av_instit-sensicure8-shower-hdrvb 1735x477 16x9

VIŠE OD VODE. IZVOR OLAKŠANJA ZA OSJETLJIVU KOŽU. Četiri činjenice koje trebaš znati o Avène termalnoj izvorskoj vodi

Nakon što je više od 50 godina putovala dugim podzemnim putem, obogaćivala se mineralima i elementima u tragovima u dodiru s Dolomitima, susrela se s pradjedovskom mikroflorom Aquaphilus Dolomiae, izvorom djelatnih tvari, Avène termalna izvorska voda izlazi na površinu jedinstvenog sastava.

1. Toliko više od mineralne vode

Savršena ravnoteža kalcija i magnezija, neutralni pH, bogatstvo silikatima i biološki aktivnim tvarima, čine vodu umirujućom i s ljekovitim svojstvima za najosjetljiviju kožu. Jedini je na svijetu s ovim sastavom. To je to što čini razliku između termalne i mineralne vode.

2. Izvor postbiotičkih djelatnih sastojaka

Originalna i specifična mikroflora Aquaphilus Dolomiae izvor je djelatnih tvari koje potiču oporavak, djeluju protuupalno i antiiritativno u Avène termalnoj izvorskoj vodi.

Naši istraživači ih kontinuirano proučavaju već 18 godina. Zahvaljujući njima i njihovoj biotehnološkoj stručnosti, razvijena su tri snažna postbiotička djelatna sastojka s ciljanom učinkovitošću.

av_aquadolomiae_microscope_website 1x1

Mi ne želimo samo jednostavno uzeti termalnu izvorsku vodu i koristiti je. Želimo se i brinuti o njoj.

Sandrine BESSOU-TOUYAVoditeljica Centra za istraživanje vode i direktorica primijenjenog istraživanja i razvoja Dermo-Cosmetics - Personal Care.
AV_Institutional_Instagram_Post_Quarter3-2018_Hydrotherapy baths and treatment_Low-resolution_2 473x473

3. Poznate i priznate dobrobiti

Rezultati su tu: kvantificirani, objašnjeni, dokazani. Više od 150 znanstvenih istraživanja potvrđuje njezinu učinkovitost. Svake godine više od 3000 oboljelih s ozbiljnim dermatološkim oboljenjima i svih dobi dolazi u Avène hidroterapijski centar.

  • <span class="ezstring-field">av_instit-hydrotherapy-treatment-compress-kid-hdrvb-square_368x460</span>
  • <span class="ezstring-field">av_instit-hydrotherapy-treatment-water-massage-kid-hdrvb-square_368x460</span>
  • <span class="ezstring-field">av_instit-sensicure5-hdrvb-square_368x460</span>

4. Visoko zaštićen prirodni dragulj

Dermatološki laboratoriji Avène posvećuju najveću pažnju Avène impluviumu, u srcu regionalnog parka prirode Haut-Languedoc.

Privilegija je posjedovati takav resurs. Stoga se podrazumijeva da o njemu vodimo veliku brigu i čuvamo ga za buduće generacije.

Otkrij tajne Avène impluviuma

av_instit-impluvium-forest-hdrvb-square 1x1
Back to top