Izbor za muškarce s osjetljivom kožom.
Men

Men

Izbor za muškarce s osjetljivom kožom.

Linija posebno osmišljena za osjetljivu mušku kožu kao sveobuhvatna rutina za njegu koja je usmjerena na brijanje. Obuhvaća njegu prije, tijekom i nakon brijanja, odnosno sve što je potrebno za sprječavanje nelagode, crvenila i nastanka nepravilnosti.

Linija koja djeluje na osjetljivu kožu, kontrolira znakove starenja i poštuje osjetljivost kože, s fokusom na učinkovitost.

MEN

REFERENTNA VRIJEDNOST

Pjena za brijanje

 • Hidrira i umiruje, za meku i podatnu kožu
 • Pročišćava i ograničava rizik od bakterija iz malih ureza

Njezina lagana, kremasta pjena pomaže oštrici da klizi i čini brijanje ugodnijim. Posebno formulirana za njegu osjetljive kože, smanjuje nadraženost i suhoću kože uzrokovanu brijanjem. 

REFERENTNA VRIJEDNOST

ISPITANO I ODOBRENO

Koristim ga već nekoliko godina. Moja koža nije nimalo nadražena nakon brijanja.

Edo, 54 godine05.12.2018

MEN

NJEGA ZA OPORAVAK POSLIJE BRIJANJA

Balzam poslije brijanja

 • Oporavak iritaciju uzrokovanu brijanjem
 • Hidrira i čisti kožu odmah poslije brijanja 

Za smirivanje opeklina od britvice, ublažavanje nelagode i pročišćavanje kože. Formula za dodatnu ugodu trenutno hidrira i umiruje kožu u jednom potezu, ne ostavljajući mastan osjećaj na koži. Proizvod za potpunu njegu, obogaćen obnavljajućim i antimikrobnim djelatnim sastojcima, održava kožu zdravom i ugodnom. 

Ublaži opekline od britvice
NJEGA ZA OPORAVAK POSLIJE BRIJANJA

MEN

REVITALIZATOR KOŽE

Hidrirajuća njega protiv starenja

 • Svakodnevno hidrira i obnavlja kožu
 • Tonira i sprječava oksidativni stres odgovoran za starenje kože 

Tvoja koža je umorna i bez energije? Potrebna vam je revitalizacija koja budi kožu, tonizira je i bori se protiv protiv vidljivih znakova starenja. Kako bi njezino djelovanje bilo učinkovito, hidratantna anti-aging krema obogaćena je fragmentiranom hijaluronskom kiselinom, peptidima za povećanje elastičnosti kože i provitaminom E, snažnim antioksidansom odgovornim za borbu protiv učinaka onečišćenja.

REVITALIZATOR KOŽE
KLINIČKI DOKAZANA UČINKOVITOST

Moja njega kože, moj heroj!

5 danaUčinak zaglađivanja i učvršćivanja nakon 5 dana¹.
95%²Zategnutija koža
93%²Obnovljena koža
JEDINSTVENA KOMBINACIJA DJELATNIH SASTOJKA

JEDINSTVENA KOMBINACIJA DJELATNIH SASTOJKA

U srcu naših proizvoda

 • <h4 class="">Pro&#269;i&scaron;&#263;avaju&#263;i kompleks</h4><p>Antibakterijski, ograni&#269;ava razmno&#382;avanje mikroorganizama.</p>
  Pročišćavajući kompleksAntibakterijski, ograničava razmnožavanje mikroorganizama.
 • <h4 class="">Pro-vitamin E</h4><p>Sna&#382;an antioksidans.</p>
  Pro-vitamin ESnažan antioksidans.
 • <h4 class="">Av&egrave;ne termalna izvorska voda</h4><p>Pru&#382;a umiruju&#263;a i antiiritiraju&#263;a svojstva.</p>
  Avène termalna izvorska vodaPruža umirujuća i antiiritirajuća svojstva.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Imaš pitanje ili nedoumicu? Uvijek smo tu za tebe

Pjena za brijanje je najbolji izbor ako je tvoja brada normalna, tj. nije otporna na brijanje i relativno je mekana. Ako je tvoja brada grublja ili ako imaš osjetljivu kožu ili nepravilnosti, odaberi gel za brijanje, obogaćen „pro-slip“ kompleksom kako bi se olakšalo klizanje oštrice, a time i brijanje.

Da, lagana, razmaziva hidrirajuća njega se može nanijeti čak i preko neobrijane brade. Brzo se upija te ostavlja kožu mekom i podatnom.

Odmah nakon brijanja preporučujemo da prvo raspršite Avène termalnu izvorsku vodu na kožu kako biste spriječili osip od britvice. Nakon što je koža čista i suha, možeš nanijeti hidrirajuću njegu. Ona tvoju kožu ostavlja mekom i podatnom.

¹% zadovoljstva. Ispitano na 69 muškaraca s jednim nanošenjem dnevno na lice. ²Ispitano na 34 muškarca. Značajno poboljšanje čvrstoće kože izmjereno biometrijskom metodom.

Back to top