27/04/2020 - COVID-19, govorimo o tome

KOD KUĆE NIKAD NIJE DOSADNO

Kuća je mirna, vaš dnevni red ne najavljuje ništa hitno ... Ovaj put sigurno, ovaj trenutak je vaš! Ključno je kako ćete ga iskoristiti: brinuti se o sebi ili raditi nešto što će vas veseliti? Eau Thermale Avène podržava vas u svim vašim aktivnostima - nagradite svoj trud zasluženom pažnjom!
 
Rad rukama, prava je terapija...
Bilo da se radi o kući ili stanu, uvijek se može nešto učiniti ako pažljivo tražite! Proljetno čišćenje, biljke koje bi cijenile veću posudu, slaganje i preslagivanje ... Za neke, to su kućanski poslovi, dok je za druge to pravi izazov.

Opuštene, ruke rade same od sebe! I baš zato, na rukama znaju ostati tragovi ovih trenutaka opuštanja: male posjekotine, suhoća, nadraženost kože, svrbež ... Srećom, male i velike nezgode brzo se zaborave uz pomoć Cicalfate obnavljajuće kreme s antibakterijskim svojstvima, a Cold Cream koncentrirana krema za ruke odmah ih umiruje. To se zove pomoć!

       
eau-thermale-avene-njega-i-zastita-ruku.png
Eau Thermale Avène njega ruku
A lice zaslužuje malo posebnog tretmana...
I da, vaše lice također zaslužuje malo posebnog tretmana… Vrijeme koje imamo je savršena prilika da usvojimo pravilnu primjenu naših proizvoda. Oni će zbog toga samo biti učinkovitiji!

Za zdrav i svježi izgled, lice uvijek cijeni nježni piling. S vrhovima prstiju, nježno i bez pritiska, 2-3 minute radite male kružne pokrete po licu. Zatim isperite, tapkajući nježno osušite kožu.

Za kraj, raspršite finu maglicu Avène termalne izvorske vode i umirite kožu, Ako imate vremena, ne ustručavajte se staviti na lice komprese natopljene Avène termalnom izvorskom vodom 5-10 minuta: vaša koža napunit će se dragocjenim mineralima i umiriti i bolje prihvatiti slijedeći korak – hidrirajuću njegu.
hydrance_linija.png
Eau Thermale Avène Hydrance linija
Sigurni smo da ćete svoju sreću pronaći u Hydrance liniji, u rehidratizirajućem serumu, laganim emulzijama, baršunastim kremama i u Aqua-gelu.

Serum, koji uvijek prethodi hidrirajućoj njezi, nanosi se laganim pritiskom dlanovima ruku. Nekoliko trenutaka kasnije možete nanijeti hidratirajuću emulziju ili kremu masirajući je od središta prema vanjskim rubovima lica, dok se ne upije.

Aqua-gel je posebna priča! Može se koristiti kao dnevna njega, noćna maska te njega područja oko očiju. I da, nemojte zaboraviti na najosjetljivije područje vašeg lica, područje oko očiju. Na ovo područje njega se nanosi vrhovima prstiju, kao da svirate klavir.

I kod kuće može biti zabavno, zar ne! 

 
 

Pošaljite e-mail

Svaka koža ima svoje potrebe.
otkrijte Eau Thermale Avène proizvode prilagođenu potrebama Vaše kože.

Započnite dijagnostiku
  • Saznajte dijagnozu i preporuku za njegu Vaše kože
  • Kreirajte listu omiljenih i ocijenjenih proizvoda
  • Ostvarite pogodnosti
Prijavite se odmah

Pretraga u tijeku

Za ovaj korak Vam je potrebna lozinka!

Prijavite se u Eau Thermale Avène klub u svoj korisnički račun kako bi pospremili ovu informaciju.


Prijavite se ili otvorite svoj korisnički račun u Eau Thermale Avène klubu

You can't post more than one comment on a product

Recite nam svoje mišljenje

* Obavezna polja

MOJ KUTAK

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Hvala na dijeljenju!

Administratori web mjesta postavili su vaš komentar na pregled i bit će objavljen nakon odobrenja.