Avène kroz povijest

Avène, termalna voda
Avène, termalna voda
 
Najčišći dar prirode
Avène termalna voda izvire iz zemlje u količini od 70 000 litara na sat (18.492 litara). Sustav proizvodnje spreja jedinstven je u svijetu. Avéne termalna voda  nakon 40 godina putovanja kroz podzemlje izvire bistra i bakteriološki čista te putem sustava cijevi direktno spojenih s izvorom dalje "putuje" u punionicu, gdje se u sterilnim uvjetima puni u sprejeve. Avène termalna voda koristi se i u Avéne dermatološkom hidroterapijskom centru u liječenju isključivo dermatoloških oboljenja.

Dokazana učinkovitost
Avène termalna voda je u posljednjih 30 godina proučavana je kroz brojna istraživanja, farmakološke i kliničke studije, koje je proveo Avène dermatološki laboratorij, dio grupe Pierre Fabre Laboratories. Kroz ta istraživanja otkrivena su i potvrđena njena učinkovitost: umirujuće, antiiritacijsko i protuupalno djelovanje i na najosjetljivijoj koži.

Jedinstven i stalan sastav
- Nizak udio minerala: 266 mg.
- Kalcij/magnezij bikarbonat prevladava u sastavu (omjer Ca/Mg = 2).
- Bogata silikatima: 10,6 mg/l).
- Vrlo bogata elementima u tragovima (B, Zn, Cu, Se...).
- Neutralne pH vrijednosti: 7.5.

Pomno odabrani sastojci
Dermatološki laboratoriji Avène stvorili su od pomno odabranih sastojaka, uz strogo poštivanje propisa proizvodnje i odstranjivanje svih supstanci koje mogu izazvati iritacije ili alergiju, proizvode za higijenu i njegu za kože s posebnim potrebama.
2010: Avène Tolérance extrême je prva i jedina 100% sterilna linija proizvoda koja ujedinjuje proizvodnju u sterilnim uvjetima po standardima proizvodnje injekcionih lijekova E.S.T. (Extreme Tolerance System), punjenje u sterilnim uvjetima te zaštitu sterilnosti tijekom korištenja proizvoda zahvaljujući patentiranom novom pakiranju koje koristi D.E.F.I sistem zatvaranja.

D.E.F.I sistem zatvaranja proizvoda
D.E.F.I je poseban patentirani sustav zatvaranja koji štiti proizvod od kontaminacije tijekom korištenja i čuva sterilnost proizvoda. D.E.F.I sistem zatvaranja se sastoji od 5 dijelova koji ne dozvoljavaju ulazak zraka u tubu i na taj način sprječavaju retrokontaminaciju. Također kod ovog zatvarača ne postoji „mrtvi“ volumen proizvoda u samom zatvaraču koji bi se mogao kontaminirati.
Pošaljite e-mail
  • Savjeti o higijeni i njezi kože
  • Posebne pogodnosti i ponude
  • Informacije o novim proizvodima

Svaka koža ima svoje potrebe.
otkrijte Eau Thermale Avène proizvode prilagođenu potrebama Vaše kože.

Započni dijagnostiku
  • Saznajte dijagnozu i preporuku za njegu Vaše kože
  • Kreirajte listu omiljenih i ocjenjenih proizvoda
  • Ostvarite pogodnosti
Prijavite se odmah

Pretraga u tijeku

Za ovaj korak Vam je potrebna lozinka!

Prijavite se u Avène klub u svoj korisnički račun kako bi pospremili ovu informaciju.


Prijavite se ili otvorite svoj korisnički račun u Avène klubu