• 1/1
20/03/2020 - COVID-19, govorimo o tome

BRINI O SEBI I BRINI O DRUGIMA

brinimo_jedni_o_drugima.png
U ovom teškom trenutku, nadamo se da ste vi i vaši najmiliji dobrog zdravlja i da kroz ovo razdoblje prolazite što je moguće mirnije. Zato vam šaljemo sve naše i lijepe i pozitivne misli.

Dok prolazimo kroz ovu tešku situaciju, naše misli idu i zdravstvenim djelatnicima, liječnicima i našim partnerima koji se neumorno bore za dobrobit sviju nas. Dajemo im naše puno povjerenje i šaljemo veliku podršku i veliko 
 HVALA .  

#OSTANIDOMA

Ovo razdoblje bez presedana  mijenja naše navike. Moramo poštovati preporuke za zaštitu: rukavice, maske, redovito pranje ruku. Nužne navike koje mogu narušiti ravnotežu naše kože. Također, zatvoreni smo zbog naše sigurnosti, i zato podržimo svi zajedno preporuku  #OSTANIDOMA . Ova preporuka mijenja naš odnos prema vremenu, vremenu koje možemo iskoristiti za još veću brigu o onima oko nas. Zbog toga ćemo se potruditi da vas tijekom narednih tjedana u tome što bolje podržimo, posebno na našim društvenim mrežama. Nastavit ćemo govoriti o vama, a posebno o vašoj koži i kako na najbolji mogući način brinuli o njoj, bolje je upoznali i umirili.

Avène termalna izvorska voda
BRINI O SEBI I BRINI O DRUGIMA 

     - Redovito perimo ruke
Ruke moramo redovito i temeljno čistiti: nadlanice, dlanove, prste, a da pritom ne zaboravimo na palce, razmake između prstiju, nokte i zapešća. Općenito, pažljivo pranje ruku treba trajati 30 sekundi. Ova ponovljena, učestala pranja mogu oštetiti našu kožu. Zato vam preporučujemo uporabu blagog sredstva za čišćenje. Za suhu kožu, Trixera Nutrition Nutri-fluid gel za čišćenje je najbolji izbor, a za kožu sklonu atopijskom dermatitisu odaberite XeraCalm A.D vrlo bogati sindet za čišćenje ili XeraCalm A.D relipidirajuće ulje za čišćenje.

    - njegujmo i hidrirajmo ruke

Naše ruke, zbog učestalog pranja  mogu postati nadražene. Njega i hidracija najmanje 3 puta dnevno vratit će našoj koži fleksibilnost i udobnost. Za suhe ruke možete koristiti Cold cream koncentriranu kremu za ruke, a za već razdražene ruke Cicalfate HAND obnavljajuću kremu.

     - Mala gesta koja čini razliku...
Prije njege i hidracije ruku nanesite komprese Avène termalne izvorske vode kako bi pojačali djelovanje proizvoda za njegu.
Komprese napravite od obične neparfimirane papirnate maramice koju preklopite na pola i dobro natopite sprejom Avène termalne izvorske vode.
Komprese nanesite na ruke. Pustite da budu na vašim rukama 10 minuta. Tijekom tih 10 minuta, 2 do 3 puta dodatno raspršite Avène termalnu izvorsku vodu na komprese. Nakon 10 minuta nanesite njegu za ruke.


Vaš Eau Thermale Avène tim ❤️

 

Pošaljite e-mail

Svaka koža ima svoje potrebe.
otkrijte Eau Thermale Avène proizvode prilagođenu potrebama Vaše kože.

Započnite dijagnostiku
  • Saznajte dijagnozu i preporuku za njegu Vaše kože
  • Kreirajte listu omiljenih i ocijenjenih proizvoda
  • Ostvarite pogodnosti
Prijavite se odmah

Pretraga u tijeku

Za ovaj korak Vam je potrebna lozinka!

Prijavite se u Eau Thermale Avène klub u svoj korisnički račun kako bi pospremili ovu informaciju.


Prijavite se ili otvorite svoj korisnički račun u Eau Thermale Avène klubu

You can't post more than one comment on a product

Recite nam svoje mišljenje

* Obavezna polja

MOJ KUTAK

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Hvala na dijeljenju!

Administratori web mjesta postavili su vaš komentar na pregled i bit će objavljen nakon odobrenja.