Kompaktne obojene kreme Kompaktne obojene kreme

Želiš li savršen ten prirodnog izgleda? Odaberi kompaktnu obojenu kremu koja ima visoku moć prekrivanja. Neka te osvoji, jer uistinu nudi obećanje besprijekornog tena!

10 Rezultat "Kompaktne obojene kreme"

SAZNAJ VIŠE
SAZNAJ VIŠE

Je li kompaktna obojena krema pravi izbor za mene?

Kompaktne obojene kreme prikladne su za sve žene i muškarce svijetle puti koji žele ispravitiizraženije nesavršenosti i/ili ujednačiti ten. Njihova sposobnost prekrivanja, koja je veća nego kod tekućih pudera, idealna je za prekrivanje izraženijih nesavršenosti i postizanje savršenog tena. Couvrance Kompaktne obojene kreme otporne su na vodu i znoj te pružaju dugotrajnu pokrivenost za ožiljke, nedostatke i kožna oboljenja kao što je psorijaza na licu i tijelu.  

Na licu se kompaktne obojene kreme mogu koristiti i uz korektor u kistu za prikrivanje određenih područja i nesavršenosti koje su ostale vidljive.

Couvrance Kompaktna obojena krema dostupna je u dvije teksture i šest nijansi koje odgovaraju različitim tipovima kože. Uz SPF 30, nude visoku zaštitu od sunčevih UV zraka.

Kako odabrati Couvrance Kompaktnu obojenu kremu za sebe?

Odaberi teksturu prema svom tipu kože

Naši laboratoriji formulirali su dvije teksture kompaktne obojene kreme za savršeno stapanje s tvojom kožom:

  • Komapaktne obojena krema - MAT UČINAK nudi prirodan učinak „druge kože“ za normalnu do mješovitu osjetljivu kožu zahvaljujući svojoj svilenkastoj teksturi i puderastom matirajućem izgledu. Bez ulja i nekomedogen, pogodan je i za masnu kožu sklonu aknama.
  • Komapaktne obojena krema - UDOBNOST osigurava meku i baršunastu korektivnu pokrivenost, bez zatezanja, za suhu kožu i vrlo suhu kožu zahvaljujući svojoj kremastoj teksturi.

Odaberi ispravnu nijansu za svoj TEN

Couvrance Kompaktne obojene kreme dostupne su u šest nijansi: Porcelain, Naturel, Beige, Sable i Miel.

Naš savjet za odabir prave nijanse pudera: biraj pametno. Nijansa koja je pretamna ili presvijetla može biti u kontrastu s drugim dijelovima tijela, poput vrata.

Za odabir nijanse što sličnije svojoj kože, najbolje je da napraviš test na području koje želiš korigirati. Ako se radi o licu, nanesi malo pudera na čeljust, a ne na zapešće, jer je to područje puno svjetlije od lica.

Druga je mogućnost nanijeti malo kompaktnog pudera na mesnatu bazu palca, između nadlanice i dlana. Ovo područje najsličnije je boji kože lica.

Kako nanositi kompaktnu obojenu kremu?

Prije svega, za ispravno stapanje kompaktne obojene kreme koji pruža visoko prekrivanje i izbjegavanje vidljivih tragova, preporučujemo da svoju kožu pripremiš  koja odgovara tvom tipu kože. Čišćenje i nanošenje hidrirajuće njege pomaže da koža bude lijepa svaki dan. Jednom ili dvaput tjedno upotpuni svoju rutinu nježnim pilingom.

Uzmi malu količinu Couvrance Kompaktne obojene kreme spužvicom koja se nalazi u kutiji. Lagano rukom nanesi tanak sloj bez stvaranja učinka maske. Možeš koristiti i četkicu za šminku, kao što je četkica za puder.

Kada ga nanosiš na lice, počni s T-zonom (čelo, nos i brada), koja obično zahtijeva više pudera za veće prekrivanje. Zatim razmaži puder klizanjem spužvice prema rubovima lica, ne zaboravljajući vrat.

Ako želiš laganu korekciju za cijelo lice, nanesi Kompaktnu obojenu kremu spužvicom u glatkim potezima. Ako više voliš rezultat potpunijeg prekrivanja, primjerice, na određenim područjima s nesavršenostima, utapkaj spužvicu na područja koja to zahtijevaju. To je pogodno za lice, vrat, prsa i tijelo.

Za lokalizirane nesavršenosti kao što su male nepravilnosti od akni, podočnjaci ili bore, korekciju tih područja možeš završiti s Couvrance bež Korektorom u stiku.  dobro su rješenje i za ispravljanje nesavršenosti boje.

Na kraju, poboljšaj i fiksiraj svoju šminku jednim od Couvrance mozaik pudera nakon čega možeš raspršiti jedan potisak termalne izvorske vode u spreju

Ne zaboravi redovito prati spužvicu za puder sapunom i vodom ili jednostavno u perilici rublja.

Back to top