• 1/1
11/10/2021 - U fokusu

PREDANOST ONKOLOGIJI PIERRE FABRE GRUPE

oncopole-toulouse-logo.png

Onkološko istraživanje i razvoj glavni su prioritet Pierre Fabre grupe već više od 30 godina. Svake godine oko 30 posto farmaceutske prodaje ulaže se u istraživanje inovativnih terapija raka.

Godine 2006. osnivač tvrtke
Pierre Fabre (* 1926. - † 2013.) osobno je sudjelovao u osnivanju i izgradnji najvećeg istraživačkog centra za rak u Francuskoj, "Oncopôle" u Toulouseu, jer je jedan od njegovih životnih ciljeva bilo učinkovito istraživanje i borba protiv raka. Istraživačka ustanova, jedinstvena u Europi, primjenjuje u svom radu cjelovit, holistički, i interdisciplinarni pristup.
avene-dermatoloski-hidroterapijski_centar-9.jpg
Osim Pierre Fabre laboratorija, istraživanja ovdje provode i državne institucije i laboratoriji, sveučilišta i druge farmaceutske tvrtke. U „Oncopôle“ danas radi ukupno 4.000 djelatnika, uključujući 750 djelatnika Pierre Fabre grupe.
 
Pierre Fabre grupa razvila je također Eau Thermale Avène dermokozmetiku i Couvrance medicinsku kozmetiku za kamuflažu, oboje prilagođeno potrebama iznimno osjetljive kože tijekom i nakon terapije raka.
 

Otkrijte rješenja koja pomažu ublažiti neugodne nuspojave na koži uzrokovane onkološkim lijekovima i, u nekim slučajevima, radioterapijom. Ova rješenja, jednostavna za primjenu, temelje se na dermokozmetici koja udovoljava najstrožim zahtjevima kvalitete. Koristeći se zajedno s preporukama o tome kako najbolje njegovati kožu, postali su bitan dodatak koji onkološkim bolesnicima omogućuje nastavak liječenja uz minimaliziranje nelagode na koži i očuvanje kvalitete života.
 

Pošaljite e-mail

Pretraga u tijeku

Za ovaj korak Vam je potrebna lozinka!

Prijavite se u Eau Thermale Avène klub u svoj korisnički račun kako bi pospremili ovu informaciju.


Prijavite se ili otvorite svoj korisnički račun u Eau Thermale Avène klubu

You can't post more than one comment on a product

Recite nam svoje mišljenje

* Obavezna polja

MOJ KUTAK

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Hvala na dijeljenju!

Administratori web mjesta postavili su vaš komentar na pregled i bit će objavljen nakon odobrenja.