Sakrij pretragu Pretraga linija proizvoda / potreba
Akérat

Linija proizvoda Akérat

Hrani i hidratizira vrlo suhu i grubu kožu sklonu ljuskanju i vraća joj mekoću.

ČESTA PITANJA

PITANJA / ODGOVORI
  • Nekoliko dijagnoza odgovara ovome opisu, ali prva pretpostavka bila bi keratosis pilaris. To stanje uzrokuje točkastu hiperkeratozu na korijenu dlačica. Keratosis pilaris je vrlo česta bolest i zahvaća gotovo trećinu stanovništva. Jedini je negativni učinak njezin izgled; zbog toga neki pacijenti traže liječenje. Osim hidracije, ranije opisani keratolitički proizvodi mogu poboljšati stanje.   
     

  • Trebali biste posjetiti dermatologa. Stanja kože tjemena ponekad je teško dijagnosticirati, čak i specijalistima. Dva najčešća stanja koja odgovaraju opisu su psorijaza i seborejični dermatitis. U oba slučaja, simptome će ublažiti topikalna primjena proizvoda za njegu kože koji sadrže ureu i/ili salicilnu kiselinu. Te se bolesti razvijaju kronično, što zahtjeva nekoliko aplikacija: prema tome, važno je mišljenje dermatologa.

  • Proizvodi namijenjeni za hiperkeratozu stopala imaju različite razine sadržaja ureje: učinak proizvoda za njegu kože s 5% ureje očito nije isti kao učinak proizvoda s 30% koncentracije ureje. Ako se debljina kože ne smanji nakon isprobavanja jednog proizvoda, isprobajte drugi s većom koncentracijom.

AVÈNE I JA

Dodatna njega

Dermatološki laboratoriji Avène: stručnjaci za njegu lica!

Naši proizvodi za njegu lica, kao i svi naši proizvodi, bazirani su na Avène termalnoj izvorskoj vodi koja izvire iz mineralnog izvora Sainte Odile u blizini sela Avène na jugu Francuske. Sa svojim umirujućim, antiiritacijskim i omekšavajućim svojstvima, Avène termalna izvorska voda je prirodni djelatni sastojak koji se nalazi u srcu svih naših proizvoda.  Njezino jedinstveno djelovanje čini je idealnom za njegu osjetljive kože lica, a potvrđeno je u više od 300 znanstvenih ispitivanja.

Svi Eau Thermale Avène proizvodi rezultat su dugogodišnjih istraživanja. Avène termalna izvorska voda nastaje u jedinstvenom prirodnom okruženju i ulijeva čistoću, kvalitetu i dermatološku učinkovitost u naše proizvode, razvijene za potrebe svih tipova osjetljive kože.

Neprekidno ih ispitujemo prema najvišim dermatološkim standardima kvalitete i predano slijedimo farmaceutska načela. Zato se proizvodi Eau Thermale Avène i prodaju samo u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.
Pošaljite e-mail

Pretraga u tijeku

Za ovaj korak Vam je potrebna lozinka!

Prijavite se u Eau Thermale Avène klub u svoj korisnički račun kako bi pospremili ovu informaciju.


Prijavite se ili otvorite svoj korisnički račun u Eau Thermale Avène klubu

You can't post more than one comment on a product

Recite nam svoje mišljenje

* Obavezna polja

MOJ KUTAK

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Hvala na dijeljenju!

Administratori web mjesta postavili su vaš komentar na pregled i bit će objavljen nakon odobrenja.