Sakrij pretragu Pretraga linija proizvoda / potreba
Piling lica

Piling lica

Odstranite nečistoću s kože i potaknite obnovu stanica.
Zašto raditi piling lica i kada?
Piling je iznimno koristan dio njege lica, jer njime odstranjujemo nečistoću s kože i potičemo obnovu površinskih slojeva kože. To znači da su na površini kože nakupljene mrtve stanice, koje otežavaju redovitu obnovu zdravih, a u kombinaciji s masnoćom koja se prirodno stvara, mogu začepiti pore i uzrokovati nastanak mitesera i prištića. Vezano uz učestalost primjene, najbolje je primijeniti ga u ritmu koji nam nameće sama koža tj. suhoj koži je on potreban rjeđe ( jednom u dva ili tri tjedna), a masnoj koži češće (jednom u tjednu).
 

Dermatološki laboratoriji Avène: stručnjaci za njegu lica!

Naši proizvodi za njegu lica, kao i svi naši proizvodi, bazirani su na Avène termalnoj izvorskoj vodi koja izvire iz mineralnog izvora Sainte Odile u blizini sela Avène na jugu Francuske. Sa svojim umirujućim, antiiritacijskim i omekšavajućim svojstvima, Avène termalna izvorska voda je prirodni djelatni sastojak koji se nalazi u srcu svih naših proizvoda.  Njezino jedinstveno djelovanje čini je idealnom za njegu osjetljive kože lica, a potvrđeno je u više od 300 znanstvenih ispitivanja.

Svi Eau Thermale Avène proizvodi rezultat su dugogodišnjih istraživanja. Avène termalna izvorska voda nastaje u jedinstvenom prirodnom okruženju i ulijeva čistoću, kvalitetu i dermatološku učinkovitost u naše proizvode, razvijene za potrebe svih tipova osjetljive kože.

Neprekidno ih ispitujemo prema najvišim dermatološkim standardima kvalitete i predano slijedimo farmaceutska načela. Zato se proizvodi Eau Thermale Avène i prodaju samo u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.
Pošaljite e-mail

Pretraga u tijeku

Za ovaj korak Vam je potrebna lozinka!

Prijavite se u Eau Thermale Avène klub u svoj korisnički račun kako bi pospremili ovu informaciju.


Prijavite se ili otvorite svoj korisnički račun u Eau Thermale Avène klubu

You can't post more than one comment on a product

Recite nam svoje mišljenje

* Obavezna polja

MOJ KUTAK

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Hvala na dijeljenju!

Administratori web mjesta postavili su vaš komentar na pregled i bit će objavljen nakon odobrenja.