Avène kroz povijest

Avène, dermatološki hidroterapijski centar
Avène, dermatološki hidroterapijski centar
Moderan i vrhunski opremljen
Prepoznatljivost Avène termalne vode počinje u Avène dermatološkom hidroterapijskom centru. Obnovljen 1990. te proširen 2004. godine, svojom arhitekturom savršeno se uklapa u prirodni okoliš izvora Sainte-Odile. Avène dermatološki hidroterapijski centar opremljen je najmodernijom medicinskom opremom koja omogućuje učinkovitu hidroterapiju i za odrasle i za djecu, u ugodnom i srdačnom okruženju. Tretmani se provode pod strogim nadzorom liječnika što uvelike doprinosi reputaciji Avène termalne vode. Kako bi uživali u ovoj zelenoj dolini, ljudi dolaze prvenstveno iz Europe, ali također i iz SAD-a, Japana i Kine.

Topla dobrodošlica
Mlado predano osoblje prima 2600 bolesnika godišnje i nudi učinkovitu hidroterapiju i za odrasle i za djecu. Avène dermatološki hidroterapijski centar i njegovi djelatnici mogu biti ponosni jer je njihov uloženi trud prepoznat. Naime, to je prvi hidroterapijski centar posvećen isključivo dermatologiji koji je dobio certifikat “Aquacert HACCP Thermalisme”. Ovaj certifikat izdan je od strane francuskog znanstveno-tehničkog odbora Conseil National des Exploitants Thermaux (CNETh) sastavljenog od međunarodno priznatih stručnjaka (ovlaštenih revizora, nezavisnih stručnjaka i djelatnika sveučilišnih laboratorija) a potvrđuje sigurnost i učinkovitost Avène termalne vode u tretmanima namijenjenim osobama s dermatološkim oboljenjima.

Individualno prilagođeni programi
Program svakodnevnih tretmana Avène termalnom vodom uključuje osnovne tretmane, uobičajene za sve bolesti i dodatne tretmane koji su prilagođeni individualno potrebama svakog bolesnika. Medicinski seminari i radionice o dermatološkom zdravlju organiziraju se za bolesnike i njihove obitelji kako bi im se omogućila bolja kvaliteta života.
Pošaljite e-mail
  • Savjeti o higijeni i njezi kože
  • Posebne pogodnosti i ponude
  • Informacije o novim proizvodima

Svaka koža ima svoje potrebe.
otkrijte Eau Thermale Avène proizvode prilagođenu potrebama Vaše kože.

Započni dijagnostiku
  • Saznajte dijagnozu i preporuku za njegu Vaše kože
  • Kreirajte listu omiljenih i ocjenjenih proizvoda
  • Ostvarite pogodnosti
Prijavite se odmah

Pretraga u tijeku

Za ovaj korak Vam je potrebna lozinka!

Prijavite se u Avène klub u svoj korisnički račun kako bi pospremili ovu informaciju.


Prijavite se ili otvorite svoj korisnički račun u Avène klubu