Sakrij pretragu Pretraga linija proizvoda / potreba
Men - prije i poslije brijanja

Linija Men - prije i poslije brijanja

Proizvodi namijenjeni osjetljivoj koži muškaraca prije i poslije brijanja.

ČESTA PITANJA

PITANJA / ODGOVORI
 • Da, postoje osnovne razlike koje opravdavaju korištenje različitih proizvoda za njegu kože:
  • koža muškaraca je deblja,
  • čvršća i elastičnija,
  • stvara veću količinu masnoća,
  • dlakavija.

 • Svakodnevno brijanje ima abrazivno djelovanje na kožu.
  Bilo ono ručno, britvicom, ili električno, brijanje oštećuje hidrolipidni sloj što dovodi do smanjenja prirodne zaštite kože.

 • Urasle dlake su uobičajen problem, adgovorna su dva mehanizma u različitim stupnjevima i to prekratka dlaka, odrezana ispod epidermisa, dovodi do sekundarne penetracije u dermis ili predugačke dlake se kovrčaju da bi onda prodrle u kožu izvana.

 • Prilikom brijanja britvicom, nikako nemojte koristiti tupe britvice. Osim što će Vam otežati brijanje, s obzirom da su stare na njima su se vjerojatno tijekom vremena već nakupile bakterije, koje mogu izazvati upale na svježe obrijanoj koži.Također, neki tipovi kože jednostavno ne reagiraju dobro na brijanje britvicom, pa ako je to slučaj definitivno trebate razmisliti o brijanju električnim brijaćim aparatom.

 • • Očistite lice i ruke prije brijanja.
  • Brijte se pažljivo, mijenjajući britvicu svaki put.
  • Nanesite topikalni antiseptik ili antibiotik navečer nakon čišćenja lica te ujutro nakon brijanja.

 • • Kako bi se olakšalo brijanje, pripremite kožu tako da je navlažite toplom vodom.
  • Nakon toga nanesite pjenu ili gel za brijanje prilagođen Vašem tipu brade.
  • Isperite i osušite vašu kožu temeljito.
  • Koristite balzam poslije brijanja za umirenje posjeklina britvica, obnavljanje oštećenja od britvice i prevenciju bakterijske upale.
  • Proizvodi koji sadrže akohol se ne preporučuju za brijanje.

 • Svaka tekstura je formulirana za određeni tip kože i brade. Kremasta i lagana tekstura pjene odgovara svim tipovima osjetljive kože i normalnim tipovima brade. Gusta i kremasta tekstura gela odgovara problematičnoj koži i svim tipovima brade. Mekana tekstura kreme odgovara osjetljivoj koži i jakoj bradi.

AVÈNE I JA

Sve teksture

Brijanje

Poslije brijanja

EAU THERMALE AVÈNE NJEGA ZA MUŠKARCE
Već dugo njega kože nije rezervirana samo za žene. I muškarci sve više prepoznaju potencijal proizvoda za njegu kože za muškarce, koji su posebno prilagođeni potrebama vaše kože. Njegovan izgled više nije nešto što žele samo žene. Glatka koža zdravog izgleda te uredno obrijana i podšišana brada doprinose svježijem i elegantnijem dojmu. Takav dojam postaje sve važniji ne samo u privatnom životu, već i na poslu. Osim toga, i muškarci se vole dobro osjećati u svojoj koži. Tko se osjeća privlačno, tako zrači i prema van, samopouzdaniji je i otvoreniji. Stoga njega za muškarce ima brojne prednosti – bilo da se radi o svakodnevnom brijanju ili njezi kože.


Koža muškaraca i njega
Jeste li znali da je koža muškaraca drugačija od kože žena? U pravilu je deblja, s većim porama i masnija. Znakovi starenja na njoj se većinom vide tek kasnije, ali zato je sklonija nepravilnostima i miteserima nego koža žena. U skladu s time, koža muškaraca zahtijeva i drugačije proizvode, lagane formulacije i sastojke koji štite kožu i koji je nakon brijanja jačaju i dezinficiraju.

Proizvodi za njegu za muškarce: priprema za brijanje
Što bolje pripremite kožu i bradu na brijanje, to će nježnije proći samo brijanje – a rezultat će biti ljepši. Eau Thermale Avène pjena za brijanje smanjuje nadraženost, iritacije i osjećaj zatezanja. Vrlo blaga formulacija koja čisti kožu tijekom brijanja. Meka pjena poput umirujućeg jastuka leži između kože i oštrice te joj tako omogućuje posebno lako klizanje. Eau Thermale Avène gel za brijanje idealan je za kožu sklonu nepravilnostima te ne sadrži parfem. Posebni lubrikanti omogućuju nježno, pažljivo i temeljito brijanje.

Proizvodi za njegu za muškarce: nakon brijanja
Brijanje uvijek oštećuje kožu, bez obzira na to koliko je nježno. Da biste je dodatno umirili, izbjegli iritacije i pospješili njezinu obnovu, nakon brijanja možete nanijeti Eau Thermale Avène balzam poslije brijanja. Ova neljepljiva formulacija intenzivno umiruje, hidrira i hladi kožu.

  Dermatološki laboratoriji Avène: stručnjaci za njegu lica!

Naši proizvodi za njegu lica, kao i svi naši proizvodi, bazirani su na Avène termalnoj izvorskoj vodi koja izvire iz mineralnog izvora Sainte Odile u blizini sela Avène na jugu Francuske. Sa svojim umirujućim, antiiritacijskim i omekšavajućim svojstvima, Avène termalna izvorska voda je prirodni djelatni sastojak koji se nalazi u srcu svih naših proizvoda.  Njezino jedinstveno djelovanje čini je idealnom za njegu osjetljive kože lica, a potvrđeno je u više od 300 znanstvenih ispitivanja.

Svi Eau Thermale Avène proizvodi rezultat su dugogodišnjih istraživanja. Avène termalna izvorska voda nastaje u jedinstvenom prirodnom okruženju i ulijeva čistoću, kvalitetu i dermatološku učinkovitost u naše proizvode, razvijene za potrebe svih tipova osjetljive kože.

Neprekidno ih ispitujemo prema najvišim dermatološkim standardima kvalitete i predano slijedimo farmaceutska načela. Zato se proizvodi Eau Thermale Avène i prodaju samo u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.
Pošaljite e-mail

Pretraga u tijeku

Za ovaj korak Vam je potrebna lozinka!

Prijavite se u Eau Thermale Avène klub u svoj korisnički račun kako bi pospremili ovu informaciju.


Prijavite se ili otvorite svoj korisnički račun u Eau Thermale Avène klubu

You can't post more than one comment on a product

Recite nam svoje mišljenje

* Obavezna polja

MOJ KUTAK

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Hvala na dijeljenju!

Administratori web mjesta postavili su vaš komentar na pregled i bit će objavljen nakon odobrenja.