Sakrij pretragu Pretraga linija proizvoda / potreba
Tolérance Control

Linija Tolérance Control

U samo 30 sekundi umiruje preosjetljivu, hiperreaktivnu, netolerantnu i alergijama sklonu  kožu. Tolérance Control linija za kontrolu kožne reaktivnosti.

ČESTA PITANJA

PITANJA / ODGOVORI
 • Glavna osobina osjetljive kože jest da reagira brže i jače od normalne kože, na iste čimbenike, pod istim uvjetima. Pojavljuje se osjećaj nelagode (zatezanje, trnci, svrbež...), kao i crvenilo a ponekad suhoća.

 • Mehanizmi osjetljivosti su složeni. Koža je organ koji ima nekoliko uloga i stoga različite vrste abnormalnosti mogu izazvati osjetljivost kože: oštećenja u rožnatom sloju ometaju funkciju barijere, hipervaskularizacija uzrokuje crvenilo...

 • Čak i kada je koža osjetljiva, moguće je smanjiti tu osjetljivost prestankom uporabe proizvoda za higijenu i njegu kože koje koža ne podnosi i zamijeniti ih s posebno formuliranim proizvodima namijenjenim osjetljivoj koži a koji se dobro podnose.

 • Naravno. Za čišćenje osjetljive kože, preporuča se koristiti dermatološki sapun (sindet) ili sredstva za čišćenje bez sapuna kako ne bi iritirali i dodatno isušivali kožu. Za njegu osjetljive kože koristite proizvode koji sadrže ograničen broj sastojaka kako bi se smanjio rizik od iritacija.

 • Često nastaje zabuna u razlikovanju osjetljive, netolerantne i alergiji sklone kože.
  Osobe koje smatraju da imaju kožu sklonu alergiji, često imaju izrazito osjetljivu kožu, čak i netolerantnu kožu, koja reagira na određene proizvode, topikane lijekove, dermokozmetička sredstva za higijenu i njegu kože.
  Alergija je uzrokovana imunološkim odgovorom. Simptomi uključuju crvene mrlje sa malim plikovima, jak svrbež te oticanje koje može biti ozbiljno.

 • Vaš liječnik će Vam pomoći i dati savjet u odabiru proizvoda za čišćenje i njegu koji su prilagođeni Vašem tipu kože.
  Potražite proizvode koji ne sadrže iritanse ili alergene i imaju visoku podnošljivost koja je potvrđena kliničkim ispitivanjima.

AVÈNE I JA

Sve teksture

Njega

Svakodnevni život hiperreaktivne kože je pun iznenađenja: ona reagira na sve, koliko god to neočekivano bilo.
Srećom, postoje rješenja za njegu preosjetljive kože i ponovno otkrivanje tog dragocjenog osjećaja bezbrižnosti!

 
Tolérance Control
Tolérance Control linija, za kontrolu kožne reaktivnosti, namijenjena za hiperreaktivnu, preosjetljivu, netolerantnu i alergijama sklonu kožu.
Neke žene imaju preosjetljivu kožu: ona reagira na sve ... cijelo vrijeme! A ove neočekivane, svakodnevne kožne reakcije uistinu su opterećenje.
Peckanje, crvenilo, zatezanje: ovi znakovi nelagode nastaju kada koža reagira na podražaje koji u normalnim okolnostima ne bi trebali stvarati probleme. Kažemo da je koža preosjetljiva. Dakle, što je moguće učiniti s tim neželjenim reakcijama?
Dermatološki laboratoriji Avène razvili su Tolérance CONTROL liniju koja se sastoji od dva nova i vrlo inovativna proizvoda za njegu kože koji trenutno umiruju kožu I trajno smanjuju osjetljivost.

Jeste li spremni prestati puštati kožu da sama odlučuje kako ćete reagirati?
Isprobajte Tolérance Control njegu koja djeluje na tri važna nivoa:
 • umiruje i trajno smanjuje osjetljivost kože,
 • intenzivno hidrira,
 • ubrzano obnavlja kožnu barijeru.
 
Preosjetljiva koža koja reagira na sve?
Tolérance CONTROL trenutno umiruje peckanje, zategnutost kože i osjećaj pregrijavanja. Njegova formula visoke podnošljivosti ispitana je na alergijama sklonoj koži. Ne sadrži mirise niti konzervanse. Idealan dnevni saveznik za kontrolu neočekivanih kožnih reakcija!
 

DERMATOLOŠKA INOVACIJA
Umirenje kožne hiperreaktivnosti: D-SENSINOSE ™
Dermatološki laboratoriji Avène napravili su značajan znanstveni iskorak razvijanjem treće generacije biotehnološkog djelatnog sastojka, izvedenog iz jedinstvene mikrobiote Avène termalne izvorske vode: D-Sensinose ™, koji je prvi POSTBIOTIČKI ultra umirujući djelatni sastojak sposoban izravno djelovati na osjetilne neurone prisutne u koži i kontrolirati hiperreaktivnost I preosjetljivost kože.

Dermatološki laboratoriji Avène: stručnjaci za njegu lica!

Naši proizvodi za njegu lica, kao i svi naši proizvodi, bazirani su na Avène termalnoj izvorskoj vodi koja izvire iz mineralnog izvora Sainte Odile u blizini sela Avène na jugu Francuske. Sa svojim umirujućim, antiiritacijskim i omekšavajućim svojstvima, Avène termalna izvorska voda je prirodni djelatni sastojak koji se nalazi u srcu svih naših proizvoda.  Njezino jedinstveno djelovanje čini je idealnom za njegu osjetljive kože lica, a potvrđeno je u više od 300 znanstvenih ispitivanja.

Svi Eau Thermale Avène proizvodi rezultat su dugogodišnjih istraživanja. Avène termalna izvorska voda nastaje u jedinstvenom prirodnom okruženju i ulijeva čistoću, kvalitetu i dermatološku učinkovitost u naše proizvode, razvijene za potrebe svih tipova osjetljive kože.

Neprekidno ih ispitujemo prema najvišim dermatološkim standardima kvalitete i predano slijedimo farmaceutska načela. Zato se proizvodi Eau Thermale Avène i prodaju samo u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.
Pošaljite e-mail

Pretraga u tijeku

Za ovaj korak Vam je potrebna lozinka!

Prijavite se u Eau Thermale Avène klub u svoj korisnički račun kako bi pospremili ovu informaciju.


Prijavite se ili otvorite svoj korisnički račun u Eau Thermale Avène klubu

You can't post more than one comment on a product

Recite nam svoje mišljenje

* Obavezna polja

MOJ KUTAK

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Hvala na dijeljenju!

Administratori web mjesta postavili su vaš komentar na pregled i bit će objavljen nakon odobrenja.