Sakrij pretragu Pretraga linija proizvoda / potreba
Matiranje lica

Matiranje lica

Vaša koža ima masni sjaj.
Otkrijte proizvode koji će matirati Vašu kožu.

SAVJETI STRUČNJAKA

PITANJA / ODGOVORI
  • Kompaktni puderi savršeno odgovaraju za smanjenje sjaja T-zone a se nanositi i nekoliko puta tijekom dana ako je potrebno. Također, možete koristiti matirajući losion ili kremu prije nanošenja podloge kako biste regulirali sjaj kože tijekom čitavog dana.

  • Kao prvo, imajte na umu da Vam samo dermatolog može reći trebate li određene proizvode za liječenje akni i kako ćete ih upotrebljavati.
    U slučaju mještovite kože, specifičan tretman akni može se primjeniti (uključujući i medicinski propisane tretmane) samo na T-zoni. Preporučujemo korištenje dermokozmetičkih proizvoda za bolju toleranciju i lakšu prilagodbu kože.

  • Danas je znatno olakšano prikrivanje lezija korištenjem posebno prilagođenih nemasnih, neokluzivnih korektivnih pudera. Za mješovitu kožu, odgovarajući se puder treba kombinirati s hidratantnom kremom kako bi se spriječilo isušivanje kože. Hidratantna krema se nanosi nekoliko minuta prije pudera.

  • Uvijek se smatralo da proizvodi za zaštitu od sunca imaju gustu, "tešku"  teksturu koja nije za nanošenje na masna područja lica. Tijekom toplijih perioda godine, sunce uzrokuje brže izlučivanje masnoća u mješovitoj koži, stoga je važno koristiti zaštitu od sunca. Teksture proizvoda za zaštitu od sunca danas su prilagođene različitim tipovima kože. Sada je lako pronaći proizvode koji su istovremeno učinkoviti i odgovaraju određenom tipu kože. Dakle, preporučujemo korištenje proizvoda za zaštitu od sunca za mješovitu kožu.

Les Essentiels - Osnovna njega

Pošaljite e-mail

Svaka koža ima svoje potrebe.
otkrijte Eau Thermale Avène proizvode prilagođenu potrebama Vaše kože.

Započnite dijagnostiku
  • Saznajte dijagnozu i preporuku za njegu Vaše kože
  • Kreirajte listu omiljenih i ocijenjenih proizvoda
  • Ostvarite pogodnosti
Prijavite se odmah

Pretraga u tijeku

Za ovaj korak Vam je potrebna lozinka!

Prijavite se u Eau Thermale Avène klub u svoj korisnički račun kako bi pospremili ovu informaciju.


Prijavite se ili otvorite svoj korisnički račun u Eau Thermale Avène klubu