av_instit-thermal-water-skin5-hdrvb-square 1440*579
Dobrobiti Avène termalne izvorske vode

SASTAV Dobrobiti Avène termalne izvorske vode

Dobrobiti koje sežu do podrijetla Avène termalne izvorske vode.

Opsežan istraživački program pokrenut je kako bi se bolje upoznao mehanizam djelovanja Avène termalne izvorske vode i njezinog umirujućeg i antiiritacijskog djelovanja. Vraćajući se na podrijetlo termalne izvorske vode znanstvenici su počeli razumijevati razloge njezine učinkovitosti.

U Avèneu, nailazimo na kopnene vode, koja su izvorno isparile iz mora. Ova čista voda miješa se s morskim česticama, puneći se mineralnim solima, prije nego što padne natrag na tlo i prodre na dubinu od -1500 metara u ono što se naziva Avène impluvium u srcu regionalnog parka prirode Haut-Languedoc. 

av_instit-thermal-water-skin-hdrvb-square

Izvorno mineralno nasljeđe, izvor dobrobiti za kožu

Zbog čega se smatra vodom za sve tipove osjetljive kože? Zbog toga što je po prirodi 100% čista i vrlo niske mineralizacije. Njezin pH je neutralan i ima ionsku ravnotežu bikarbonata, kalcija i magnezija, što je važno za optimalno ravnotežu i podnošljivost kože. Njezin jedinstveni i nepromjenjivi sastav minerala i elemenata u tragovima, kao i odsutnost potencijalno iritirajućih tvari poput natrija i sumpora, čine ju najjačim saveznikom za sve osjetljive tipove kože, čak i one najreaktivnije i najosjetljivije.

  • <span class="ezstring-field">av_instit-thermal-water-skin3-hdrvb-square</span>
  • <span class="ezstring-field">av_protection-env-avene_brand-website_the-brand_ratio-4-3</span>
  • <span class="ezstring-field">av_instit-postcancer-hydrotherapy-scar-hdrvb-square</span>

Specifično biološko nasljeđe

Iz ovih drevnih stijena voda ne crpi samo svoj mineralni sadržaj, već se susreće i s jedinstvenom bakterijom po imenu Aquaphilus Dolomiae. Ime je dobila prema vodi i dolomitu Varved, stijeni iz koje voda crpi svoj jedinstveni i nepromjenjivi sastav. Ovaj je mikroorganizam izvor djelatnih tvari koje Avène termalnoj izvorskoj vodi daju umirujuća, protuupalna i obnavljajuća svojstva.

av_aquadolomiae_microscope_website 600x600

20-gouttes_logo_eta le don d_apaiser_ft carre

Njezina čistoća i nepromjenjivi sastav čine Avène termalnu izvorsku vodu jedinstvenom i dragocjenom.

av_instit-thermal-water-skin6-hdrvb-square 472x580

Neophodna komponenta za kožu

Njezin nizak sadržaj minerala – najniži na tržištu – ravnoteža kalcija/magnezija, bogatstvo silicijevim dioksidom i raznolikost elemenata u tragovima čine ju osnovnom njegom za sve osjetljive, netolerantne i alergijama sklone tipove kože.

Danas više od 150 kliničkih i farmakoloških studija potvrđuje njezinu učinkovitost na osjetljivu kožu. Redovito je predmet međunarodnih publikacija za liječnike, farmaceute i istraživače u dermatologiji.

Otkrij Avène termalnu izvorsku vodu

7.5

Neutralni pH

7.5

2660 mg/L

Nizak sadržaj minerala

2660 mg/L

14 mg/L

Bogata silikatima

14 mg/L

Niska koncentracija natrija

= 2

Omjer Ca2+/Mg2+

= 2

Širok raspon elemenata u tragovima

Na kraju tretmana termalnom izvorskom vodom, i dermatolozi i mi smo bili zadovoljni i vidjelo se jasno poboljšanje Milenine kože. Odlučni smo nastaviti s istom njegom kože kod kuće do povratka sljedeće godine!

ErikaMajka Milene, četiri i pol godine, koja pati od vrlo suhe kože
av_instit-child-patient-doctor-hdrvb-square 720*720 crop
av_thermal spring water_spray_eretail_6_post_3282779003131_hd 600x600

Svakodnevne dobrobiti Avène termalne izvorske vode

Termalna izvorska voda u spreju omogućuje ti da kod kuće uživaš u svim prirodnim umirujućim svojstvima Avène termalne izvorske vode – potpuno netaknute. Može se koristiti u svim beauty rutinama i bilo kada tijekom dana. Za jutarnje osvježenje kože bez dehidracije, za umirenje peckanja od depilacije ili brijanja, optimiziranje učinaka svojih krema za njegu, fiksaciju šminke, osvježenje se nakon treninga ili kad temperatura poraste... Postoji mnogo primjena. Ali svaki put ćeš pronaći ovaj nevjerojatno nježan, umirujući osjećaj u svim proizvodima za njegu Dermatoloških laboratorija Avène.

Otkrij učinkovitost Avène termalne izvorske vode

 

Dobrobiti Avène termalne izvorske vode za kožna oboljenja

Zahvaljujući svojim umirujućim, antiiritirajućim i protuupalnim svojstvima, Avène termalna izvorske voda preporučuje se kod kožnih oboljenja.

Ako se koristi samostalno ili kao nadopuna dermatološkim lijekovima za kožu, pomaže u ublažavanju iritacije, posljedica opeklina, svrbeža uzrokovanog suhoćom kože i onih povezanih s anti-akne lijekovima za masnu kožu sklonu aknama, čime značajno poboljšava kvalitetu svakodnevnog života bolesnika.

title

Smanjen svrbež

lijek + termalna izvorska voda u spreju¹.

samo lijek¹.

¹Multicentrična studija, 30 ispitanika s ekcemom kapaka podijeljenih u 2 skupine, 9 alergo-dermatoloških centara. 6 prskanja po 5 sekundi dnevno tijekom 7 dana.
p &lt; 0,05 nakon 7 dana.

Bolujem od psorijaze na laktovima, nogama i donjem dijelu leđa. Prije su mi plakovi bili upaljeni i jako su me svrbjeli. Svu kožu sam izgrebala. Termalna izvorska voda učinila je čudo za mene. Za tri do četiri dana koža mi više nije bila ista.

Back to top