Sakrij pretragu Pretraga linija proizvoda / potreba
A-Oxitive

Linija A-Oxitive

Snažni antioksidansi koji štite kožu od svakodnevnih štetnih utjecaja iz okoline.
Nova kronoaktivna provitaminska anti-age rutina!

ČESTA PITANJA

PITANJA / ODGOVORI
 • Postoje dvije glavne skupine proizvoda:
  1. retinoidi, derivati vitamina A
  Neki retinoidi su topikalni lijekovi koji se izdaju na liječnički recept. Ostali, kao npr. retinaldehidi su klasificirani kao dermokozmetika i dostupni su i bez recepta. Preko fiziološke pretvorbe u aktivni vitamin A, na temelju potreba kože, retinaldehid djeluje tako da potiče stanični metabolizam i obnovu kože.
  2. hijaluronska kiselina
  Glavni je sastojak matriksa kože kojeg proizvode stanice epidermisa (keratinociti) i dermisa (fibroblasti). Ta se proizvodnja s godinama smanjuje. Potporna uloga hijaluronske kiseline je ključna jer ona osigurava elastičnost kože i njenu hidrataciju. Danas, dermokozmetički proizvodi koji sadrže hijaluronsku kiselinu, nadoknađuju taj gubitak povećavanjem koncentracije hijaluronske kiseline te dodatno potiću stvaranje i proizvodnju naše vlastite hijaluronske kiseline

 • Brojne su metode a osnovne uključuju:
  - medicinski piling, različitih dubina djelovanja,
  - dermoabrazija, različitih tehnika,
  - izlaganje različitim vrstama svijetla (IPL, laser),
  - ubrizgavanje filera (kolagen, hijalurnonska kiselina),
  - ubrizgavanje botulinum toksina za mimičke bore.

  Korektivna dermatologija danas usko surađuje s estetkom kirurgijom te se ovisno o slučaju za optimalan rezultat kombinira i s npr. zatezanjem kože lica i vrata (face lifting) i/ili operacijom vijeđa (blefaroplastika).

 • Tijekom menopauze, jajnici prestaju izlučivati hormon estrogen koji ima važnu ulogu u promjeni boje tena i debljini kože. Zato je menopauza jedan od čimbenika starenja kože, ali ne toliko važan kao izlaganje suncu.

 • Dokazano je da se kod pušača pojavljuju promjene na koži koje vode preranom starenju kože (bore, žuti ten). Još jedan od razloga da prestanete pušiti ili uopće ne počnete!

 • Mnogi dodaci prehrani sadrže vitamine, aminokiseline i minerale koji svojom zaštitom od slobodnih radikala, usporavaju starenje.

 • Ne, nemoguće je imati sa 60 godina kožu kakvu imamo sa 20 godina.
  Međutim, moguće je usporiti starenje kože i ublažitii posljedice starenja kože, posebno ako se ona odnose na izlaganje suncu. Budite nasmijani, to je odličan lijek protiv starenja!

 • S vremenom, koža gubi svoju strukturu i zato brže dehidrira, krhkija je i vrlo osjetljiva na vanjske agresivne čimbenike (klimu, zagađenje, neprikladne proizvode za kožu...). Zbog toga je važno hidratizirati kožu i obnoviti njezin zaštitni hidrolipidni sloj.

AVÈNE I JA

Sve teksture

Serum

Njega

Oči

Dodatna njega

Dermatološki laboratoriji Avène: stručnjaci za njegu lica!

Naši proizvodi za njegu lica, kao i svi naši proizvodi, bazirani su na Avène termalnoj izvorskoj vodi koja izvire iz mineralnog izvora Sainte Odile u blizini sela Avène na jugu Francuske. Sa svojim umirujućim, antiiritacijskim i omekšavajućim svojstvima, Avène termalna izvorska voda je prirodni djelatni sastojak koji se nalazi u srcu svih naših proizvoda.  Njezino jedinstveno djelovanje čini je idealnom za njegu osjetljive kože lica, a potvrđeno je u više od 300 znanstvenih ispitivanja.

Svi Eau Thermale Avène proizvodi rezultat su dugogodišnjih istraživanja. Avène termalna izvorska voda nastaje u jedinstvenom prirodnom okruženju i ulijeva čistoću, kvalitetu i dermatološku učinkovitost u naše proizvode, razvijene za potrebe svih tipova osjetljive kože.

Neprekidno ih ispitujemo prema najvišim dermatološkim standardima kvalitete i predano slijedimo farmaceutska načela. Zato se proizvodi Eau Thermale Avène i prodaju samo u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.
Pošaljite e-mail

Pretraga u tijeku

Za ovaj korak Vam je potrebna lozinka!

Prijavite se u Eau Thermale Avène klub u svoj korisnički račun kako bi pospremili ovu informaciju.


Prijavite se ili otvorite svoj korisnički račun u Eau Thermale Avène klubu

You can't post more than one comment on a product

Recite nam svoje mišljenje

* Obavezna polja

MOJ KUTAK

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Hvala na dijeljenju!

Administratori web mjesta postavili su vaš komentar na pregled i bit će objavljen nakon odobrenja.