Hijaluronska kiselina

Obdarena snažnom moći hidracije i punjenja, naša hijaluronska kiselina je čista i 100% prirodna.
 

Naši timovi za formulaciju proizvoda koriste hijaluronsku kiselinu koja osigurava maksimalnu sintezu molekule u koži, množeći je sa 6. Njezina svojstva hidracije i punjenja tako su deseterostruko povećana. 

Dobiva se iz pšenice procesom biofermentacije koji koristi bakterije mliječne kiseline. Za njezinu ekstrakciju nije potrebno nikakvo organsko otapalo, konzervans ili sulfat, što ju čini čistom molekulom

Prirodna hijaluronska kiselina vodeći je djelatni sastojak za vraćanje čvrste i dubinski hidrirane kože. Za optimalnu podnošljivost i učinkovitost, poželjno je koristiti visoku koncentraciju hijaluronske kiseline velike i srednje molekularne težine.


1. Hijaluronska kiselina visoke molekularne težine

Naše tijelo se sastoji od 60% vode. Ona cirkulira tijelom sve dok ne ispari kroz epidermis. A upravo zahvaljujući vodi naša koža dobiva svu svoju gipkost. Kada je koža dehidrirana, bora se i daje osjećaj nelagode. Hijaluronska kiselina, čista i prirodna molekula, osigurava zadržavanje vode u našem tijelu kako bi ga svakodnevno hidrirala, vratila gipkost našoj koži i ojačala kožnu barijeru

U našim Eau Thermale Avène proizvodima koristimo prirodnu hijaluronsku kiselinu, vrlo visoke čistoće i velike molekularne težine. Na površini epidermisa ona stvara zaštitni film, poput prirodne barijere koja hvata vodu i sprječava njezino isparavanje. Ovaj oblik hijaluronske kiseline stoga prirodno štiti kožu od vanjskih agresija dok je dugotrajno vlaži.

Redovitim korištenjem krema s hijaluronskom kiselinom koža je trajno hidrirana i prirodno joj se vraća gipkost i mekoća.


2. Hijaluronska kiselina visoke molekularne težine

Dok hijaluronska kiselina visoke molekularne težine hidrira i stvara zaštitni film na površini kože, naša hijaluronska kiselina srednje veličine (HAF 120) sastoji se od manjih fragmenata, što joj omogućuje dublje djelovanje.

Savršeno kompatibilna s receptorima keratinocita, trenutno aktivira signal za proizvodnju naše vlastite hijaluronske kiseline. Koža je tako trajno učvršćena.

 

Visoka molekularna težina i fragmenti srednje molekularne težine: po čemu se razlikuju?
 
Visokomolekularna hijaluronska kiselina (HPM) je molekula koja zbog svoje velike veličine ne može prodrijeti u površinske slojeve kože te stoga djeluje na površini kože. Zahvaljujući njoj koža je hidrirana i zategnuta.
Hijaluronska kiselina tj fragmenti srednje molekularne težine (HAF 120) u međuvremenu će djelovati dublje. Savršeno kompatibilna s receptorima keratinocita, potiče sintezu naše vlastite hijaluronske kiseline u koži i učvršćuje je.

 
Naši timovi za formulaciju proizvoda razvili i stvorili su sinergiju ovih dviju vrsta prirodne hijaluronske kiseline u Hyaluron Activ B3 liniji za površinsko i dubinsko djelovanje protiv znakova starenja.
 
*****
 

POVRATAK

Pošaljite e-mail

Pretraga u tijeku

Za ovaj korak Vam je potrebna lozinka!

Prijavite se u Eau Thermale Avène klub u svoj korisnički račun kako bi pospremili ovu informaciju.


Prijavite se ili otvorite svoj korisnički račun u Eau Thermale Avène klubu

You can't post more than one comment on a product

Recite nam svoje mišljenje

* Obavezna polja

MOJ KUTAK

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Hvala na dijeljenju!

Administratori web mjesta postavili su vaš komentar na pregled i bit će objavljen nakon odobrenja.