Niacinamid

Snažan antioksidans, niacinamid, referentna je molekula u staničnom starenju.

Također nazvan vitaminom B3, niacinamid je prirodno prisutan u našem tijelu. Nalazi se i u određenim svakodnevnim namirnicama (meso, riba i žitarice). 

Ova molekula, nošena krvožilnim sustavom, pomaže našem tijelu da proizvodi energiju i popravlja DNK. No, vrlo se malo skladišti u tijelu i s godinama je njegovo djelovanje sve manje učinkovito. 

Zahvaljujući snažnim antioksidativnim i zaštitnim svojstvima, novije studije ga navode kao djelatni anti-aging sastojak budućnosti, učinkovitiji čak i od hijaluronske kiseline i vitamina C.

Svojom antioksidativnim djelovanjem pomaže u oporavku kože od oštećenja izazvanih UV zračenjem, usporavajući oksidativne procese u stanicama napadnutim slobodnim radikalima. Tako sudjeluje u suzbijanju oksidativnog stresa, glavnog čimbenika u pojavi znakova starenja.

 

Naši timovi za formulaciju proizvoda razvili su proizvode s visokom koncentracijom od 6% niacinamida u Hyaluron Activ B3 liniji. Time je zajamčena učinkovitost protiv starenja stanica, a time i protiv starenja kože. Uz dugovječnost stanica kože od +50%, vidljivo je smanjenje finih linija i bora, kao i poboljšana elastičnost kože.  
*****
 

POVRATAK

Pošaljite e-mail

Pretraga u tijeku

Za ovaj korak Vam je potrebna lozinka!

Prijavite se u Eau Thermale Avène klub u svoj korisnički račun kako bi pospremili ovu informaciju.


Prijavite se ili otvorite svoj korisnički račun u Eau Thermale Avène klubu

You can't post more than one comment on a product

Recite nam svoje mišljenje

* Obavezna polja

MOJ KUTAK

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Hvala na dijeljenju!

Administratori web mjesta postavili su vaš komentar na pregled i bit će objavljen nakon odobrenja.