• 1/1
30/11/2020 - Hiperreaktivna koža

MUST HAVE ZA NAJOSJETLJIVIJU KOŽU

STERILNA KOZMETIKA

logo-sterile-cosmetics.png
Kako bi osigurali maksimalnu sigurnost i najosjetljivijoj koži, Dermatološki laboratoriji Avène postavili su temelje novoj generaciji dermokozmetičkih proizvoda otkrićem jedinstvena procesa zahvaljujući kojem proizvodi sadrže isključivo sastojke nužne za kožu, bez konzervansa ili tvari koje djeluju kao konzervansi.
Riječ je o sterilnoj kozmetici, koja ne samo da se sterilizira tijekom proizvodnje nego ostaje sterilna i cijelo vrijeme primjene. To je najveće dostignuće u dermokozmetici, kojim je postavljen novi standard u proizvodnji.
Sterilna kozmetika jamči najveću moguću učinkovitost i sigurnost za najosjetljiviju kožu (novorođenčad i mala djeca, reaktivna kože, hiperreaktivna koža, patološka stanja kože, npr. atopijski dermatitis).
tolerance_extreme_krema.png
Ona je rezultat  jedinstvena procesa u proizvodnji dermokozmetičkih preparata - procesa sterilizacije tijekom proizvodnje. Takav proces proizvodnje zahtijeva specifično okruženje i proizvodne pogone koji udovoljavaju najvišim tehnološkim zahtjevima, te znanje i iskustvo u proizvodnji u sterilnim uvjetima. Francuska farmaceutska tvrtka Pierre Fabre, koja je patentirala ovaj jedinstven proizvodni proces, razvila ga je na osnovi dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji lijekova, osobito injekcijskih. Svi proizvodni postupci u tom procesu izvode se u skladu s dobrom proizvodnom praksom (GMP - Good Manufacturing Practice), a prepoznala su ih i odobrila međunarodna regulatorna tijela.

Sterilna kozmetika omogućuje vrlo strog odabir za formulu s minimalnim brojem prijeko potrebnih sastojaka visoke čistoće i odlične podnošljivosti, bez dodatka tvari koje iritiraju kožu, a uz eliminaciju nepotrebnih sastojaka, odnosno potencijalnih iritansa i alergena (parabena i tvari koje djeluju kao konzervansi, parfema i emulgatora).

sterilna_kozmetika_pakiranje.png
Zbog pakiranja u ambalažu s hermetičkim zatvaranjem, također patent francuske tvrtke Pierre Fabre, sprječena je bakterijska kontaminacija proizvoda i
osigurana je sterilnost tijekom njegove primjene. Zato proizvod ne mora sadržavati parabene i tvari koje djeluju kao konzervansi, te ostaje sterilan i zaštićen tijekom cijelog vremena primjene!
Hidrirajuća njega za najosjetljviju kožu: Tolerance Extreme
Ako je vašoj koži potrebna hidrirajuća njega, ali je istodobno i iznimno osjetljiva,
Tolerance Extreme linija je pravi izbor za vas. Ova linija sterilne kozmetike ne sadrži konzervanse i razvijena je na temelju maksimalno sedam sastojaka, koji su vrlo srodni koži i visoko podnošljivi.
sterilna_kozmetika_tolerance-extreme-914x375.png

 

Pošaljite e-mail

Pretraga u tijeku

Za ovaj korak Vam je potrebna lozinka!

Prijavite se u Eau Thermale Avène klub u svoj korisnički račun kako bi pospremili ovu informaciju.


Prijavite se ili otvorite svoj korisnički račun u Eau Thermale Avène klubu

You can't post more than one comment on a product

Recite nam svoje mišljenje

* Obavezna polja

MOJ KUTAK

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Hvala na dijeljenju!

Administratori web mjesta postavili su vaš komentar na pregled i bit će objavljen nakon odobrenja.