PRODAJNA MJESTA

PRIČA O POVJERENJU

Mi, Eau Thermale Avène predana je nastavku svoje primarne misije: pružiti svim osobama s osjetljivom kožom bolju kvalitetu kože i života.

Tijekom više od 30 godina, izgradili smo snažan odnos povjerenja sa zdravstvenim radnicima, posebno zahvaljujući svojoj viziji i volji svog osnivača, Pierre Fabrea, ljekarnika. Kako bismo bili što bliže tvojim potrebama i mogli bolje odgovoriti na njih, možemo računati na naše dugogodišnje partnere (koji su ujedno i tvoji zdravstveni partneri na dnevnoj bazi): ljekarnike.
Održavanje ovog snažnog i trajnog odnosa znači da ti možemo ponuditi stručne i personalizirane odgovore i uvijek pronaći najprikladniju njegu uz pomoću Eau Thermale Avène proizvoda. Učinkovit način da svojoj koži uvijek pružiš najviše!

Eau Thermale Avène proizvode rado preporučujemo za cijelu obitelj i sve tipove kože, čak i one najosjetljivije. Uvjereni smo u njihovu učinkovitost i sigurnost, što nam omogućuje da ih s povjerenjem preporučujemo svaki dan.

Pharmacie Centrale la Collégiale à Guérande

Dermatološki laboratoriji Avène: dugogodišnji partneri ljekarnika

Dermatološki laboratoriji Avène i ljekarnici imaju povijesni odnos ponajprije zahvaljujući selektivnom distribucijskom kanalu koji je Eau Thermale Avène usvojio i u kojem ljekarnik ima središnju ulogu.

Dermatološki laboratoriji Avène distribuiraju svoje proizvode u više od 20000 ljekarni diljem Francuske.

Predani smo podržavanju i edukaciji ljekarnika kako bi oni bili najbolji prenosioci informacija između nas i potrošača, posebno za one s najzahtjevnijim tipovima kože. Ljekarna je mjesto za slušanje i podizanje svijesti, za razumijevanje tvojih potreba i pronalaženje rješenja i njege koji će ti goditi. Upravo to kvalitetno iskustvo želimo održati surađujući s našim partnerima, ljekarnicima.

av_thermal spring water_spray_social_12_post_3282779003131_hd 1:1  577 × 577
loc 2-2x
GDJE KUPITI NAŠE PROIZVODE? Uvijek smo tu za tebe

PRONAĐI PRODAJNO MJESTO

Online ljekarna

Online ljekarna

Uz tebe, u svakom trenutku.

Gdje mogu pronaći svoje Eau Thermale Avène proizvode?

Odgovaramo na tvoja pitanja

Pa u ljekarni su... ljekarnici. Drugim riječima, postoje kompetentni stručnjaci obučeni za stanja i patologije (uključujući kožne probleme), koji znaju kako primijeniti odgovarajuće proizvode da ih izliječe. Naše partnerske ljekarne posebno su obučene od strane naših edukatora o našim proizvodima. Online ljekarne koje prodaju Eau Thermale Avène proizvode također su u vlasništvu ljekarni.

Ne, Eau Thermale Avène proizvodi spadaju u kategoriju dermokozmetičkih proizvoda. Za kupnju naših proizvoda nije potreban recept, čak ni onda kada ih preporučuju liječnici, dermatolozi, pedijatri, obiteljska medicina ili ljekarnici.

Neka prodajna mjesta imaju uzorke, ali ograničene količine za manji utjecaj na okoliš. Tijekom naših savjetovališta u ljekarnama potraži savjet našeg kozmetičkog savjetnika .

Za početak, možeš napraviti našu online dijagnostiku kože! Odgovori na naša pitanja, odredi svoj tip kože i saznaj koja je najbolja rutina njege za tvoju kožu.

TI SI NAM NA PRVOM MJESTU

Napisali smo nekoliko stvari članaka koji bi te mogli zanimati. Zabavi se čitajući...
Back to top