću kože, crvenilo je česta pojava, nije ozbiljno, ali s njim je teško živjeti. Pod djelovanjem čimbenika, krvne žile u koži se šire, uzrokujući priljev krvi u lice što uzrokuje crvenilo.

Bilo da se radi o povremenom ili trajnom crvenilu, sve žene mogu biti pogođene – ali budi bez brige, uz odgovarajuću njegu, to više nije neizbježno.

S Antirougeurs linijom, Dermatološki laboratoriji Avène pružaju jedinstveno i posebno prilagođeno rješenje za osjetljivu kožu sklonu crvenilu.

INOVACIJA PROTIV KRONIČNOG CRVENILA

Antirougeurs ROSAMED Koncentrat protiv kroničnog crvenila

Razvijen u suradnji s dermatolozima, Antirougeurs ROSAMED Koncentrat protiv kroničnog crvenila smanjuje pojavu već postojećeg crvenila, ali i djeluje protiv ponovnog pojavljivanja crvenila.

Nastao kao rezultat više od 3 godine istraživanja, naš novi djelatni sastojak Angiopausine™, dobiven iz čička, u koncentraciji od 6% smanjuje površinsku hipervaskularizaciju. 

 

Otkrij novi proizvod

INOVACIJA PROTIV KRONIČNOG CRVENILA

ANTIROUGEURS

NAŠA STRUČNA NJEGA

Antirougeurs JOUR Umirujuća krema i Umirujuća emulzija SPF 30

 • Smanjuje crvenilo i reaktivnost kože
 • Svakodnevna hidracija i zaštita kože

Rješenje za svaku potrebu! Bez obzira imaš li normalnu do mješovitu osjetljivu kožu ili suhu do vrlo suhu kožu, Dermatološki laboratoriji Avène nude učinkovitost i ugodu uz dvije formule visoke zaštite.

 

Otkrij Umirujuću kremu SPF 30

Otkrij Umirujuću emulziju SPF 30

NAŠA STRUČNA NJEGA
KLINIČKI DOKAZANA UČINKOVITOST

Moja njega kože, moj heroj!

93%crvenilo je vidljivo smanjeno
98%koža je intenzivno umirena
24 satakoža je hidrirana tijekom cijelog dana

ANTIROUGEURS

ALL-IN-ONE NJEGA

Antirougeurs UNIFY Ujednačavajuća njega SPF 30

 • Značajno smanjuje crvenilo, hidrira i štiti kožu
 • Prikladno za sve tipove kože i većinu tonova kože

Više od običnog prekrivanja, otkrij svu Eau Thermale Avène stručnost u jedinstvenom, cjelovitom proizvodu za njegu koji nudi savršenu ravnotežu između učinkovitosti i ljepote: umiruje, hidrira i štiti kožu svaki dan dok nudi dugotrajno djelovanje protiv crvenila. Sve to u ultra prirodnoj obojenoj formuli za trenutan učinak „lijepe kože“.

 

Sakrij crvenilo

ALL-IN-ONE NJEGA

ISPITANO I ODOBRENO

Antirougeurs Unify je izvrstan proizvod. Vrlo fluidna tekstura, lijepo prekriva crvenilo i pruža ugodan i osvježavajući učinak.

MARINA, 25 GODINA16/05/2023
Iz iste linije

TO NIJE SVE...

Otkrij i naš proizvod za uklanjanje šminke i čišćenje lica, koji je posebno prilagođen koži sklonoj crvenilu!

Antirougeurs CLEAN Umirujuće mlijeko za čišćenje

Antirougeurs CLEAN Umirujuće mlijeko...

Uklanja šminku - Čisti - Smanjuje crvenilo - Umiruje

Tražim Antirougeurs proizvod za

JEDINSTVENA KOMBINACIJA DJELATNIH SASTOJKA

JEDINSTVENA KOMBINACIJA DJELATNIH SASTOJKA

 • <h4 class="">TRP-REGULIN&trade; - Patentirani djelatni sastojak koji smanjuje reaktivnost ko&#382;e.</h4><p>&nbsp;</p>
  TRP-REGULIN™ - Patentirani djelatni sastojak koji smanjuje reaktivnost kože. 
 • <h4 class="">Ulje pongamije - Prirodni djelatni sastojak iz procesa Pierre Fabre's Botanical Expertise koji odr&#382;ava ravnote&#382;u mikrobioma ko&#382;e.</h4>
  Ulje pongamije - Prirodni djelatni sastojak iz procesa Pierre Fabre's Botanical Expertise koji održava ravnotežu mikrobioma kože.
 • <h4 class="">Av&egrave;ne termalna izvorska voda - Umiruje, ja&#269;a barijeru ko&#382;e i ubla&#382;ava osje&#263;aj nelagode.</h4>
  Avène termalna izvorska voda - Umiruje, jača barijeru kože i ublažava osjećaj nelagode.

