• 1/1
16/12/2019 - Nagradne igre

OSVOJI "THE CHRISTMAS BOX"

...samo za pretplatnike našeg newslettera :)


"THE CHRISTMAS BOX" JE OSVOJILA:
 
majapereti@hotmail.com

Čestitamo pobjednici i zahvaljujemo svima na sudjelovanju!

 


Pravila igre «Osvoji "The Christmas Box"!»

Oktal Pharma d.o.o. sa sjedištem u Utinjskoj 40, Zagreb, OIB 30750621355, organizira za robnu marku Eau Thermale Avène za pretplatnike Eau Thermale Avène newslettera igru naziva «Osvoji "The Christmas Box"».
 
Igra počinje  17.12.2019. u 09:00:00 h i završava 18. 12. 2019. u 23:59:59 h. Svako sudjelovanje u ovoj igri podrazumijeva potpuno i neograničeno prihvaćanje ovih Pravila, uključujući načine sudjelovanja kao i opće uvjete korištenja Internet stranice (kako je niže definirano). Pozivamo vas da ih pažljivo pročitate kad se spojite na stranicu. Nepoštivanje navedenih Pravila povlači za sobom automatsko poništenje sudjelovanja i eventualnu dodjelu nagrada.
 
ČLANAK 1: DEFINICIJE
 
U okviru ovih Pravila, niže navedeni izrazi imat će sljedeća značenja:
«Igra» : označava ovu on-line igru «Osvoji "The Christmas Box"»;
«Sudionik» ili «Vi» označava svaku osobu koja ispunjava uvjete iz članka 2 i koja sudjeluje u Igri;
«Stranica» označava Internet stranicu dostupnu na sljedećoj URL adresi: www.eau-thermale-avene.com.hr
«Društvo organizator» ili «Mi» označava društvo Oktal Pharma d.o.o. navedeno u uvodu.

ČLANAK 2: UVJETI SUDJELOVANJA
 
2.1. Igra, besplatna i bez obveze kupnje, rezervirana je za punoljetne fizičke osobe, pretplatnike Eau Thermale Avène newslettera (to jest, osobe koje imaju pristup Internetu, elektroničku adresu i koje su se prethodno prijavile za primanje besplatnog Eau Thermale Avène newslettera), s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, isključujući sve zaposlenike Društva organizatora kao i članove njihovih obitelji i sve distributere robne marke Eau Thermale Avène, njihove zaposlenike kao i članove njihovih obitelji.
 
2.2. U Igri se sudjeluje isključivo putem linka objavljenog u Eau Thermale Avène newsletteru. Nakon što Sudionik primi newsletter, kako bi sudjelovao u igri, potrebno je da klikne na gumb „Klikni i osvoji“, unese svoju e-mail adresu i odgovori na pitanje "Zašto baš ti zaslužuješ osvojiti naš blagdanski poklon "The Christmas Box"?" 

 
2.3. Sudjelovanje u Igri je u svoje ime i Sudionik ni u kojem slučaju ne može igrati u ime drugih osoba.
 
2.4. Po osobi je dozvoljeno samo jedno sudjelovanje (ista e-mail adresa).

2.5. Društvo organizator zadržava pravo da kontrolira točnost podataka koje daju Sudionici. Bilo kakva prevara po tom pitanju povlači za sobom poništenje kandidata. Svako nepotpuno, netočno ili nečitko sudjelovanje smatrat će se nevažećim. Isto vrijedi i ako se ista osoba upiše više puta.
 
ČLANAK 3: NAGRADE
 
3.1. Stručni žiri Društva organizatora od svih prijavljenih Sudionika, izabrat će 1dobitnika koji će dobiti jedan poklon paket "The Christmas Box" koji se sastoji od
kozmetičke torbice, Avène termalne izvorske vode 150 ml, Hydrance Aqua-gela 50 ml i Cold Cream koncentrirane kreme za ruke 50 ml. Objava dobitnika bit će 19.12.2019. na internetskoj stranici www.eau-thermale-avene.com.hr u rubrici «Novosti - Osvoji "The Christmas Box"»

3.2. Svaka je nagrada na ime i može se uručiti jedino dobitniku. Podrazumijeva se da Društvo organizator zadržava pravo da, u slučaju problema povezanih prije svega s njegovim dobavljačima, u svakom trenutku zamijeni ponuđenu nagradu drugom nagradom iste vrijednosti s time da dobitnik ne može tražiti nikakvu odštetu zbog te zamjene.

3.3. Društvo organizator će dobitnika obavijestiti u roku od sedamdeset i dva (72) sata nakon završetka igre elektroničkom porukom, navodeći način slanja nagrade i tražeći da u tu svrhu potvrde i/ili ako je potrebno isprave svoje podatke (adresu isporuke nagrade). Dobitnik će svoju nagradu dobiti poštom na navedenu adresu u roku od otprilike trideset (30) dana od dana potvrde svojih poštanskih podataka pod gore navedenim uvjetima. U slučaju da nagrada ne bude dodijeljena zbog pogrešne adrese i/ili promjene adrese ili bilo kojeg drugog nepredviđenog slučaja, nagrada neće biti ponovno stavljena u igru i neće biti prihvaćena nikakva reklamacija po tom pitanju. Društvo organizator također neće biti obavezno dodijeliti nagradu ako se dobitnik ne prilagodi ovim pravilima. Ako elektronička adresa nije točna ili ako se dobitnik ne očituje trideset (30) dana od slanja elektroničke pošte, njegova će nagrada biti definitivno izgubljena.
 
Članak 4: REKLAMACIJE
 
Nagrada ni u kojem slučaju neće moći biti zamijenjena za njezinu protuvrijednost u novcu ili u bilo kojem drugom obliku. Dobitniku će biti dodijeljena samo jedna nagrada, na isto ime, istu poštansku adresu i/ili e-mail adresu.
 
ČLANAK 5: IZMJENA ILI PONIŠTENJE IGRE
 
5.1 Društvo organizator zadržava mogućnost da u bilo kojem trenutku i s punim pravom, bez prethodne obavijesti i bez obaveze da izloži razloge svoje odluke, prekine Igru ili da je produlji, skrati, izmijeni ili poništi. U tom slučaju Društvo organizator nikako se ne može smatrati odgovornim zbog toga, i Sudionici ne mogu tražiti odštetu nikakve vrste. O svakoj izmjeni pravila Igre u najkraćem mogućem roku bit će stavljena obavijest na Stranicu.

5.2. Pod pretpostavkom da neka od klauzula ovog Pravilnika bude proglašena nevažećom ili ništavnom, to ni u kojem slučaju neće moći utjecati na valjanost samog Pravilnika.
 
 ***
 

Pošaljite e-mail

Pretraga u tijeku

Za ovaj korak Vam je potrebna lozinka!

Prijavite se u Eau Thermale Avène klub u svoj korisnički račun kako bi pospremili ovu informaciju.


Prijavite se ili otvorite svoj korisnički račun u Eau Thermale Avène klubu

You can't post more than one comment on a product

Recite nam svoje mišljenje

* Obavezna polja

MOJ KUTAK

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Hvala na dijeljenju!

Administratori web mjesta postavili su vaš komentar na pregled i bit će objavljen nakon odobrenja.