• 1/1
03/11/2017 - Nagradne igre

Podržite Movember

Mjesec je borbe protiv raka prostate stoga smo za vaše snažnije polovice pripremili mali izazov koji bogato nagrađujemo!
Kako bi potaknuli na pravovremene preglede prostate, muškarci u studenom puštaju brkove i bradu - zaštitni znak ove hvalevrijedne akcije! Upravo to i mi tražimo od vaših snažnijih polovica. Dakle, na njima je samo da izbjegavaju britvice i škare sve do kraja mjeseca te naravno odu na pregled! Mi ćemo 5 najupornijih nagraditi 
#EauThermaleAvèneMen linijom za brijanje


KAKO SUDJELOVATI?
Za sudjelovanje u našem izazovu potrebno je napraviti slijedeće:
 

1. Fotografirati se na početku mjeseca.
2. Puštati bradu/ brkove tokom cijelog Movember mjeseca.
3. Ukoliko već niste, naručiti se na pregled. Ipak potičemo na pravovremene preglede prostate! :)
4. Na kraju mjeseca ponovno se fotografirati.
5. Fotografiju 'Prije i poslije' objaviti u komentaru objave od 03.11.2017. na našoj Facebook stranici.

Naš će stručni žiri odabrati 5 najupornijih koji su uspjeli izdržati u izbjegavanju škara i britvica cijeli mjesec te ih nagraditi
#EauThermaleAvèneMen linijom za brijanje.

Rezultate ovog nagradnog izazova objavit ćemo 01.12.2017. u 12:00h.

 


PRAVILA NAGRADNE IGRE
 

ČLANAK 1: ORGANIZATOR Nagradni natječaj priređuje i organizira: Oktal Pharma d.o.o., Utinjska 40, 10020 Zagreb, u daljnjem tekstu: Organizator.

ČLANAK 2: TRAJANJE, SVRHA I MJESTA PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Eau Thermale Avène proizvoda i Organizatora. Nagradni natječaj traje od 03.11. 2016. do uključujući i 30.11.2017.

ČLANAK 3: PODRUČJE PROMOCIJE Promotivni materijali bit će dostupni na Facebook stranici Eau Thermale Avène Hrvatska.

ČLANAK 4: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR Dobitnik nagrade dobiva paket Eau Thermale Avène Men linije proizvoda za brijanje. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu. Dobitnik prihvaća uvjete natječaja i obveze koje iz njega proizlaze.

ČLANAK 5: PRAVO SUDJELOVANJA Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji su članovi Facebook društvene mreže, osim radnika Organizatora i članova žirija kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

ČLANAK 6: KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU Organizator će 03.11.2017. na Facebook stranici Eau Thermale Avène Hrvatska objaviti post sa opisom nagradne igre. Sudionici sudjeluju s odgovorom putem slike na na objavu nagradnog natječaja na način da puštaju brkove/bradu cijeli mjesec studeni te do 30.11. svoje fotografije 'prije i poslije' stave u komentar objave.

ČLANAK 7: ODABIR DOBITNIKA Žiri će odabrati 5 dobitnika. Popis dobitnika objavljujemo 01.12.2017. na Facebook stranici Eau Thermale Avène Hrvatska.

ČLANAK 8: KAKO PREUZETI NAGRADU Dobitnici će biti pozvani da u roku 7 dana u privatnoj poruci na Facebook stranici Eau Thermale Avène Hrvatska dostave adresu za dostavu nagrade. Nagrada će biti poslana poštom. Rok za dostavu nagrade je 40 dana.

ČLANAK 9: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU Dobitnici nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

ČLANAK 10: POGREŠKE I NEREGULARNE PRIJAVE Pogrešne ili nepotpuno ispunjene prijave nevažeće su i ne daju pravo ni na kakvu nagradu.

ČLANAK 11: PUBLICITET Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovo ime i lik mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu, bez ikakvih ograničenja.

ČLANAK 12: OSOBNI PODACI Sudjelovanjem u nagradnom natječaju dajete suglasnost Organizatoru da Vaše osobne podatke može prikupljati i obrađivati u marketinške svrhe, te za potrebe statističke obrade. Vaši osobni podaci bit će korišteni sukladno propisima o zaštiti osobnih podataka i isključivo za navedenu svrhu. Ovlašteni ste se u svakom trenutku usprotiviti korištenju Vaših osobnih podataka u marketinške svrhe, te zahtijevati da Vam se omogući uvid, dopuna, ispravka i brisanje Vaših osobnih podataka, kao i povući danu suglasnost. Ostvarivanje prava na brisanje Vaših osobnih podataka, te povlačenje date suglasnosti smatrat će se odustankom od sudjelovanja u natječaju. Navedena prava možete ostvariti slanjem takvog zahtjeva Organizatoru, na e-mail adresu avenenagradna@oktal-pharma.hr.

ČLANAK 13: OBJAVA DOBITNIKA Popis dobitnika objavljujemo 01.12.2017. na Facebook stranici Eau Thermale Avène Hrvatska.

ČLANAK 14: MALODOBNI SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u nagradnom natječaju u skladu sa zakonom. Ukoliko je dobitnik nagrade malodobna osoba, Organizator će uručiti nagradu osobi koja je temeljem zakona ili odluke državnog tijela dužna starati o njoj, a nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski, odnosno starateljski odnos.

ČLANAK 15: POREZI Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

ČLANAK 16: U SLUČAJU SPORA U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je sud u Zagrebu.

ČLANAK 17: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni putem službene stranice natječaja.

Pošaljite e-mail

Svaka koža ima svoje potrebe.
otkrijte Eau Thermale Avène proizvode prilagođenu potrebama Vaše kože.

Započnite dijagnostiku
  • Saznajte dijagnozu i preporuku za njegu Vaše kože
  • Kreirajte listu omiljenih i ocijenjenih proizvoda
  • Ostvarite pogodnosti
Prijavite se odmah

Pretraga u tijeku

Za ovaj korak Vam je potrebna lozinka!

Prijavite se u Eau Thermale Avène klub u svoj korisnički račun kako bi pospremili ovu informaciju.


Prijavite se ili otvorite svoj korisnički račun u Eau Thermale Avène klubu