U fokusu

Avène, termalna izvorska voda

Avène termalna izvorska voda

Avène termalna izvorska voda : Kroz istraživanja otkrivena su i potvrđena njena učinkovitost: umirujuće, antiiritacijsko i omekšavajuće djelovanje i na najosjetljivijoj koži.
Avène dermatološki hidroterapijski centar
Avène dermatološki hidroterapijski centar

Najčišći dar prirode

Avène termalna izvorska voda nakon 50 godina putovanja kroz podzemlje izvire bistra i bakteriološki čista te putem sustava cijevi direktno spojenih s izvorom dalje "putuje" u punionicu, gdje se u sterilnim uvjetima puni u sprejeve. Avène termalna izvorska voda koristi se i u Avéne hidroterapijskom centru u liječenju isključivo dermatoloških oboljenja.

Avène dermatološki hidroterapijski centar

Dokazana učinkovitost

Dermatološki laboratoriji Avène stvorili su od pomno odabranih sastojaka, uz strogo poštivanje propisa proizvodnje i odstranjivanje svih supstanci koje mogu izazvati iritacije ili alergiju, proizvode za higijenu i njegu za kože s posebnim potrebama.

Video

Avène termalna izvorska voda izvire iz zemlje u količini od 70 000 litara na sat (18.492 litara). Sustav proizvodnje spreja jedinstven je u svijetu. 

JEDINSTVEN I STALAN SASTAV 
 
  • Nizak udio minerala: 266 mg.
  • Kalcij/magnezij bikarbonat prevladava u sastavu (omjer Ca/Mg = 2).
  • Bogata silikatima: 10,6 mg/l).
  • Vrlo bogata elementima u tragovima (B, Zn, Cu, Se...).
  • Neutralne pH vrijednosti: 7.5.
POMNO ODABRANI SASTOJCI 
 
  • 2010:  Tolérance Extrême je prva i jedina 100% sterilna linija proizvoda koja ujedinjuje proizvodnju u sterilnim uvjetima po standardima proizvodnje injekcionih lijekova E.S.T. (Extreme Tolerance System), punjenje u sterilnim uvjetima te zaštitu sterilnosti tijekom korištenja proizvoda zahvaljujući patentiranom novom pakiranju koje koristi D.E.F.I sistem zatvaranja.

D.E.F.I SISTEM ZATVARANJA PROIZVODA 

D.E.F.I je poseban patentirani sustav zatvaranja koji štiti proizvod od kontaminacije tijekom korištenja i čuva sterilnost proizvoda. D.E.F.I sistem zatvaranja se sastoji od 5 dijelova koji ne dozvoljavaju ulazak zraka u tubu i na taj način sprječavaju retrokontaminaciju. Također kod ovog zatvarača ne postoji „mrtvi“ volumen proizvoda u samom zatvaraču koji bi se mogao kontaminirati.

Avène termalna izvorska voda je u posljednjih 30 godina proučavana kroz brojna istraživanja, farmakološke i kliničke studije, koje jsu proveli Dermatološki laboratoriji Avène, dio grupe Pierre Fabre Laboratories.

Pierre Fabre Eau thermale Avène

Video

Hidroterapijski centar

Pošaljite e-mail

Pretraga u tijeku

Za ovaj korak Vam je potrebna lozinka!

Prijavite se u Eau Thermale Avène klub u svoj korisnički račun kako bi pospremili ovu informaciju.


Prijavite se ili otvorite svoj korisnički račun u Eau Thermale Avène klubu

You can't post more than one comment on a product

Recite nam svoje mišljenje

* Obavezna polja

MOJ KUTAK

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Hvala na dijeljenju!

Administratori web mjesta postavili su vaš komentar na pregled i bit će objavljen nakon odobrenja.