07/07/2017 - Proizvod u fokusu

SunsiMed

PRVI MEDICINSKI PROIZVOD ZA ZAŠTITU OD SUNCA

sunsimed_uvod.png

 
Eau Thermale Avène u poseban fokus stavlja brigu za osjetljivu kožu i njezine specifične potrebe. Upravo zato je osmišljen prvi medicinski proizvod SunsiMed koji pruža klinički dokazanu zaštitu od UV zraka osobama koje su pod pojačanim rizikom za razvoj karcinoma kože. Dakle, ovaj medicinski proizvod namijenjen je za kožu preosjetljivu na sunce, kako bi se spriječio rak kože (osim melanoma) i aktiničke keratoze.

sunsimed-formula.png
Medicinski proizvod SunsiMed odlikuje patentirani i fotostabilni sustav s četiri filtera koji pruža vrlo širok spektar zaštite od dugih i kratkih UVA-UVB zraka i jamči učinkovitost, sigurnost i visoku podnošljivost. Također sadrži moćni antioksidans Pre-tokoferil koji sprječava razorni utjecaj slobodnih radikala na stanice kože te Avène termalnu izvorsku vodu koja djeluje umirujuće i anti-iritacijski na kožu.physol-k.png
SunsiMed-medicinski proizvod za zaštitu od sunca
Važno je istaknuti i patentirani djelatni sastojak Phisol-K koji omogućava jednolično i homogeno nanošenje proizvoda te na taj način dodatno osigurava vrlo visoku zaštitu od sunca.Za maksimalnu učinkovitost medicinskog proizvoda SunsiMed vrlo je bitno slijediti uputu o pravilnoj uporabi proizvoda i nanositi dovoljnu količinu proizvoda na kožu.
sunsimed_uputa_za_primjenu.png
Jedinstvena SunsiMed tekstura lako se razmazuje i brzo upija pružajući „dry-touch“ učinak te ne ostavlja bijeli trag na koži i ne boji odječu.

Za više informacija o proizvodu kliknite ovdje.
 

sunsimed-all-year-long.jpg

Pošaljite e-mail

Svaka koža ima svoje potrebe.
otkrijte Eau Thermale Avène proizvode prilagođenu potrebama Vaše kože.

Započnite dijagnostiku
  • Saznajte dijagnozu i preporuku za njegu Vaše kože
  • Kreirajte listu omiljenih i ocijenjenih proizvoda
  • Ostvarite pogodnosti
Prijavite se odmah

Pretraga u tijeku

Za ovaj korak Vam je potrebna lozinka!

Prijavite se u Eau Thermale Avène klub u svoj korisnički račun kako bi pospremili ovu informaciju.


Prijavite se ili otvorite svoj korisnički račun u Eau Thermale Avène klubu