• 1/1
20/11/2020 - U fokusu

CICALFATE+, MALI + KOJI SVE MIJENJA

cicalfate_obnavljajuca_zastitna_krema.jpg
Cicalfate+
Male rane i nezgode kod kuće događaju se često! Mama se opeče dok kuha, tata poreže dok popravlja po kući, a djeca se iz igre u parku uvijek vrate s nekom ogrebotinom... Često se kaže da "svaki problem ima rješenje", no mi ćemo vam reći suprotno. Uz Cicalfate + Obnavljajuću zaštitnu kremu , sve ove male kućne nezgode pronalaze svoj lijek! Manje i lakše opekline, ozljede poput ogrebotina, iritacije, nadražena koža... Za cijelu obitelj, i za mlade i za stare ...

Zašto baš Cicalfate+?
Učinkovitost Cicalfate + Obnavljajuće zaštitne kreme nije slučajna - ona sadrži djelatni sastojak s obnavljajućom učinkom [C + -Restore] ™, postbiotik koji dolazi iz same Avène termalne izvorske vode
Dodatno, kombinacija bakrovog i cinkovog sulfata, koju smo razvili posebno za Cicalfate +, s jedne strane ograničava rizik od razmnožavanja bakterija, a s druge strane povećava učinkovitost kreme. Već 48 sati* nakon nanošenja, koža se počinje oporavljati!

Nažalost, nisu svi problemi iritirane kože povezani s manjim ozljedama poput ogrebotina ili lakšim opeklinama. Za dermatološka stanja i bolesti kojima je potrebna veća pažnja, stvorili smo još jedan vrlo specifičan proizvod: Obnavljajući sprej koji suši.

 
cicalfate_sprej_koji_susi.png
Cicalfate+ obnavljajući sprej koji suši

Cicalfate + Obnavljajući sprej koji suši: ova formula namijenjena je vlažnim iritacijama. Tretman vlažnih iritacija vrlo je zahtijevan i baš zato je ovaj proizvod razvijen u obliku spreja kako bi se osigurala higijenski jednostavnija ali i učinkovitija primjena. Cicalfate + Obnavljajući sprej koji suši može se koristiti na bilo kojem području lica i tijela. On suši, umiruje i obnavlja kožu te sprečava superinfekciju. Ne boji odjeću i ne ostavlja mrlje na njoj. Samo ti želi dobro! A to je sve što želite kad već imate problem, zar ne?
 
cicalfate_obnavljajuca_zastitna_krema_0.png
Cicalfate+ linija

Eau thermale Avène nastoji pronaći rješenja za vašu dobrobit. Cicalfate + linija osigurava umirenje + brzu obnovu kože cijele obitelji. Mali + koji sve mijenja!

* Proizvod je ispitan pod dermatološkom, pedijatrijskom i ginekološkom kontrolom na skupini od 83 ispitanika koji su površinski nadražili kožu, 2 primjene dnevno tijekom 21 dana.
  
 

POVRATAK

 
 
 
 

Pošaljite e-mail

Pretraga u tijeku

Za ovaj korak Vam je potrebna lozinka!

Prijavite se u Eau Thermale Avène klub u svoj korisnički račun kako bi pospremili ovu informaciju.


Prijavite se ili otvorite svoj korisnički račun u Eau Thermale Avène klubu

You can't post more than one comment on a product

Recite nam svoje mišljenje

* Obavezna polja

MOJ KUTAK

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Hvala na dijeljenju!

Administratori web mjesta postavili su vaš komentar na pregled i bit će objavljen nakon odobrenja.