Sveobuhvatna njega

Napredna generacija proizvoda za njegu protiv crvenila kože

Dermatološki laboratoriji Avène razvili su i usavršili potpuno patentirani pristup, kombinirajući tri komplementarna djelatna sastojka koji djeluju u sinergiji, kako bi:

- prekinuli začarani krug odgovoran za crvenilo i unaprijed djelovali na sve te okidače.
- brzo ublažili valove vrućine i osjećaj nelagode.
- zaštitili krvne žile odgovorne za crvenilo.

Antirougeurs linija postiže savršenu ravnotežu između učinkovitosti i sigurnosti. Jamči vrlo dobru podnošljivost kože i očiju, savršeno poštivanje mikrobioma kože, kao i svakodnevnu zaštitu od UVB-UVA zraka koje su dijelom odgovorne za pojavu i pogoršanje crvenila. 
Napokon cjelovito i dugotrajno rješenje za kožu sklonu crvenilu!

 

av_antirougeurs_page-gamme 577x506

Osim svoje učinkovitosti i sigurnosti, Antirougeurs linija nudi ugodne i osjetilne teksture koje su fluidne, svježe i nježnog mirisa, poštujući specifične potrebe kože sklone crvenilu. Njihove formule sadrže bisere koji reflektiraju svjetlost za pojačavanje blistavosti kože i zelene pigmente koji prirodno prekrivaju crvenilo. Jer, korektivni ili umirujući proizvod za njegu protiv crvenila ipak je prije svega proizvod za njegu (za dobar osjećaj u svojoj koži!).

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Imaš pitanje ili nedoumicu? 
Uvijek smo tu za tebe

Zlatno pravilo za skidanje šminke s osjetljive kože sklone crvenilu je korištenje prstiju: nježnije je i ograničava trenje.  Poželjno je upotrebljavati meke teksture poput losiona i odabrati formule bez potencijalno iritirajućih tvari.  Za one koji su vjerni uklanjanju šminke blazinicama, možeš ih namočiti Avène termalnom izvorskom vodom prije nego što na istu blazinicu naneseš sredstvo za uklanjanje šminke: zajamčeno trenutačni , umirujući, svjež učinak!

Najbolji način za trenutačno sakrivanje crvenila je upotreba šminke. Ali potreban je oprez!Potrebno je pridržavati se nekoliko pravila kako se ne bi izazvalo novo crvenilo. - Odaberi proizvode za njegu kože koji su prikladni za osjetljivu kožu i koji ne sadrže tvari koje bi mogle izazvati iritaciju kako se ne bi pojavilo još više crvenila. - Uz to upotrebljavaj zeleni korektor. Ova boja neutralizira crvenu i učinkovita je u skrivanju nesavršenosti u crvenim tonovima. - Odaberi specifičan vrlo pigmentiran korektivan tekući puder koji će učinkovitije sakriti crvenilo. Što se tiče nijanse, odaberi neutralne tonove kao što su bež ili nude nijanse. Ružičaste nijanse koje već sadrže crvene pigmente možda neće izgledati tako dobro.

Dovoljno sna, redovito vježbanje i uravnoteženija prehrana mogu pomoći tvojoj koži u prirodnoj borbi protiv crvenila. A kako bi tvoj trud urodio plodom, evo nekoliko savjeta: - Zdrava prehrana: da! Ipak, određene namirnice potiču širenje krvnih žila i stoga pojavu crvenila. Posebice začinjena, kisela hrana ili hrana koja je jednostavno preljuta! Promatrajući sastav svojih obroka, bolje ćeš razumjeti koja ti hrana i piće izazivaju crvenilo te tako možeš smanjiti njihovu konzumaciju ili ih čak izbaciti iz prehrane. - Vježbanje: naravno! No pripazi, jer pregrijavanje tijela zbog previše tjelesne aktivnosti može izazvati crvenilo. Iskoristi hladnije sate dana za aktivnosti na otvorenom, primjerice rano ujutro ili navečer kada je sunce već zašlo. Podijeli svoje energične faze vježbanja u nekoliko kraćih razdoblja i uzmi si vremena za oporavak hidrirajući se što je više moguće.

Back to top