Svakodnevnim životom osjetljive kože upravlja neočekivano: ona ponekad reagira na sve, čak i na najnepredvidljivije stvari. Postoji nekoliko tipova osjetljivosti kože: slučajevi intezivne netolerancije u kojima se preosjetljivost doživljava kao glavno ograničenje. No, postoje i slučajevi umjerene osjetljivost koja povećava vašu brigu o koži - tada želite više hidracije, udobnosti i sigurnosti. Srećom, postoje rješenja za njegu i umirenje vaše kože! Kao prvo, dobra hidriranost kože iznimno je važna. Zato su naši stručnjaci analizirali sastav kože kako bi stvorili TOLERANCE HYDRA-10, prvu 100% prirodnu biomimetičku hidrirajuću njegu koja oponaša sastav kože i bogata je hijaluronskom kiselinom i Avène termalnom izvorskom vodom.

Nedostaje li vašoj koži vode? Onda je
TOLERANCE HYDRA-10 stvorena za vas!

NAŠE PREDNOSTI

SAMO 10 SASTOJAKA

Naše nove, biomimetičke, formule savršeno oponašaju prirodni sastav kože i sljubljuju se s kožom kako bi pospješile svoje djelovanje. Sa samo 10 sastojaka, djeluju ciljano, u pravoj dozi i na pravom mjestu. Ove "inteligentne" formule nude intenzivnu dugotrajnu hidraciju i obnovu kožne barijere.

NAŠE PREDNOSTI

100% PRIRODNO

Hijaluronska kiselina je vodeći biomimetički sastojak za intenzivnu hidraciju, koji je i prirodno prisutan u koži. U našim proizvodima koristimo prirodnu hijaluronsku kiselinu, vrlo visoke čistoće i velike molekularne težine. Na sebe može vezati vodu 1.000 puta većeg volumena od svoje težine i intenzivno hidrirati vašu kožu.

NAŠE PREDNOSTI

SIGURNE FORMULE

Koristimo na svijetu jedinstvenu Sterile Cosmetics® tehnologiju. Ovo naše tehnološko postignuće omogućuje nam proizvodnju minimalističkih formula bez konzervansa, sterilne proizvode u hermetičkom pakiranju koje osigurava čistoću, neškodljivost i učinkovitost naših proizvoda. Tolerance HYDRA-10 i Tolerance CONTROL koriste prednosti ove tehnolologije i jamče vam najvišu razinu sigurnosti i podnošljivosti koje osjetljiva koža toliko treba!

NAŠA RJEŠENJA HIDRACIJU I UMIRENJE KOŽE

TOLERANCE HYDRA-10 KREMA

Idealna za dugotrajnu HIDRACIJU suhe do vrlo suhe osjetljive kože:
- intenzivno hidrira kožu 48 sati
- čuva mikrobiom
-100% prirodnog porijekla
- 0% konzervansa


Više o proizvodu

TOLERANCE HYDRA-10 FLUID

Idealna za dugotrajnu HIDRACIJU normalne do mješovite osjetljive kože:
- intenzivno hidrira kožu 48 sati
- čuva mikrobiom
-100% prirodnog porijekla
- 0% konzervansa


Više o proizvodu

TOLERANCE CONTROL BALZAM

Idealan za UMIRENJE I KONTROLU kožnih reakcija kod suhe do vrlo suhe osjetljive i alergijama sklone kože:
- umiruje i trajno smanjuje osjetljivost kože
- intezivno hidrira i obnavlja kožnu barijeru
- 98% prirodnog porijekla
- 0% konzervansaViše o proizvodu

TOLERANCE CONTROL KREMA

Idealna za UMIRENJE I KONTROLU kožnih reakcija kod normalne do mješovite osjetljive i alergijama sklone kože:
- umiruje i trajno smanjuje osjetljivost kože
- intezivno hidrira i obnavlja kožnu barijeru
- 98% prirodnog porijekla
- 0% konzervansa


Više o proizvodu

NAJČEŠĆA PITANJA O OSJETLJIVOSTI KOŽE

71%

odraslih smatra da ima osjetljivu kožu lica i tijela.

Chen, W., R. Dai, and L. Li. "The prevalence of self‐declared sensitive skin: a systematic review and meta‐analysis." Journal of the European Academy of Dermatology and Venereology 34.8 (2020): 1779-1788.

64%

odraslih smatra da ima osjetljivu kožu lica.

Chen, W., R. Dai, and L. Li. "The prevalence of self‐declared sensitive skin: a systematic review and meta‐analysis." Journal of the European Academy of Dermatology and Venereology 34.8 (2020): 1779-1788.

1,7x

je veći rizik za razvoj osjetljive kože kod žena u usporedbi s muškarcima.

Chen, W., R. Dai, and L. Li. "The prevalence of self‐declared sensitive skin: a systematic review and meta‐analysis." Journal of the European Academy of Dermatology and Venereology 34.8 (2020): 1779-1788.

KAKO ĆU ZNATI JE LI MOJA KOŽA PREOSJETLJIVA?
Preosjetljivost kože očituje se ponavljajućim neugodnim osjećajima kao što su trnci, zatezanje ili pregrijavanje, a ponekad su praćeni suhoćom i crvenilom. Neki ljudi čak kažu da ih "boli koža". Iako nevidljivi golim okom, ti osjećaji mogu otežati svakodnevni život. ​Zato, ako dodir kože izaziva neugodan osjećaj, ako se ona crveni nakon tuširanja ili reagira na promjenu temperature, tada vjerojatno imate preosjetljivu kožu. ​Svakako je poželjno i posavjetovati se s dermatologom.
 
