• 1/1
02/07/2018 - Pogodnosti

COUVRANCE UZ POPUST OD 30%

IZUZETNA PRILIKA ZA MAKEUPHOLIČARKE

Iskoristite priliku za kupnju Couvrance proizvoda, uz popust od 30%, u bolje opskrbljenim prodajnim mjestima od 02.07. do 29.07. 2018. !
Besprijekoran ten…, Prištić, madež koji imamo od rođenja, ili oni nastali kao posljedica izlaganja suncu, poneki ružan ožiljak, neobično crvene jagodice, neujednačen ten i tamni podočnjaci ugrožavaju našu ljepotu…

Ne brinite...

Couvrance korektivna kozmetika, vaše probleme rješava s lakoćom, ona prikriva sitne nedostatke (mrlje, crvenilo, podočnjake, prištiće), ali i one veće (madeže, proširene kapilare, ožiljke, vitiligo ili modrice). Osmislili su je liječnici koji su željeli pronaći make-up prilagođen i najosjetljivijoj koži, za koju dosad nije bilo odgovarajućih proizvoda, nastojeći održati visoke standarde čistoće i kvalitete proizvoda.


Poigrajte se bojAMA...

COUVRANCE KOREKTIVNU KOZMETIKU, čine proizvodi za svakodnevno šminkanje i prikrivanje lakših i težih nepravilnost na koži, koji su ispitani pod nadzorom dermatologa i potpuno sigurni za primjenu na osjetljivoj koži. Proizvodi ne sadrže parfeme i konzervanse, hipoalergeni su i nekomedogeni, te imaju odgovarajući faktor zaštite od sunca. Mogu se sa sigurnošću primjenjivati i nakon manjih tretmana u dermatološkim ordinacijama, kao što su kemijski piling ili primjena kožnih implantata. Na taj način pacijent nakon tretmana izlazi iz ordinacije zadovoljan, jer su vješto prikrivene moguće posljedice tretmana, poput crvenila.
 
 
U slikarstvu se koristi načelo suprotnih boja u spektralnom krugu, prema kojem je intenzitet ublažen doda li joj se boja koja se nalazi na suprotnoj strani kruga. Njihovim miješanjem boja se neutralizira. Couvrance proizvodi za prekrivanje koriste to vrlo jednostavno načelo komplementarnih boja, i tako smanuju vidljivost nepravilnosti na koži:
- nepravilnosti kod kojih prevladava crvena boja: eritroza, kuperoza, rozacea, vidljive kapilare, svježi ožiljci, akne.... Njih neutralizira zelena boja.
- nepravilnosti kod kojih prevladava plava boja: plavičasti podočnjaci, modrice i podljevi nakon operativnih zahvata, proširene vene... Njih neutralizira žuta boja.
- druge nepravilnosti (svjetlije ili tamnije od boje prirodnog tena) : hiperpigmentacije (melazma, pjege), depigmentacije (vitiligo, stari ožiljci) i neujednačen ten. Kod korekcije se koriste bež, smeđe i koraljne nijanse.


 

Pošaljite e-mail

Svaka koža ima svoje potrebe.
otkrijte Eau Thermale Avène proizvode prilagođenu potrebama Vaše kože.

Započnite dijagnostiku
  • Saznajte dijagnozu i preporuku za njegu Vaše kože
  • Kreirajte listu omiljenih i ocijenjenih proizvoda
  • Ostvarite pogodnosti
Prijavite se odmah

Pretraga u tijeku

Za ovaj korak Vam je potrebna lozinka!

Prijavite se u Eau Thermale Avène klub u svoj korisnički račun kako bi pospremili ovu informaciju.


Prijavite se ili otvorite svoj korisnički račun u Eau Thermale Avène klubu