U fokusu

Avène, hidroterapijski centar

Avène lječilište

Avène hidroterapijski centar, lječilište je opremljeno najmodernijom medicinskom opremom koja omogućuje učinkovitu hidroterapiju i za odrasle i za djecu, u ugodnom i srdačnom okruženju.
Avène dermatološki hidroterapijski centar
Avène dermatološki hidroterapijski centar
Avène dermatološki hidroterapijski centar

Moderan i vrhunski opremljen

Prepoznatljivost Avène termalne izvorske vode počinje u Avène hidroterapijskom centru. Obnovljen 1990. te proširen 2004. i 2018. godine, svojom arhitekturom savršeno se uklapa u prirodni okoliš izvora Sainte-Odile.

Avène dermatološki hidroterapijski centar
Avène dermatološki hidroterapijski centar
Avène dermatološki hidroterapijski centar

Individualno prilagođeni programi

Program svakodnevnih tretmana Avène termalnom izvorskom vodom uključuje osnovne tretmane, uobičajene za sve bolesti i dodatne tretmane koji su prilagođeni individualno potrebama svakog bolesnika. Medicinski seminari i radionice o dermatološkom zdravlju organiziraju se za bolesnike i njihove obitelji kako bi im se omogućila bolja kvaliteta života.

Video

Topla dobrodošlica

Mlado predano osoblje prima 3000 bolesnika godišnje i nudi učinkovitu hidroterapiju i za odrasle i za djecu. Avène hidroterapijski centar i njegovi djelatnici mogu biti ponosni jer je njihov uloženi trud prepoznat. Naime, to je prvi hidroterapijski centar posvećen isključivo dermatologiji koji je dobio certifikat “Aquacert HACCP Thermalisme”. 
Ovaj certifikat izdan je od strane francuskog znanstveno-tehničkog odbora Conseil National des Exploitants Thermaux (CNETh) sastavljenog od međunarodno priznatih stručnjaka (ovlaštenih revizora, nezavisnih stručnjaka i djelatnika sveučilišnih laboratorija) a potvrđuje sigurnost i učinkovitost Avène termalne izvorske vode u tretmanima namijenjenim osobama s dermatološkim oboljenjima.

Tretmani se provode pod strogim nadzorom liječnika što uvelike doprinosi reputaciji Avène termalne izvorske vode. Kako bi uživali u ovoj zelenoj dolini, ljudi dolaze prvenstveno iz Europe, ali također i iz SAD-a, Japana i Kine.

Avène termalna izvorska voda je u posljednjih 30 godina proučavana kroz brojna istraživanja, farmakološke i kliničke studije, koje su proveli Dermatološki laboratoriji Avène, dio grupe Pierre Fabre Laboratories.

Pierre Fabre Eau thermale Avène

Video

Hidroterapijski centar

Pošaljite e-mail

Pretraga u tijeku

Za ovaj korak Vam je potrebna lozinka!

Prijavite se u Eau Thermale Avène klub u svoj korisnički račun kako bi pospremili ovu informaciju.


Prijavite se ili otvorite svoj korisnički račun u Eau Thermale Avène klubu

You can't post more than one comment on a product

Recite nam svoje mišljenje

* Obavezna polja

MOJ KUTAK

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Hvala na dijeljenju!

Administratori web mjesta postavili su vaš komentar na pregled i bit će objavljen nakon odobrenja.