08/11/2017 - Zlatna pravila

Moja jesenska rutina za njegu kože

Jesensko sunce, stres od povratka na posao, vjetar i grijanje utječu na kožu i isušuju je...
Uistinu je vrijeme da ugodite sebi, svojem umu i svojoj koži i zato usvojite naš jesenski ritual!

 
Moj jutarnji ritual
hydrance_optimale_serum.jpg
Ima li išta ugodnije u prohladna jesenska jutra nego popiti topao i mirisan čaj za ugodno buđenje i hidrataciju nakon noći? Jednako vrijedi i za našu kožu! Kako bismo spriječili osjećaj zatezanja i nelagode koji su česti u ovo doba godine, računamo na ritual za hidrataciju i njegu u isto vrijeme. Prvi je Hydrance Optimale serum koji koži pruža pojačanu i dugotrajnu hidrataciju. Učinkovitost Avène termalne vode pojačana je patentiranim sustavom liposoma koji osiguravaju prodiranje seruma u kožu i hidrofilnom 3D mrežom polimernih vlakana impregniranih Avène termalnom vodom, što omogućuje postupnu hidrataciju ovisno o potrebama kože.
Budući da je vrlo koncentriran i lagan kao voda, ovaj je serum prikladan je podloga za sve vrste dnevnih hidratantnih krema: izvrsno se slaže, na primjer, s Hydrance Optimale kremama. Kao rezultat, vaša koža je trajno hidratizirana, umirena...

 
Moja večernja rutina
eau-thermale-avene-jesenjska-rutina-2.jpg
To je jedno od jesenskih malih zadovoljstava, kada su dani kraći i hladniji: vraćamo se kući, zamotamo u dekicu (ne zaboravimo mekane papuče ;).
Naša koža voli mliječno bijelu, laganu, osvježavajuću teksturu Fluida za uklanjanje šminke 3 u 1: njegova originalna formula mijenja se u dodiru s kožom, djelujući svježinom losiona i blagošću mlijeka.
Tekstura za uklanjanje šminke s očiju, lica i usana u samoj jednom koraku, jer, budući da se nanosi vršcima prstiju i ne ispire se, ovaj nužni, ali ponekad dosadni ritual skidanja šminke postaje brzopotezan. Možemo se brže vratiti pod dekicu! :)

Moj vikend ritual
eau-thermale-avene-jesenjska-rutina-3.jpg
Jesen je, kao i ljeto, prijelazno razdoblje osobito prikladno za detoksikaciju: uživamo u zelenim sokovima i drugim napitcima! U ovom godišnjem dobu i za našu je kožu osobito važno uklanjanje mrtvih stanica i toksina. Nedjeljom, kada u kući vlada mir, uzmimo vrijeme samo za sebe: piling kože, a zatim maska.
Novi Blagi gel za eksfolijaciju s Avène termalnom vodom nježno i učinkovito uklanja odumrle stanice kože s osjetljive kože, zahvaljujući mehaničkom piligu koji sadrži mikrogranule celuloze i voska jojobe dok mikrogranule niacinamida (vitamin B3) i salicilata (soli salicilne kiseline) zaglađuju kožu dajući joj svjež izgled.
Nadopunite ovaj ritual njege Hidratantnom maskom umirujućeg djelovanja. Njezina formula s uljem šafranike i Avène termalnom vodom čini je pravom hidratantnom kupkom!

 

Pošaljite e-mail

Svaka koža ima svoje potrebe.
otkrijte Eau Thermale Avène proizvode prilagođenu potrebama Vaše kože.

Započnite dijagnostiku
  • Saznajte dijagnozu i preporuku za njegu Vaše kože
  • Kreirajte listu omiljenih i ocijenjenih proizvoda
  • Ostvarite pogodnosti
Prijavite se odmah

Pretraga u tijeku

Za ovaj korak Vam je potrebna lozinka!

Prijavite se u Eau Thermale Avène klub u svoj korisnički račun kako bi pospremili ovu informaciju.


Prijavite se ili otvorite svoj korisnički račun u Eau Thermale Avène klubu