• 1/1
20/01/2020 - U fokusu

A-OXITIVE ANTI-AGE LINIJA

nova generacija inovativnih proizvoda protiv prvih bora, oksidativnog stresa i zagađenja

Starenje kože je prirodan proces koji ovisi o protoku vremena i genetskom nasljeđu, ali i vanjskim čimbenicima, poput kumulativnog djelovanja UV zračenja, vremenskih prilika, zagađenja okoliša, konzumacije alkohola, stresa i neadekvatne prehrane. Najnovija istraživanja osobito ističu ulogu zagađenja okoliša, vanjskog ali i unutar našeg doma, koje dovodi do pojačanog stvaranja slobodnih radikala i posljedično oksidativnog stresa


oksidativni_stres_i_koza_4.png


Oksidativni stres dovodi do oštećenja stanica, što se očituje kroz ubrzano starenje kože i pojavu različitih kožnih promjena, od smanjene proizvodnje kolagena, gubitka elastičnosti do pojave bora.

U sprječavanju oksidativnog stresa u koži iznimno su učinkoviti proizvodi za njegu kože koji sadrže antioksidanse kao što su vitamin E, vitamin C i vitamin A.

a-oxitive_nova_linija.png

Vođeni ovim spoznajama, Dermatološki laboratoriji Avène stvorili su novu generaciju inovativnih anti-age proizvoda, A-OXitive liniju, provitaminsku rutinu protiv prvih bora, oksidativnog stresa i zagađenja.

A-Oxitive anti-age linija zadovoljit će potrebe svih žena u bilo koje doba dana, jer ovi se proizvodi prilagođavaju bioritmu kože te u pravo vrijeme oslobađaju optimalnu količinu djelatnih sastojakaA-Oxitive anti-age linija idealan je partner koži tijekom cijelog dana jer štiti, zaglađuje i vraća blistav ten. Umor, vanjsko i stanično zagađenje, psihološki i oksidativni stres više ne mogu naštetiti vašoj koži.

U A-Oxitive anti-age proizvodima nalaze se 2 kompleksa udružena s Avène termalnom izvorskom vodom. Oni djeluju u skladu s bioritmom kože kako bi spriječili pojavu prvih bora, a koža ostala lijepa i mladolika što je dulje moguće:

1.ANTIOXIDATIVNI ZAŠTITINI KOMPLEKS, koji se sastoji od provitamina E (pre-tokoferil) i provitamina C (askorbil glukozid), djeluje tijekom dana i štiti kožu od oksidativnog stresa, odgađa prve znakove starenja i pojačava sjaj kože.

2.OBNAVLJAJUĆI KOMPLEKS, koji se sastoji od provitamina E (pre-tokoferil) i retinaldehida (provitamina A), djeluje tijekom noći obnavlja kvalitetu kože i odgađa prve znakove starenja.

Kome su namijenjeni A-Oxitive proizvodi?
Ova njega preporučuje se svima koji žele nove i inovativne anti-age proizvode, dokazane učinkovitosti i prirodnog podrijetla, a osobito za one koji žive u urbanim sredinama. Mogu je koristiti svi tipovi osjetljive kože.
a-oxitive_anti-age_linija_proizvoda.png
  
otkrij_a-oxitive_rutinu_1.png


a-oxitive_anti_age_antioksidansi_dnevna_njega.png

a-oxitive_anti_age_antioksidansi_nocna_njega.png
A-Oxitive anti-age linija
 

Pošaljite e-mail

Pretraga u tijeku

Za ovaj korak Vam je potrebna lozinka!

Prijavite se u Eau Thermale Avène klub u svoj korisnički račun kako bi pospremili ovu informaciju.


Prijavite se ili otvorite svoj korisnički račun u Eau Thermale Avène klubu

You can't post more than one comment on a product

Recite nam svoje mišljenje

* Obavezna polja

MOJ KUTAK

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Hvala na dijeljenju!

Administratori web mjesta postavili su vaš komentar na pregled i bit će objavljen nakon odobrenja.