ŠTO UZROKUJE OSJETLJIVOST KOŽE?
Osjetljivosti kože može nastati kad je njezina površinska barijera oslabljena što omogućuje nadražujućim tvarima izvana da dublje prodru u kožu. Također, osjetljivost kože može se razviti zbog preosjetljivosti živčanih završetaka unutar kože, koji počinju odašiljati signale za bol kao odgovor na zapravo bezazlene podražaje.
 
ČIME NJEGOVATI PREOSJETLJIVU KOŽU?
Važno je svakodnevno njegovati kožu odgovarajućom i posebno prilagođenom kozmetikom. Birajte proizvode koji su nježni, visoke tolerancije, bez potencijalno iritirajućih, nadražujućih ili alergenih tvari, po mogućnosti bez konzervansa i bez parfema.
 
DA LI JE BOLJE LICE PRATI TEKUĆOM VODOM?
Ne, za čišćenje i uklanjanje šminke, bolje je dati prednost formulama koje se ne ispiru kako bi se izbjegao isušujući učinak tekuće vode, koja u našim krajevima ima u sebi kamenca tj je naslaga minerala kalcijevih i magnezijevih soli. Također, birajte teksture koje se mogu nanositi izravno vršcima prstiju kako biste izbjegli trenje povezano s čišćenjem uz pomoć blazinice i dodatno nadraživanje kože.
 
KOJA KREMA JE NAJBOLJA ZA NJEGU PREOSJETLJIVE KOŽE?
Birajte kremu s minimalnim brojem sastojaka koje hidrira i umiruje kožu, a koja je posebno prilagođena ovom tipu kože, bez nadražujućih sastojaka. Time ćete osnažiti njenu funkciju barijere i zaštititi prirodnu ravnotežu mikrobioma kože.
 

ZA ONE KOJI ŽELE ZNATI VIŠE

ZNATE LI KOJE SU PREDNOSTI BIOMIMETIČKIH FORMULA?

Koža zna što je dobro za nju, zna kako se prirodno zaštititi zahvaljujući svojoj kožnoj barijeri. Ona zna da je hidracija iznimno važna. Zato su naši stručnjaci analizirali sastav kože kako bi stvorili TOLERANCE HYDRA-10, prvu 100% prirodnu biomimetičku hidrirajuću njegu koja oponaša sastav kože.

Crpeći inspiraciju izravno iz sastava i građe kože, TOLERANCE HYDRA-10 hidrirajuća njega čuva vaš mikrobiom, a vaša je koža dobro podnosi.

[ SAZNAJ VIŠE O BIOMIMETICI ]
*

ZAŠTO JE HIJALURONSKA KISELINA TOLIKO VAŽNA?

Naše tijelo se sastoji od 60% vode. Kada je koža dehidrirana, ona postaje suha, gruba i naborana. Kako se to ne bi dogodilo, u koži prirodno prisutna, hijaluronska kiselina osigurava zadržavanje vode u našem tijelu kako bi ga svakodnevno hidrirala, vratila gipkost našoj koži i ojačala kožnu barijeru.

U Eau Thermale Avène proizvodima koristimo prirodnu hijaluronsku kiselinu, vrlo visoke čistoće i velike molekularne težine. Na površini kože ona stvara zaštitni film, poput prirodne barijere koja na sebe veže vodu i sprječava njezino isparavanje. Tako štiti kožu od vanjskih agresija i istovremeno je i dugotrajno vlaži.

ZNATE LI DA POSTOJI POSTBIOTIK KOJI UMIRUJE KOŽU?

Da, uistinu postoji! D-Sensinose™ je jedinstveni postbiotički djelatnik sastojak, razvijen iz mikrobiote Avène termalne izvorske vode, koji kontrolira i smanjuje hiperreaktivnost kože, djelujući na živčane završetke u koži i mijenjajući prijenos osjetilne poruke. D-Sensinose™ trenutno smiruje preosjetljivu kožu i trajno kontrolira njezinu reaktivnost. Koža se smiruje za 30 sekundi, a zaštitna barijera obnavlja se za 48 sati.  D-Sensinose™ je osnovni djelatni sastojak Tolerance CONTROL proizvoda za njegu preosjetljive i alergične kože.

[ SAZNAJ VIŠE O POSTBIOTICIMA U KOZMETICI ]

ŠTO KAD KOŽA REAGIRA NA SVE?

Isprobajte TOLERANCE CONTROL njegu, koju u ovakvim situacijama preporučuju dermatolozi. 

TOLERANCE CONTROL trenutno umiruje peckanje, zategnutost kože i osjećaj pregrijavanja. Njegova formula visoke podnošljivosti ispitana je na alergijama sklonoj koži. Ne sadrži parfeme niti konzervanse. Idealan je svakodnevni saveznik za kontrolu neočekivanih kožnih reakcija.

Saznaj više
Pošaljite e-mail

Pretraga u tijeku

Za ovaj korak Vam je potrebna lozinka!

Prijavite se u Eau Thermale Avène klub u svoj korisnički račun kako bi pospremili ovu informaciju.


Prijavite se ili otvorite svoj korisnički račun u Eau Thermale Avène klubu

You can't post more than one comment on a product

Recite nam svoje mišljenje

* Obavezna polja

MOJ KUTAK

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Hvala na dijeljenju!

Administratori web mjesta postavili su vaš komentar na pregled i bit će objavljen nakon odobrenja.