Sakrij pretragu Pretraga linija proizvoda / potreba
Umirenje svrbeža kože tijela

Umirenje svrbeža kože tijela

Vaša koža je suha i crveni se.
Crvenilo prati neugodan svrbež koji Vam stvara nelagodu.
Otkrijte odgovarajuću njegu koja će umiriti i obnoviti Vašu kožu.

ČESTA PITANJA

PITANJA / ODGOVORI
  • Najčešće, ne. Međutim, ponekad djeca imaju intoleranciju na određenu vrstu hrane što pogoršava njihov ekcem.  Vaš liječnik će u određenim slučajevima izvršiti stoga i testiranje na alergene iz hrane. Nakon ispitivanja, preporuča se posebna dijeta.

  • Da bi se smanjio rizik od atopijskog dermatitisa u obiteljima sa rizikom, preporučuje se dojenje koliko god je moguće dugo. Također se preporučuje odgoditi uvođenje različitih namirnica (uglavnom jaja i ribe) do 6. mjeseca života.

  • Naravno. Kupanje ima mnoge prednosti: čisti, opušta i priprema kožu za emolijense. Ipak, budite oprezni: kupka ne bi smjela biti prevruća, već oko 30-32°C budući da vruća voda dodano isušuje kožu i tako može izazvati svrbež. Proizvodi za čišćenje ili kupke bi trebale biti blage i posebno namijenjene za kožu koja boluje od atopijskog dermatitisa.

  • Oni se često preporučuju djeci s atopičnom kožom. Hidroterapija uključuje tretmane (kupke, tuširanja, pijenje vode) termalnom vodom, po mogućnosti ograničeno izlaganje suncu i redovite liječničke preglede. Na taj način djeca i roditelji se mogu bolje upoznati s atopijskim dermatitisom i njegovim liječenjem.

  • Životinjske dlake (konjske, pseće, mačje) ili ptičje perje mogu izazivati respiratorne alergije. Ako dijete ima ljubimca kojeg voli, a nema nikakvih problema, može ga zadržati. S druge strane, u slučaju npr. učestalog kihanja ili upala oka, životinju bi trebalo udaljiti. Ako još nemate kućnog ljubimca, prije ne goli ga nabavite, trebalo bi razmotriti i rizik od alergija.

XeraCalm A.D

EAU THERMALE AVÈNE NJEGA I KREME ZA TIJELO KOD ATOPIJSKOG DERMATITISA

Kako ublažiti svrbež kože uzrokovan suhoćom kože?
Glavni uzrok suhe kože i atopijskog dermatitisa je poremećena i oštećena kožna barijera. Koža tijela ne može sačuvati vlagu te postaje sve krhkija i suša, dok ne ispuca.  Uz suhoću javlja se svrbež, koji kod oboljelih od atopijskog dermatitisa može biti iznimno jak i remetiti svakodnevni život osobito san. Stoga je jako važno koristiti relipidirajuće kreme za lice koje podupiru kožnu barijeru i omogućuju joj obnovu

Njega vrlo suhe kože sklone atopiji, suhe kože koja svrbi: XeraCalm A.D linija
Patite li od vrlo suhe kože tijela s jakim svrbežom ili čak od atopijskog dermatitisa? Tada je za vas idealna XeraCalm A.D krema RELIPIDACIJU suhe kože tijela. Ova linija intenzivno umiruje kožu, smanjuje upalne procese u tijelu i trajno ublažava svrbež.
 


Dermatološki laboratoriji Avène: stručnjaci za njegu kože tijela!

Naši proizvodi za njegu i čišćenje tijela, kao i svi naši proizvodi, bazirani su na Avène termalnoj izvorskoj vodi koja izvire iz mineralnog izvora Sainte Odile u blizini sela Avène na jugu Francuske. Sa svojim umirujućim, antiiritacijskim i omekšavajućim svojstvima, Avène termalna izvorska voda je prirodni djelatni sastojak koji se nalazi u srcu svih naših proizvoda.  Njezino jedinstveno djelovanje čini je idealnom za njegu osjetljive kože tijela, a potvrđeno je u više od 300 znanstvenih ispitivanja.

Svi Eau Thermale Avène proizvodi rezultat su dugogodišnjih istraživanja. Avène termalna izvorska voda nastaje u jedinstvenom prirodnom okruženju i ulijeva čistoću, kvalitetu i dermatološku učinkovitost u naše proizvode, razvijene za potrebe svih tipova osjetljive kože.

Neprekidno ih ispitujemo prema najvišim dermatološkim standardima kvalitete i predano slijedimo farmaceutska načela. Zato se proizvodi Eau Thermale Avène i prodaju samo u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.
Pošaljite e-mail

Pretraga u tijeku

Za ovaj korak Vam je potrebna lozinka!

Prijavite se u Eau Thermale Avène klub u svoj korisnički račun kako bi pospremili ovu informaciju.


Prijavite se ili otvorite svoj korisnički račun u Eau Thermale Avène klubu

You can't post more than one comment on a product

Recite nam svoje mišljenje

* Obavezna polja

MOJ KUTAK

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Hvala na dijeljenju!

Administratori web mjesta postavili su vaš komentar na pregled i bit će objavljen nakon odobrenja.