Otkrij i zaštiti sjaj svoje kože, dan za danom.
A-OXitive

A-OXitive

Otkrij i zaštiti sjaj svoje kože, dan za danom.

Oksidativni stres, zagađenje, UV zrake i plava svjetlost ekrana ubrzavaju pojavu znakova starenja. Potreban je učinkovit odgovor! Dermatološki laboratoriji Avène nude stručno rješenje: provitaminski ritual koji pomaže koži da se obrani od oštećenja uzrokovanih oksidativnim stresom i spriječi znakove starenja. A-OXitive je tvoj najbolji prijatelj u očuvanju ljepote kože! ​

A-OXITIVE

SVAKODNEVNA NJEGA

Antioksidativni obrambeni serum

  • Ekvivalent 15% čistog vitamina C¹
  • Pojačava blistavost kože

Lagan i fluidan, s nemasnim završetkom, pomaže koži u obrani od štetnih učinaka oksidativnog stresa. Primijenjen na području lica, vrata i dekoltea, obećava glatku, zaštićenu kožu. Bore i fine linije su smanjene, a ten je svjež, blistav i pršti energijom!

SVAKODNEVNA NJEGA

A-OXITIVE

SVAKODNEVNA NJEGA

Vodena krema za zaglađivanje

  • Antioksidans: bogat provitaminima C i E
  • Štiti od onečišćenja

Njezina svježa i hidrirajuća gel-kremasta tekstura stvara barijeru protiv onečišćenja bez ugrožavanja udobnosti za lice, vrat i dekolte. Ten postaje blistav, fine linije i bore su zaglađene, a tekstura kože ujednačenija. Za blistavu, čistu kožu!

SVAKODNEVNA NJEGA

ISPITANO I ODOBRENO

Koristim ovaj proizvod nekoliko tjedana. Jako mi se sviđa njegova fluidna tekstura. Miris je ugodan. Vodena krema za zaglađivanje hidrira i osvježava moju kožu. Bore i fine linije su smanjene. Ten je blistav i izgleda manje umorno. Svakako preporučam ovaj proizvod!

Lena, 35 godina27.10.2019
DOKAZANA UČINKOVITOST

Moja kronoaktivna provitaminska rutina, moj heroj!

+83%²Glatka koža
89%²Tekstura kože je profinjena
61%²Blistav ten

Kako bi pomogli u borbi protiv protiv oksidativnog stresa uzrokovanog okolišem i stilom života, Dermatološki laboratoriji Avène razvili su kronoaktivnu provitaminsku rutinu koja brine o koži, danju i noću. Ti se provitamini oslobađaju postupno čime se jamči učinak regeneracije i antioksidativna zaštita tijekom cijelog dana. Prikladna za sve tipove kože, uključujući i najosjetljiviju, osigurava i dugotrajno djelovanje potpomognuto prirodno umirujućom i antiiritirajućom Avène termalnom izvorskom vodom.

 

UJUTRO 

Kompleks antioksidativne zaštite [pro-vitamin C i pro-vitamin E]

Dva snažna antioksidansa:

- pro-vitamin C (Ascorbyl glucoside): stabilniji i bolje prodire u kožu od čistog vitamina C.

- pro-vitamin E (pre-tokoferil): učinkovitiji od vitamina E.

Pomažu u borbi protiv protiv svakodnevnog oksidativnog stresa i štetnih učinaka onečišćenja. Djeluju na znakove starenja i pojačavaju blistavost tena.

Ove aktivne sastojke pronaći ćete u vodenoj kremi za zaglađivanje, antioksidativnom obrambenom serumu i SOS antioksidativnoj maski

 

av_a-oxitive_page-range_gif
av_a-oxitive_page-range_gif

NAVEČER 

Obnavljajući kompleks [retinaldehid i pro-vitamin E]

Drugi obrambeni sustav protiv učinaka oksidacije i slobodnih radikala: sinergija između retinaldehida i pro-vitamin E.

Retinaldehid je ključni djelatni sastojak u receptima protiv starenja. Ima svojstva protiv bora koja se bore protiv starenja kože bez iritacije. 

U kombinaciji s pro-vitaminom E (pre-tocopheryl), stvaraju obnavljajući kompleks za jačanje stanične aktivnosti i detoksikaciju kože. Na taj se način odgađaju znakovi starenja, sužavaju pore i pročišćava tekstura kože.

Ove aktivne sastojke pronaći ćeš u piling kremi i kremi za zaglađivanje oko očiju.

 

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Imaš pitanje ili nedoumicu? Uvijek smo tu za tebe

Linija A-OXitive nastoji zaštititi kožu od vanjskih agresija iz okoliša (onečišćenje, fine čestice, neuravnotežen način života) i unutarnjih agresora (stres, kronobiološko starenje). Proizvodi iz linije također imaju za cilj zagladiti prve bore i vratiti blistavost tenu. Linija A-OXitive primjerena je za osobe koje primijete prve znakove bora, beživotnost tena ili im je potrebna svakodnevna zaštita kože.

Linija A-OXitive osmišljena je kao rutina koja udeseterostručuje rezultate proizvoda. Učinkovitost rutine za njegu (ujutro: antioksidativni serum + vodena krema za zaglađivanje; navečer: antioksidativni serum + piling krema) znanstveno je dokazana (vidjeti odjeljak „Dokazana učinkovitost”). Isto tako, podnošljivost ove kombinacije proizvoda klinički je ispitana, pa se preporučuje upotrebljavati ih zajedno.

Podnošljivost proizvoda linije A-OXitive ispitana je na osjetljivoj koži. Međutim, piling krema i krema za zaglađivanje područja oko očiju sadrže retinaldehid koji može uzrokovati peckanje. U ovom slučaju savjetujemo nanošenje proizvoda s vremenskim razmakom.

1In-vitro test na rekonstruiranom epidermisu, procjena SOD nakon primjene antioksidativnog obrambenog seruma. 2Postotak zadovoljstva, kombinirana primjena: dva puta dnevno za antioksidativni obrambeni serum i dnevno za zaglađujuću vodenu kremu i piling kremu tijekom 3 mjeseca, 36 ispitanika, u dobi od 30 do 44 godine.

Back to top