• 1/1
08/08/2020 - Proizvod u fokusu

ZAŠTO ODABRATI NAŠE PROIZVODE ZA ZAŠTITU OD SUNCA?

Na tržištu postoji mnogo proizvoda za zaštitu od sunca. Odabrati jedan, uz tako velik izbor ponekad je zaista teško ... Zato smo se potrudili da su naši proizvodi za zaštitu od sunca jedinstveni, uz dvostruku predanost i posvećenost - Skin Protect Ocean Respect. Jer dobar proizvod nije samo onaj koji ispunjava vaša očekivanja, to je proizvod koji će ispuniti i više od toga!  Svi naši proizvodi za zaštitu od sunca, njih više od 20, brinu i o zaštiti kože i o zaštiti okoliša. I zato smo ponosni predstaviti vam naših 12 inicijativa koje naše proizvode čine mnogo više od proizvoda za zaštitu od sunca.
 


zasto-izabrati-avene.jpg
1. Naši proizvodi nisu ekološki toksični proizvodi za zaštitu od sunca! Naši filtri formulirani su kako bi njihov utjecaj na okoliš bio sveden na minimum. S Eau Thermale Avène proizvodima za zaštitu od sunca možete se kupati bez razmišljanja da li će ostaci proizvoda za zaštitu od sunca, koji ostanu u vodi nakon vašeg plivanja, biti štetni za vodeni svijet. Napokon uživajte poput ribe u vodi! Nijedan naš filter za zaštitu od sunca neće vam pokvariti zabavu.

2. Sve sastojke koje koristimo u Eau Thermale Avène proizvodima za zaštitu od sunca pomno su odabrali znanstveni stručnjaci kako bi ispunili 3 cilja : poštovanje, sigurnost i umirenje osjetljive kože. Odabrani su i međusobno uravnoteženi, kako bi bili podnošljivi i za najosjetljiviju kožu!

3. Eau Thermale Avène proizvodi za zaštitu od sunca nemaju štetni utjecaj na koralje ili različite oblike planktona, jer oni su bitne morske vrste za dobrobit oceana i ne želimo remetiti njihov mir.

4. Svi Eau Thermale Avène proizvodi za zaštitu od sunca iz naše narančaste linije sadrže jedinstvenu Sunsitive® Protection kombinaciju djelatnih sastojaka pojačanu antioksidacijskim kompleksom za cjelovitu staničnu zaštitu od oksidativnog stresa. To znači da naši proizvodi imaju snažnu antioksidacijsku moć. Jer mi znamo o čemu treba brinuti!
sunce-eau-thermale-avene.jpg

5. Naši filtri nisu topivi u vodi! 2019. godine nezavisni zdravstveni laboratorij uglednog sveučilišta Sorbonne u suradnji s CNRS-om (Francuski nacionalni centar za znanstvena istraživanja) je proveo istraživanje kojim je potvrđeno da je Eau Thermale Avène na pravom putu: naš patentirani sustav filtara nema negativni utjecaj na koralje, fitoplanktone te zooplanktone čime poštujemo morsku bioraznolikost.

6. Kako bi osjetljiva koža i djece i odraslih mogla savršeno podnijeti naše proizvode za zaštitu od sunca oni jesu i moraju biti visoko podnošljivi. Ispitani su pod dermatološkom, oftalmološkom i pedijatrijskom kontrolom.

7. Sve naše formule ekološki su osmišljene kako bi osigurale biorazgradivost. One su i bez silikona, jer mi poštujemo i vašu kožu i okoliš.

8. Prije nego što su postali dostupni u ljekarnama, naši proizvodi su prošli in vivo i in vitro klinička ispitivanja. Ona su potvrdila zaštitni učinak naših proizvoda za zaštitu od sunca na stanicu i DNK.

9. Već nekoliko godina partneri smo organizacije Pur Projet , čija je misija obnova morskih ekosustava o kojima ovisi život u oceanima. Aktivni smo u obnovi koraljnih grebena u Indoneziji uz istovremeno uključivanje i lokalne zajednice. Sudjelovanje u ovom iznimno humanom i ekološkom projektu čini i sretnima i ponosnima!

10. Također, već nekoliko godina partneri smo i Europske zaklade za borbu protiv raka kože s ciljem podizanja svijesti o raku kože, provođenja edukacija za djecu i odrasle i time radu na prevenciji ove bolesti.

11. Kako bismo ograničili proizvodnju plastičnog otpada, odlučili smo se za OPEN / STOP sustav za naše proizvode za zaštitu od sunca u spreju. Jeste li ikada izgubili poklopac proizvoda za zaštitu od sunca? S našim sprejevima to vam se više neće ponoviti, a naša planeta Zemlja bit će vam zahvalna!

12. Za kraj, dokazali smo da su naši proizvodi za zaštitu od sunca učinkoviti i optimalno sigurni za osjetljivu kožu. Zapravo, blagostanje vaše kože je naše misija više od 30 godina.

U doba transparentnosti dugujemo i sebi i vama dokaze da su naši proizvodi za zaštitu od sunca za dobrobit i zdravlje kože, ali isto tako i okoliša. Oni su doista ekološki osmišljeni i usidreni u viziji održivog razvoja. Cilj nam je kontinuirano i aktivno podržati nastojanja da naši ekosustavi traju i da se ne uništavaju, a sve kako bismo svojoj djeci i unucima ostavili očuvanu prirodu, veličanstvene plaže, mora i oceane za njihove generacije.
 
 
 

Pošaljite e-mail

Svaka koža ima svoje potrebe.
otkrijte Eau Thermale Avène proizvode prilagođenu potrebama Vaše kože.

Započnite dijagnostiku
  • Saznajte dijagnozu i preporuku za njegu Vaše kože
  • Kreirajte listu omiljenih i ocijenjenih proizvoda
  • Ostvarite pogodnosti
Prijavite se odmah

Pretraga u tijeku

Za ovaj korak Vam je potrebna lozinka!

Prijavite se u Eau Thermale Avène klub u svoj korisnički račun kako bi pospremili ovu informaciju.


Prijavite se ili otvorite svoj korisnički račun u Eau Thermale Avène klubu

You can't post more than one comment on a product

Recite nam svoje mišljenje

* Obavezna polja

MOJ KUTAK

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Hvala na dijeljenju!

Administratori web mjesta postavili su vaš komentar na pregled i bit će objavljen nakon odobrenja.