• 1/1
16/02/2023 - Nagradne igre

Instagram nagradni natječaj 'Anti-age rutina'

Dobitnica je:
Ana Kuprešak, Zaprešić

***
PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj „Instagram nagradni natječaj Anti-aging rutina “ (u daljnjem tekstu: Nagradni natječaj) priređuje društvo Oktal Pharma d.o.o. iz Zagreba, Utinjska 40, OIB: 30750621355 (u daljnjem tekstu: Organizator),
a s ciljem promocije Organizatora. Natječaj se provodi u Republici Hrvatskoj te nije ni na koji način povezan s Instagramom.
Instagram ne sponzorira niti promiče ovaj Nagradni natječaj. Sva pitanja, primjedbe ili pritužbe u svezi ovog
Nagradnog natječaja upućuju se Organizatoru, a ne Instagramu.
Podaci koje sudionici daju koristit će se samo na način predviđen Organizatorovim Pravilima o privatnosti. 


Trajanje
Natječaj se održava od 20.02. do 28. 02. 2023. u 23:59 sati.

Pravo sudjelovanja
U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi punoljetni korisnici društvene mreže Instagram (https://www.instagram.com) koji su državljani i imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj. Profil mora biti u skladu s pravilima Instagrama (https://help.instagram.com). U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Organizatora i ostalih tvrtki uključenih u nagradni natječaj, sa svojom užom obitelji.
Jedan sudionik (jedan korisnički Instagram profil) može sudjelovati samo jednom. Zabranjena je prijava pod različitim identitetima. Prijave pod lažnim profilima Organizator može diskvalificirati iz natječaja.
 
Nagrada
Avène termalna izvorska voda 50 ml - 5,16 €
Hyaluron Activ B3 Krema za obnovu stanica 50 ml - 44,36 €
Hyaluron Activ B3 Koncentrirani serum 30 ml - 47,50 €
Avène toaletna torbica


Način sudjelovanja
Nagradni natječaj objavljen je na Instagram profilu EAU THERMALE AVENE Hrvatska. Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je slijediti niže navedene korake.

U komentaru ispod nagradne objave potrebno je:

- pratiti naš profil @eauthermaleavenehrvatska
- označiti 2 osobe za koje misliš da bi također željele sudjelovati u ovom nagradnom natječaju
- napisati zašto baš tebi treba ovaj poklon paketić.

Nagradu osvaja jedan sudionik na Instagramu koji je prema mišljenju stručnog žirija poslao najkreativniji odgovor.
Organizator nije odgovoran za točnost navoda koje su sudionici Natječaja ostavili u komentarima ispod objave nagradnog natječaja.

Odluka o pobjedniku i nagrade
Nagrade se dodjeljuju najkreativnijim sudionicima prema izboru stručnog žirija. Izbor dobitnika vrši tročlani žiri koji čine zaposlenici Organizatora. U natječaju će jedan najkreativniji sudionik osvojiti jedan Eau Thermale Avene poklon paket.     
Dobitnik nema pravo zahtijevati drugu nagradu od one koja je navedena u ovim pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, niti se mogu prenijeti na drugu osobu.
Popis svih koji su osvojili nagrade objavit ćemo na Instagram profilu EAU THERMALE AVENE Hrvatska 01.03.2023. do kraja dana.

Diskvalifikacija
Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike i ukloniti komentare ako:
sudionik prekrši ova pravila
sudionik ne odgovori na upit Organizatora u roku od 24 sata ili ostavi netočne osobne podatke ili iz drugog razloga nije moguće stupiti s njim u kontakt;
se ne pridržavaju teme Natječaja;
sadržaj koji prijavljuje je uvredljivog ili vulgarnog sadržaja, spominju se javne osobe ili tekst predstavlja sadržaj koji nije u skladu sa zakonom.
Svi sudionici koji su diskvalificirani bit će obaviješteni o svojoj diskvalifikaciji preko Instagrama.

Pogreške i neregularne prijave
Pogrešne ili nepotpuno ispunjene prijave nevažeće su i ne daju pravo na nagradu. Organizator ne snosi odgovornost ako nagrada ne bi mogla biti isporučena dobitniku, uslijed razloga koji su van njegovog utjecaja. Organizator pridržava pravo da iz natječaja ukloni i diskvalificira sav uvredljiv i neprimjeren sadržaj po vlastitoj procjeni.

Predaja nagrada
Dobitnici su dužni u roku 24 sata javiti se u Inbox s podacima: ime, prezime i adresa na koju će im nagrada biti poslana poštom.
Organizator se ni pod kojim uvjetima i ni na koji način neće smatrati odgovornim za kašnjenje, promjene, smetnje, prekide ili zabrane nastale zbog državnih praznika, izvanrednog stanja ili drugih okolnosti koje mogu utjecati na dostupnost, vrijeme isporuke, ili uživanje nagrada, odnosno na transport/slanje nagrade. Organizator neće snositi odgovornost ukoliko neispunjenje obveza proizlazi iz razloga više sile niti ukoliko dostavljanje nagrade nije bilo moguće jer su podaci koje je dobitnik ostavio/la netočni.

Mogućnost prekida nagradnog natječaja
Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradnog natječaja biti obavješteni putem službene stranice natječaja.

Zaštita osobnih podataka
U skladu s GDPR-om, odnosno Općom uredbom o zaštiti podataka, koja je na snagu stupila 25.05.2018., osobni podaci koje ovaj Instagram profil prikupi od dobitnika darivanja koristit će se samo i isključivo za potrebe konkretnog darivanja. Sudjelovanjem u darivanjima pristajete na objavu svog imena i prezimena, odnosno Instagram korisničkog imena u postu darivanja kada darivanje završi, a adresa koju nam pošaljete u Inbox profil bit će upotrjebljena samo i isključivo kako bi Vam poslali nagradu. Također, u bilo kojem trenutku imate pravo zatražiti izmjenu ili brisanje danih nam podataka. Navedena prava možete ostvariti slanjem takvog zahtjeva Organizatoru, na e-mail adresu szop@oktal-pharma.hr.
Osobni podaci koje podijelite na ovom Instagram profilu sigurno su pohranjeni. Niti jedan podatak posjetitelja ove Instagram profila nije prikupljen automatski i bez Vašega pristanka. Svi prikupljeni podaci pohranjeni su u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).

Pošaljite e-mail

Pretraga u tijeku

Za ovaj korak Vam je potrebna lozinka!

Prijavite se u Eau Thermale Avène klub u svoj korisnički račun kako bi pospremili ovu informaciju.


Prijavite se ili otvorite svoj korisnički račun u Eau Thermale Avène klubu

You can't post more than one comment on a product

Recite nam svoje mišljenje

* Obavezna polja

MOJ KUTAK

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Hvala na dijeljenju!

Administratori web mjesta postavili su vaš komentar na pregled i bit će objavljen nakon odobrenja.