• 1/1
01/01/2021 - Press kutak

SRETNA NOVA 2021!

2020. godina bila je vrlo emotivna i posebno teška za sve nas. Unatoč tome, svima nam je donijela priliku da se ponovno usredotočimo na sebe i da stvari vidimo bolje. Što nam je uistinu važno, što nam je uistinu bitno? Jedan od odgovora na ovo pitanje neprestano se ponavlja, a to je činjenica da više razmišljamo o sebi i o onima koji su nam bliski.

Briga o sebi, ugađanje sebi, aktivnost je koja se prečesto zanemarivala, iako je presudna u našoj potrazi za dobrobiti. Samomasaža, kućni tretmani, meditacija, sve što potiče opuštanje pomaže nam da se osjećamo bolje. Zato, evo nekoliko ideja koje smo odlučili podijeliti s vama:
MASAŽA NOGU
 
eau-thermale-avene-njega-nogu.jpg
Kako biste odmorili noge i povratili lakoću, masaža je zlatno rješenje! Masirajte svoje noge svakodnevno dok nanosite njegu, jer tako će vaša koža biti nahranjena, a mišići opušteniji. Potrebna su samo tri koraka:
● Masirajte nježnim pokretima, od vrhova prstiju prema kukovima.
● Masirajte nogu cijelom dužinom noge, odozdo prema gore. Ponovite ovaj korak nekoliko puta kako bi se proizvod za njegu dobro upio u kožu.
● Nastavite s kružnom masažom vrhovima prstiju na stopalu i gležnju, a zatim cijelom rukom od potkoljenice do kukova.

Osjećaj težine i tromosti u nogama će nestati, a noge će vam opet biti lagane!


MASAŽA RUKU
 
eau-thermale-avene-njega-ruku.jpg
Ako postoji i jedna stvar koja sigurno opušta, to je masaže ruku. Sav stres moguće je otkloniti jednostavnim pritiskom na ruke i vrhove prstiju.
● Za idealnu masažu, potrebna vam je idealna krema, a mi imamo ono što trebate. Hranjiva i umirujuća, Cold Cream krema za ruke idealna je za masažu ruku.
● Masažu započnite stavljanjem kreme na dlan ruku. Razmažite kremu od zapešća do vrhova prstiju tako da se ruke cijelom dužinom nahrane i mogu masirati. Prvo masirajte zapešća, prelazeći izvana prema unutra, prođite dlanom i lagano pritisnite kružnim pokretima palcima. Zatim jednako lagano pritisnite prste od vrha do dna i završite s noktima.

Odmah ćete se osjećati opušteno, spremni provesti večer i mirnu noć.NAŠA ŠKOLA ŠMINKANJA

Dobro se osjećamo kad ugodimo sebi, ali i kad svoju kreativnost izrazimo MAKE-UPom. Kako bi vam pomogli, napravili smo 5 kratkih videozapisa sa savjetima kako koristiti našu Couvrance korektivnu kozmetiku. Osmišljeni su da vas vode, nadahnjuju i pomažu.
Njihove teme:  kako sakriti prištiće, kako sakriti podočnjake, kako pravilno nanijeti maskaru, kako uz pomoć make-upa postići svjež izgled kože. kako fiksirati make-up...

Ako želite pogledati ove video zapise, kliknite ovdje: Couvrance škola šminkanja.TOPLA I NJEŽNA KUPKA
eau-thermale-avene-kupka.jpg
 
U zimskom doba godine, u kojem se trenutno nalazimo, naši su dani iscrpljeni nedostatkom svjetlosti, boravka na otvorenom i aktivnosti koja nas može opustiti nakon radnog dana. Zato je zimi prva pomisao na opuštanje topla kupka. Ako želite ovaj trenutak učiniti još ugodnijim, evo nekoliko savjeta kako to učiniti:
● Svjetlo neka bude prigušeno. Opuštenu atmosferu najlakše je postići sa svijećama.
● Pripremite mali stol pored kade za prijenosno računalo.
● Uključite Netflix, odaberite seriju po svom izboru i uživajte!


Bila godina dobra ili loša, uvijek postoji način da se dobro zabavimo, da se opustimo i brinemo o sebi. Treba nam malo hrabrosti, treba izaći iz okvira na koje smo navikli, jer s time možemo puno toga novoga naučiti, biti puni dobrih vibracija! Neka nam je svima sretnija novu 2021. godina!

 


 

Pošaljite e-mail

Svaka koža ima svoje potrebe.
otkrijte Eau Thermale Avène proizvode prilagođenu potrebama Vaše kože.

Započnite dijagnostiku
  • Saznajte dijagnozu i preporuku za njegu Vaše kože
  • Kreirajte listu omiljenih i ocijenjenih proizvoda
  • Ostvarite pogodnosti
Prijavite se odmah

Pretraga u tijeku

Za ovaj korak Vam je potrebna lozinka!

Prijavite se u Eau Thermale Avène klub u svoj korisnički račun kako bi pospremili ovu informaciju.


Prijavite se ili otvorite svoj korisnički račun u Eau Thermale Avène klubu

You can't post more than one comment on a product

Recite nam svoje mišljenje

* Obavezna polja

MOJ KUTAK

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Hvala na dijeljenju!

Administratori web mjesta postavili su vaš komentar na pregled i bit će objavljen nakon odobrenja.