STERILNA KOZMETIKA

0 konzervansa, 0 mirisa, samo za njegu potrebni sastojci

MUST HAVE za najosjetljiviju kožu

Inovativni napredak

Kako bi osigurali maksimalnu sigurnost i najosjetljivijoj koži, Dermatološki laboratoriji Avène postavili su temelje novoj generaciji dermokozmetičkih proizvoda otkrićem jedinstvena procesa zahvaljujući kojem proizvodi sadrže isključivo sastojke nužne za kožu, bez konzervansa ili tvari koje djeluju kao konzervansi. Riječ je o sterilnoj kozmetici, koja je NAJVEĆE POSTIGNUĆE u dermokozmetici, NOVI STANDARD u proizvodnji.

Osjetljiva koža ne trpi kompromise

STERILNA KOZMETIKA jamči maksimalnu učinkovitost i sigurnost ZA NAJOSJETLJIVIJU KOŽU (dojenčad i djeca, alergijama sklona koža, atopijski dermatitis). Ona je rezultat jedinstvenog procesa u proizvodnji dermokozmetike - procesa sterilizacije tijekom proizvodnje. Ovaj proces zahtijeva specifično okruženje i proizvodne pogone koji udovoljavaju najvišim tehnološkim zahtjevima, te znanje i iskustvo u proizvodnji u sterilnim uvjetima.

Manje je uvijek više

Sterilna kozmetika omogućuje FORMULU S MINIMALNIM BROJEM samo PRIJEKO POTREBNIH SASTOJAKA, visoke čistoće i odlične podnošljivosti, bez dodatka tvari koje iritiraju kožu, potencijalnih iritansa i alergena, konzervansa. Uporabom sterilne kozmetike koža dobiva samo ono što je uistinu neophodno za njezinu njegu. I baš zato sterilna kozmetika pruža JEDINSTVENU SIGURNOST i MAKSIMALNU UČINKOVITOST i najosjetljivijoj koži.

Sterilno i bez roka trajanja

Zbog pakiranja s posebnim HERMETIČKIM SUSTAVOM ZATVARANJA PROIZVODA. koji ne dozvoljava kontaminaciju proizvoda tijekom uporabe, osigurana je sterilnost proizvoda. Zato proizvod ne mora sadržavati konzervanse i tvari koje djeluju kao konzervansi, te ostaje STERILAN I ZAŠTIĆEN TIJEKOM CIJELOG VREMENA PRIMJENE.

Svjedočanstva

Ana

28 god.

Ana

28 god.

Bez Tolerance losiona ne mogu zamisliti svoju rutinu čišćenja, nanosim ga ujutro i navečer, vrlo je blag, ne iritira kožu i nema nepotrebne umjetne mirise. Uklanja šminku, koža je meka i zaglađena i nema crvenila.

Sandra

53 god.

Sandra

53 god.

Imam kožu koja je vrlo suha i sklona alergijskim reakcijama koje uzrokuju svrbež, crvenilo i ljuštenje. Nakon puno isprobanih krema, Tolérance je jedina njega koja je moju kožu umirila, hidrirala je i riješila me velikih muka.

Nikolina

32 god.

Nikolina

32 god.

Moj sin Ivan ima kožu sklonu atopiji. Naša pedijatrica nam je preoručila XeraCalm AD proizvode kao maksimalno sigurne i učinkovite. Kod svakog crvenila ili neobjašnjivog osipa na Ivanovoj koži posegnem za XeraCalm AD balzamom. Spašava od svrbeža, hidrira kožu i obnavlja.

Sve osjetljivija koža

Odraz naše podsvijesti, stanje naše kože otkriva puno o nama. Neposredno okruženje i novi životni stilovi također imaju stvarni utjecaj na našu kožu koja je danas sve osjetljivija.

3x

U 30 godina prevalencija atopijskog dermatitisa - najčešće dermatoze u djece - utrostručila se.

* Fondation pour la Dermatite Atopique.

20-35%

20-35% tinejdžera pati od umjerenih do teških akni.

* European Dermatology Forum. S3. Guideline. For the Treatment of Acne. Update 2016.

60%

60% žena kaže da ima osjetljivu, reaktivnu kožu.

* Misery L et al. Definition of Sensitive Skin: An Expert Position Paper from the Special Interest Group on Sensitive Skin of the International Forum on the Study of Itch (IFSI). Acta Derm Venereol 2017; 97: 4-6.

Naš savjet

Ukoliko je  vaša koža reaktivna (netolerantna i nadražena) ili hiperreaktivna (preosjetljiva i alergijama sklona) uvedite u svoju rutinu sterilnu kozmetiku koja ne sadrži parabene, konzervanse ili tvari koje djeluju kao konzervansi,  parfeme i alkohol. Primjena sterilne kozmetike je jedini način da pri njezi svoje kože izbjegnete ove potencijalne iritanse koji dodatno mogu pojačati već postojeću osjetljivost i reaktivnost vaše kože.

VAŠ IZBOR

Svakodnevnim životom preosjetljive kože upravlja neočekivano: ona može reagirati na sve, čak i na najnepredvidljivije stvari. Tolérance Control linija za kontrolu kožne reaktivnosti u samo 30 sekundi umiruje preosjetljivu, hiperreaktivnu, netolerantnu i alergijama sklonu kožu.

Otkrijte Tolérance Control proizvode

Osjetljiva koža ne voli niske temperature, osobito ako je suha ili se bori s atopijskim dermatitisom i ekcemima. Osim suhoće, kvalitetu života narušava i svrbež, a kod atopijskog dermatitisa je on vrlo čest. XeraCalm A.D linija je sterilna kozmetika naprednih emolijensa, koja ima sposobnost obnove osjećaja ugode na koži (ublažavanje suhoće i svrbeža), obnavlja zaštitni sloj kože i čini ga otpornijim.

Otkrijte XeraCalm A.D proizvode

Ako je vašoj koži potrebna hidrirajuća njega, ali je ona istodobno i osjetljiva, Tolérance HYDRA-10 linija je pravi izbor za vas. Ova linija sterilne kozmetike ne sadrži konzervanse i razvijena je na temelju maksimalno 10 sastojaka, 100% prirodnih, koji su vrlo srodni koži i visoko podnošljivi.

Otkrijte Tolérance HYDRA-10 proizvode

Pošaljite e-mail

Pretraga u tijeku

Za ovaj korak Vam je potrebna lozinka!

Prijavite se u Eau Thermale Avène klub u svoj korisnički račun kako bi pospremili ovu informaciju.


Prijavite se ili otvorite svoj korisnički račun u Eau Thermale Avène klubu

You can't post more than one comment on a product

Recite nam svoje mišljenje

* Obavezna polja

MOJ KUTAK

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Hvala na dijeljenju!

Administratori web mjesta postavili su vaš komentar na pregled i bit će objavljen nakon odobrenja.