30/11/2015 - U fokusu

Cleanance gel osvojio je nagradu

COSMOPOLITAN BEAUTY AWARD 2015

CLEANANCE GEL ZA ČIŠĆENJE osvojio je drugi put za redom nagradu COSMOPOLITAN BEAUTY AWARD  po ocjeni stručnog žirija u kategoriji  Njega lica – njega problematične kože!

Cleanance gel za čišćenje idealno je sredstvo za čišćenje masne i problematične kože. Ovom tipu kože potreban je nježan pristup prilikom čišćenja koji zahtijeva korištenje proizvoda bez sapuna (soap free) s blagom osnovom za uklanjanje nečistoća i prekomjerne masnoće. Cleanance gel za čišćenje nježno uklanja nečistoću i prekomjernu masnoću poštujući prirodnu ravnotežu i pH kože. Sadrži blagu osnovu za čišćenje, bez sapuna i temeljito čisti masnu kožu te ostavlja osjećaj svježine. Patentirani sastojak gliceril laurat regulira mašćenje i matira masnu kožu. Proizvod sadrži Avène termalnu vodu koja umiruje, djeluje antiiritirajuće i ostavlja trenutni osjećaj ugode na koži. Može se koristiti i za lice i za tijelo.

Naš savjet: Pranje se preporučuje najviše dva puta dnevno, ujutro i navečer. Prečesto pranje dodatno isušuje kožu što potiče lojne žlijezde na pojačano lučenje masnoća jer što smo revniji pri čišćenju i uklanjanju masnoća, to ih naša koža više proizvodi kako bi nadoknadila manjak. Nakon što ste očistili lice i vrat Cleanance gelom za čišćenje, blago raspršite Avène termalnu vodu na kožu, pričekajte 2 do 3 minute a zatim višak uklonite papirnatom maramicom. Vaša koža će biti čista i umirena!


 

Pošaljite e-mail

Pretraga u tijeku

Za ovaj korak Vam je potrebna lozinka!

Prijavite se u Eau Thermale Avène klub u svoj korisnički račun kako bi pospremili ovu informaciju.


Prijavite se ili otvorite svoj korisnički račun u Eau Thermale Avène klubu

You can't post more than one comment on a product

Recite nam svoje mišljenje

* Obavezna polja

MOJ KUTAK

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Hvala na dijeljenju!

Administratori web mjesta postavili su vaš komentar na pregled i bit će objavljen nakon odobrenja.