• 1/1
02/08/2019 - U fokusu

KOŽA I NJEZINA POTREBA ZA VLAGOM

Hidrirana koža koža može vezati i sačuvati vlagu!

Ono što voda znači za život, hidracija znači za zdravlje, ljepotu i mladolikost kože. Hidrirana koža može vezati i sačuvati vlagu. Tako ostaje podatna i meka te može održavati kožnu barijeru važnu za naše zdravlje. Neoštećena kožna barijera djeluje kao štit protiv nečistoća, mikroorganizama i vanjskih agresija. No, mnogi ljudi pate od dehidrirane kože. Ponekad je uzrok tome genetska predispozicija, ali često su uzrok i mogući štetni utjecaji iz okoliša, poput UV zraka, vrućine, hladnoće, suhog zraka iz klima uređaja i grijalica, stresa ili neuravnotežene prehrane. Svi ovi čimbenici crpe vlagu iz kože, čine je krhkom, ispucalom i grubom. Koža postaje crvena, javljaju se mali prištići i borice izazvane suhoćom.

Eau Thermale Avène hidratantni proizvodi za njegu lica podržavaju prirodnu funkciju kože, pomažu u njezinoj hidraciji i njeguju ju kako bi bila meka i podatna. Osjetljiva koža ima posebnu korist od redovite hidratantne njege koja ju umiruje i obnavlja.

hydrance.jpg
Hydrance
 
Hidratantna njega za osjetljivu kožu: Hydrance
Hydrance linija osigurava hidratantnu njegu za osjetljivu kožu. Lagane teksture pružaju dugotrajnu intenzivnu hidraciju i kožu čine osobito mekom. Mikrokapsule sa svojstvom regulacije sebuma pružaju prirodan izgled i nježan matirajući učinak. Visok udio Avène termalne vode koja ublažava iritacije umiruje kožu. Svakodnevna njega dostupna je u obliku posebno lagane emulzije te bogate varijante s UV-zaštitom. Za intenzivnu dozu hidracije tu je Hydrance Intense rehidrirajući serum, koji dugotrajno puni vlastite depoe vlage u koži.
hydrance.jpg
Hydrance


Hidratantna krema za netolerantnu i alergijama sklonu kožu: Tolerance Extreme
Ako je koži potrebna hidratantna krema, ali je istodobno i jako osjetljiva, netolerantna ili alergično reagira na puno sastojaka, Tolerance Extreme linija je pravi izbor za vas. Ovo je linija sterilne kozmetike, ne sadrži konzervanse i razvijena je na temelju maksimalno sedam sastojaka, koji su vrlo srodni koži i visoko podnošljivi. Posebno osmišljen i patentiran DEFI zatvarač na tubi štiti kremu od mikroorganizama i čuva sterilnost proizvoda pri svakoj primjeni.

umirujuca_hidratantna_maska_za_blistavost_koze.jpg
Umirujuća hidratantna maska


Koncentrirana hidratantna njega: Umirujuća maska za blistavost kože
Maske koži pružaju trenutačnu i dugotrajnu hidraciju. Umirujuća maska za blistavost kože prikladna je i za najosjetljiviju kožu, a kombinira prirodni ekstrakt crvenog voća sa stabilnim, antioksidativnim oblikom vitamina E za aktivirane, a istodobno zaštićene stanice kože. Kombinacija umirujućih i intenzivno hidrirajućih sastojaka hrani površinske slojeve kože i jača kožnu barijeru. Za dubinski hidriranu, nježnu, glatku, blistavu i primjetno njegovanu kožu.

*
 
* IQVIA – Pharmatrend International – tržište hidratantnih proizvoda za lice u ljekarnama u Njemačkoj, Austriji, Belgiji, Španjolskoj, Francuskoj, Grčkoj, Italiji, Poljskoj, Portugalu, Slovačkoj, Švicarskoj, Češkoj Republici – 2018. godina – u količini i u vrijednosti
 

 

Pošaljite e-mail

Pretraga u tijeku

Za ovaj korak Vam je potrebna lozinka!

Prijavite se u Eau Thermale Avène klub u svoj korisnički račun kako bi pospremili ovu informaciju.


Prijavite se ili otvorite svoj korisnički račun u Eau Thermale Avène klubu

You can't post more than one comment on a product

Recite nam svoje mišljenje

* Obavezna polja

MOJ KUTAK

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Hvala na dijeljenju!

Administratori web mjesta postavili su vaš komentar na pregled i bit će objavljen nakon odobrenja.